Pirke_TM87 je napisao/la:Spalit cete lamelu ako krenete petom brzinom. Mi smo proslu sezonu krenuli prvom, pa sve lagano ubrzavali a na prljece preticanje konkurenata iz cetvrte u trecu PUN GAS i onda opet lagano u cetvrtu pa u petu kad vec imas ubrzanje i onda si svjestan da te niko ne moze sticiadnanhz je napisao/la:Definitivno po prvom gledanju rasporeda ja vidim samo jedan "recept" za napad na titulu il evropu a to je da na pocetku sa petom brzinom krenemo i da vec poznato da ekipe koje igraju u evropi malo se okliznu u ovim prvim utakmicama i tad su najregularnija sudjenja i da ne nabrajam jos razloga jer najbolji primjer od prosle sezone je ekipa borca ljudi su sa fantasticnim prvim dijelom bili u utrci za titulu a evropa im je bila sigurna tako da su u drugom dijelu samo rutinski sve kuci uzeli ,i zato mislim da ispod 2 mjesta u prvom dijelu sezone za mene je neuspjeh i puno manje sanse za titulu i evropu,a da jos sto sam htio reci da za titulu nebi bio toliko razocaran, jer znamo da kod nas ne odlucuje bas zeleni teren vec neke druge radnje , al bi volio makar jedan trofej ako nista drugo meni simpatican,KUP, nismo ga odavno osvojiliOve godine imamo i sestu, pa cemo se vjerovatno zaletiti od samog starta, i 4MOTION je u pitanju pogon na svim pozicijama tako da vam je potreban i neki chip ili NItro
Salim, se ma morate domace tekme dobiti a sa strane sa ubodete ubodete
to je i nas recept bio, samo sto smo mi prosle god kiksali kuci neke utakmice pa smo morali stizati osvajanjem bodova na gostovanjima. Pozdrav
Pirke daj ohani igras previse Need for spead-a