Policeman je napisao/la:
ovo ljeto dominiraju United Juventus i Raiola

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Policeman je napisao/la:
ovo ljeto dominiraju United Juventus i Raiola

Narandzaste pume i sok od mrkve, jel to ide u Valenciu?!IlCapitano je napisao/la:
Claudio
Potpuno se slazem.Thuram je bio rijetka sorta inteligentnih defanzivaca.ultrasstyle_tz je napisao/la:i najjace Bonuci win, a ja se kontam jel Thuram najjaci stoper kojeg sam ikad gledao il je pak Nesta
Sarajevo.JuventinoVero je napisao/la:Gefufna odakle si?Gefufna je napisao/la:PPjasko_juve je napisao/la:Jel ko isao u Torino na utakmicu? Planiram ici na godinu aBd pa kakva je procedura oko karte, ima li online ili?
I ja planiram skoknuti do torina..
Sent from my Nokia 3310
Pa meni def.nijeIlCapitano je napisao/la:Što bi Chiellini bilo kome bio sporan? Nigdje to još nisam vidio...
Onda se mozda sta dogovorimo, i ja sam Sa..kakva milja ipo, pa tolko ne skrkam za more..mogu avionom odletiti do torina da sjedim sa corom u lozi za te pare [emoji2]Gefufna je napisao/la:Sarajevo.JuventinoVero je napisao/la:Gefufna odakle si?Gefufna je napisao/la: PP
I ja planiram skoknuti do torina..
Sent from my Nokia 3310
Planiraj i imati milju i po kajmova (minimalno) za taj skok.
Whaaat?Gefufna je napisao/la: Planiraj i imati milju i po kajmova (minimalno) za taj skok.
Recimo da ga ja stavljam cak malo ispred Marchisia. Ali eto, mozda da je sminker kao recimo Ramos ili slicni njemu, bio bi sigurno ovdje drazi nama a i u fudbalskom svijetu.dinoo je napisao/la:Pa meni def.nijeIlCapitano je napisao/la:Što bi Chiellini bilo kome bio sporan? Nigdje to još nisam vidio...![]()
Al sam cesto cuo kako je to kikser,kako vise stete napravi timu,bla,bla. Nesto sto nikad ne bi niko reci za ostale koje sam naveo
Al ja ga stavljam na liniju sa marchom tako da...
Forza Juve
Kad ba? Jednom sam pisao detaljno koliko me izaslo.Marvin je napisao/la:Whaaat?Gefufna je napisao/la: Planiraj i imati milju i po kajmova (minimalno) za taj skok.pa meni si govorio oko 6 stoja?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.