Ma Siroki nije kao prije i mislim da smo kvalitetniji. Ako cemo iskreno i posteno ova igra ne obecava po mom misljenju, mozda serem, mozda nemam pojma o fudbalu ali tako mislim. Mijenjanje sastava svaku utakmicu i krpljenja lijevog krila igracima iz veznog reda nema smisla. Blagojevic ce propasti na toj poziciji. Ima li smo bezbroj losi pasova, izgubljeni lopti protiv ovako slabe ekipe, zamisli sta bi bilo da je neko bolji. Prica o pritisku je presmijesna, kakav pritisak? Ja to nisam vidio nijednu utakmica od strane navijaca da vrse pritisak. Pobjeda ok, ali sam zabrinut. Doveo si pojacanja, kao nekog trenera kojeg svi hvale a Bogme igre nema, tankoslava prava.Meni je tako, mozda je drugima ovo odlicno, sta znam.plavousrcu je napisao/la:Nismo bili toliko losi koliko pokusavas naglasiti. Slazem se da nije bilo ni bajno kako neki kazu samo protivnik je takav, pritisak na ledjima i ne moze se ocekivati nesto leprsavo. Siroki je od ovih bolji najlosiji i siguran sam da necemo imati problema. Podrska ce biti veelika, teret s ledja malo pao, Siroki ne toliko dobar.amazon je napisao/la:Ovo danas je licilo na sve ali nikako na dobru igru. Igra je kriminalna. Ponovo iznenadjenje Blagojevic na lijevom krilu, bas mi ga zao. Prvo poluvrijeme kod 0:0 kardinalne greske vezne linije, bezbroz izgubljeni lopti, ali opet s takvom igrom smo napravili sanse samo iz razloga sto je Olimpic s Kolarom jedan veliki odron. Momci dok su imali nesto malo snage 20 minuta i to je to.
Danas po meni najbolji Bokacino, Ugljesa je radilica velika, Lendric majstor i naravno Stevanovic prekucao, ostalo talasika. Sto prije da se Lazic oporavi ako je povrijeden nema smisle da svake godine upropastimo jednog igraca na lijevom krilu, a Blagojevica bi mi bas bilo zao. Igru brisi, bodove pisi. Idemo dalje, bice hebeno iduce kolo, ali se nadam opet pobjedi.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- amazon
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
"mozda serem, mozda nemam pojma o fudbalu"
pametno, svaka ti je za bukvara
pametno, svaka ti je za bukvara
Dobro bi Pusnik sad rekao, 'Alo ljudi, Hajduk je pobijedio, ajmo u grad na pivo!'
- amazon
- Kontakt:
Eh sad o cemu pricam. Pogledati sazetak do gola 1:21 min., Olimpic dvije ozbiljne prilike, jako ozbiljne. To ekipa koja malo valja ce kaznit, a ovi ne znaju.Prva sansa na sazetku je sansa Olimpica, a druga sansa Olimpica prije naseg gola je skoro cist gol da je decko znao pogoditi prazan gol.Sad uzeti u obzir Olimpic jedan odron od ekipe napraviti ovako dvije ozbiljne sanse. Smanjiti o nekoj dobroj igri, najboljem Zelji, ne trebamo lagati sami sebe bez razloga.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- AntoniooConte
- Kontakt:
dobijes 2-0
znaci bez primljenog gola
4 ciste sanse ti zayebe pomocni gdje bi brat bratu zabio 3 sigurno gola
znaci na kraju je moglo biti komotno 4-0 ili 5-0 pa da si igro protiv bracine vrbanjuse to je dobra utakmica neke ekipe
ali eto ovdje drugi kriteriji vladaju
znaci na kraju je moglo biti komotno 4-0 ili 5-0 pa da si igro protiv bracine vrbanjuse to je dobra utakmica neke ekipe

- plavousrcu
- Kontakt:
Imali su i oni dva zicera, ne treba ni tako gledati. Dobro je, tri bobe su tu, a igra treba i mora biti bolja. I bice nadam se, probijen je led. U pravu je Amazon kad kaze da ne treba u euforiju padati. Dobili smo odron ekipu 2:0 i ako zelimo sampionski pehar morat cemo biti mnogo bolji.AntoniooConte je napisao/la:dobijes 2-0
- AntoniooConte
- Kontakt:
nisi dobio 2-0 nego si trebo 4-0 ili 5-0 dobit nije losa igra razlog toga nego los sudija i kada pobjedis 4-0/5-0 nikako ne mozes srati o igri toliko pa protiv koga god da igras
i fizicka sprema u dvije tekme se pokazala kao fanstasticna, protiv pitara sat sa igracem manje su pokrili trkom sjajno, i danas nakon 60/70 minute olimpicovi stali, a nasi do kraja u istom tempu

i fizicka sprema u dvije tekme se pokazala kao fanstasticna, protiv pitara sat sa igracem manje su pokrili trkom sjajno, i danas nakon 60/70 minute olimpicovi stali, a nasi do kraja u istom tempu

- plavousrcu
- Kontakt:
Ne treba s vama kontrasima ni ulaziti u diskusiju. Eto nisi dobio 2:0, nego 9:0. S ovom igrom mi nemamo nista traziti u borbi za titulu. Vjerujem da i Kostic isto razmislja i isto tako vjerujem da cemo protiv Sirokog biti 20 posto bolji sto ce nam biti dovoljno za pobjedu. Pravog Zelju i Zelju na vrhuncu mozemo ocekivati po mojoj skromnoj procjeni od 12. kola.
- plavousrcu
- Kontakt:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljo-u- ... eke/201982
Ovo me raduje kao i danasnja pobjeda. Nosimo se sa ekipama koje imaju mnogo bolje uslove za rad i mnogo vise ulazu u omladinski pogon.
Ovo me raduje kao i danasnja pobjeda. Nosimo se sa ekipama koje imaju mnogo bolje uslove za rad i mnogo vise ulazu u omladinski pogon.
- amazon
- Kontakt:
plavousrcu je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljo-u- ... eke/201982

- zeljoooooooooo
Neki rekoše ode Kostić nakon 4.kola..plavousrcu je napisao/la:Ne treba s vama kontrasima ni ulaziti u diskusiju. Eto nisi dobio 2:0, nego 9:0. S ovom igrom mi nemamo nista traziti u borbi za titulu. Vjerujem da i Kostic isto razmislja i isto tako vjerujem da cemo protiv Sirokog biti 20 posto bolji sto ce nam biti dovoljno za pobjedu. Pravog Zelju i Zelju na vrhuncu mozemo ocekivati po mojoj skromnoj procjeni od 12. kola.

Rekoše i brinu ih remiji u pripremnim tekmama, ne valja ni što nam je trener zelen, kao uči se na nama.
A igrači i struka odradiše svoje.
Sutra će se pljuvati jer se niti jedan gol nije škaricama zabio, jer **** pobjede i titule, treba atraktivno igrati.
Odavno ove više niko i ne uzima za ozbiljno, žao mi je samo što im se ta priča toleriše.
Nama i jeste bitno do 12-og kola da se uštimamo i dignemo, da liga za prvaka ne dođe u pitanje,
a onda ćemo u petoj brzini da gazimo do kraja - za šta će biti dovoljno na kraju - vidjet ćemo.
Moramo zauzeti što bolju startnu poziciju pred plavo proljeće.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da se ne lažemo, igru nema nijedna ekipa u našoj ligi i tako je već godinama. Zna se desiti da neki tim odigra poneku utakmicu odlično, ali to su izdvojeni slučajevi, a ne neki kontinuitet. Sve se svodi na rezultat, 1:0 i svi zadovoljni. Da bi uspostavio neku igru moraš imati i protivnika koji želi igrati, bunler svaka ekipa teško probija. Šta ćemo dalje pričati, jedan Zrinjski, koji je prvak, nama dođe na Grbavicu i ne prelazi centar, šta ćeš ti igrati protiv takvih ekipa.
Imali smo mi igru kad je Oda bio trener, bas onakvu kakva se prizeljkuje, leprsavu, koja nije davala rezultat protiv jakih protivnika.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- zeljoooooooooo
Nakon 22-og kola, liga za prvaka i za opstanak se igra od bodovnog salda koji suVirtu4l je napisao/la:Moramo zauzeti što bolju startnu poziciju pred plavo proljeće.
timovi skupili do tada?
Da.zeljoooooooooo je napisao/la:Nakon 22-og kola, liga za prvaka i za opstanak se igra od bodovnog salda koji suVirtu4l je napisao/la:Moramo zauzeti što bolju startnu poziciju pred plavo proljeće.
timovi skupili do tada?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- zeljoooooooooo
Hvala lijepo.
Vidim da si upućen, a pitao sam prije nekoliko stranica, ali nisam dobio odgovor.
Imaš li informaciju da li je odobreno plaćanje stolica za Istok na rate?
Vidim da si upućen, a pitao sam prije nekoliko stranica, ali nisam dobio odgovor.
Imaš li informaciju da li je odobreno plaćanje stolica za Istok na rate?
Nemam taj info. Zasto ne posaljes email u klub, oni ce ti dati najbolji odgovor.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- zeljoooooooooo
Pokušat ću, hvala ti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.