Club Atletico de Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Prometheus
- Kontakt:
Re: Club Atletico de Madrid
Citam da mozda Carrasco ide u barcelonu. Steta ako bude tako. Ako ode trebaju dobro da plate da barcelonu dobro ogule
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Novo pojačanje predstavljeno danas

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Novi dresovi i nova pojačanja Atletica, Borre i Jota

Da nije Almedin Hota 
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- f0rest1946
- Kontakt:
Gameiro potpisa za vas extra pojacanje , uz grizmana strasan tandem 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Atletico je u ovom trenutku možda i najjača ekipa na svijetu, koju predvodi najbolji svijetski trener.Zadržali su najvažnije igrače i još dodatno proširili kvalitet u ekipi sa igračima koji su stigli ovo ljeto.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Nico Gaitan i Diogo Jota zabili za pobjedu protiv novog talijanskog prvoligaša Crotonea. Simeone je dosta rotirao i mijenjao u ovoj utakmici, a nova pojačanja ipak zabijaju prve golove za Atletico.
- IlCapitano
- Kontakt:
Je li otkupna klauzula Kokea još 60 miliona ili su povećali?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
ista je, ali sta vrijedi kad lik nema namjeru napustati AtleticoIlCapitano je napisao/la:Je li otkupna klauzula Kokea još 60 miliona ili su povećali?
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Kako je ovo sada jaka ekipa, na onaj proslogodisnji roster dosli Gameiro i Gaitan koji ce jos vise rasteretiti Griezmana 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ekipa proigrala tek u 3. kolu, važna pobjeda protiv Celte, čeka se da prorade pojačanja Gaitan i Gameiro, iako Gaitan još nije dobio pravu priliku u ova 3 kola. Slijedi novo gostovanje u LP protiv PSV-a pa u subotu na Caledron dolazi Gijon
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
Mazohista si?Karlo je napisao/la:![]()
![]()
jedva cekam mec sa vama
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Mislim da ce utakmica na Alianz areni odlucivati o pobjedniku skupine gdje ce Bayern biti favorit, a na Calderonu se ne nadajte golijadi, 1-0 za Atletico maksimalnoKarlo je napisao/la:![]()
![]()
jedva cekam mec sa vama
freddy25 je napisao/la:Mislim da ce utakmica na Alianz areni odlucivati o pobjedniku skupine gdje ce Bayern biti favorit, a na Calderonu se ne nadajte golijadi, 1-0 za Atletico maksimalnoKarlo je napisao/la:![]()
![]()
jedva cekam mec sa vama
uz duzni respekt colu ratniku i njegovom ciganluku u igri
Ovaj bajern sa andjelotije do samog kraja ide samo da nas zdravlje i vrlo malo srece posluzi ,uz zdravog roberija nemate sta traziti zaista
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
Ni jedan klub na svijetu nije favorit na Calderonu, pa tako ni Bayern koliko god jak bio.
Sutra ocekujem debi Vrsaljka,, pored Juanfrana se nece naigrati ove sezone koliko je ocekivao, ali je odlican bek i defanzivac i za naredne sezone ce biti sanse za njega.
Sutra ocekujem debi Vrsaljka,, pored Juanfrana se nece naigrati ove sezone koliko je ocekivao, ali je odlican bek i defanzivac i za naredne sezone ce biti sanse za njega.
Dobar momak.Karlo je napisao/la:freddy25 je napisao/la:Mislim da ce utakmica na Alianz areni odlucivati o pobjedniku skupine gdje ce Bayern biti favorit, a na Calderonu se ne nadajte golijadi, 1-0 za Atletico maksimalnoKarlo je napisao/la:![]()
![]()
jedva cekam mec sa vama
uz duzni respekt colu ratniku i njegovom ciganluku u igri,ali mislim da ce bajern rijesiti atletiko vec u madridu ,a imaju dobar razlog za to
![]()
![]()
.Na areni nemaju zaista sta traziti ,u polufinalu su ih dobrim djelom i vile pronosale ,a sto su otisli u finale mogu najives zahvaliti samo guardioli i nikome vise i u prvom mecu je prevagnulo da atlčetiko bude taj koji ce u konacnici otici u finale ,najvise guardiolinim "magovski zamjenama " kuknjava
![]()
![]()
![]()
Ovaj bajern sa andjelotije do samog kraja ide samo da nas zdravlje i vrlo malo srece posluzi ,uz zdravog roberija nemate sta traziti zaista
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Lave grupna je fazaKawhi je napisao/la:[Dobar momak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.