radim vec satima nesto na laptopu pa cu valjda zavrsiti do 4, da znam da nisam sam ovdje
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
hoce li jos koja budala osim mene pratiti utakmicu?
radim vec satima nesto na laptopu pa cu valjda zavrsiti do 4, da znam da nisam sam ovdje
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
U koliko je utakmica?
Kud je kod mene vremenska razlika 2h unapred sa Evropom pa me nema nigdje, mada sam navikao kasno leci.
Edit: znaci za po sata igraju. Kud me podsjeti Rope, sad mi nema spavati do 8 ujutro, a srce vuce da odgledam. Ncnc
Kud je kod mene vremenska razlika 2h unapred sa Evropom pa me nema nigdje, mada sam navikao kasno leci.
Edit: znaci za po sata igraju. Kud me podsjeti Rope, sad mi nema spavati do 8 ujutro, a srce vuce da odgledam. Ncnc
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
sace za trti minuts
opaaaa samo ludo
Gabriel; Abate, Vergara, Romagnoli, Antonelli; Bertolacci, Montolivo, Zanellato; Suso, L. Adriano, Niang.
opaaaa samo ludo
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ima nas još koji će pratiti ovaj spektakl. 
Opet Bertolacci igra.
Opet Bertolacci igra.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
tako je braco, podrska za 3 debila
odoh sebi pivicu otvorit
pa govedo ce biti udarna igla ove sezone, sto se cudite
odoh sebi pivicu otvorit
pa govedo ce biti udarna igla ove sezone, sto se cudite
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
Jeko Zanelato jbt?
Vergara sa Romom, bice uzbudljivo pravo.
A Niang na krilo, znaci ocekujem trilion pokusaja prodora po lijevoj strani i sebicnost na zavidnom nivou. Ne znam, ali meni daleko ga bolje gledati u samom spicu, protiv Beyerna je imao par odlicnih prodora i ukazaka prema golu. Radije bih ga gledao iza Adriana, a lijevo Bonu.
Od Ely-a sam prosle sezone ocekivao puno i momak u prvom kolu crveni dobi i sam sebi ucera, a i meni objasni da ne trebam nista ocekivati kad je Milan u pitanju.
Vergara sa Romom, bice uzbudljivo pravo.
A Niang na krilo, znaci ocekujem trilion pokusaja prodora po lijevoj strani i sebicnost na zavidnom nivou. Ne znam, ali meni daleko ga bolje gledati u samom spicu, protiv Beyerna je imao par odlicnih prodora i ukazaka prema golu. Radije bih ga gledao iza Adriana, a lijevo Bonu.
Od Ely-a sam prosle sezone ocekivao puno i momak u prvom kolu crveni dobi i sam sebi ucera, a i meni objasni da ne trebam nista ocekivati kad je Milan u pitanju.
075 ❤
075 ❤
Vergara je rupa skupa sa Gabrielom, bit ce veselo
zeneleto je jedan od onih nasih silnih "talenata" iz primavere, a znas kako ih 99,9% zavrsi
al' eto, nadam se da ima hljeba u momku, nek' nas ne daj boze iznenade.
zeneleto je jedan od onih nasih silnih "talenata" iz primavere, a znas kako ih 99,9% zavrsi
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
Mogli su vala veceras Calabria i de Sciglio poceti, nista nije falilo Monteli staviti.
075 ❤
075 ❤
Izveo Klopp jaku sredinu i napad , teško se Vergari večeras. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
govedo u elementu, as usual 
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Povrijedi se govedo.
Nadam se da će što duže odsustovati.
Evo Kuce brata.
Ja mislim da do sada nije Adriano nijednom primio loptu.
Nadam se da će što duže odsustovati.
Evo Kuce brata.
Ja mislim da do sada nije Adriano nijednom primio loptu.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Ne mora vise nikad ni krocit na teren sto se mene tice, koji antifudbaler yebo te tepsija
strasno sta se sve otelilo u ovom milanu.
nama neka je bog na pomoci sa ovom sredinom, ovo je ispod svakog nivoa. govedo nula, zapalutaalta prelos, montolivo kao qrac naizvrat i opet jedini igrac koji lici na veznjaka.
naprijed suso i adriano se ni ne vide, niang pametnica moja je svaku bozju loptu izgubio, najmanje njih desetak... nista pozitivno, jedino nam bekovi donekle funkcionisu, krpe rupe.
donekle se nazire montelin stil, voli posjed i igru na prvu sa sto brzim rijesavanjem lopte, ali steta sto ne igra sa pravim igracima koji bi to znali prenijeti na teren, a ne sa ovim balvanima kojima je izazov uputiti obican pas igracu do sebe.
inace montela je totalno najseksi trener u evropi, ide na avatar
nama neka je bog na pomoci sa ovom sredinom, ovo je ispod svakog nivoa. govedo nula, zapalutaalta prelos, montolivo kao qrac naizvrat i opet jedini igrac koji lici na veznjaka.
naprijed suso i adriano se ni ne vide, niang pametnica moja je svaku bozju loptu izgubio, najmanje njih desetak... nista pozitivno, jedino nam bekovi donekle funkcionisu, krpe rupe.
donekle se nazire montelin stil, voli posjed i igru na prvu sa sto brzim rijesavanjem lopte, ali steta sto ne igra sa pravim igracima koji bi to znali prenijeti na teren, a ne sa ovim balvanima kojima je izazov uputiti obican pas igracu do sebe.
inace montela je totalno najseksi trener u evropi, ide na avatar
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
Montolivo jos i nije los u odnosu na ostale u sredini, on i Kucka ce i odraditi svoje, ali i dalje mastamo o tom 3. koji ce igrati izmedju njih i napadaca.
Vidim da ovaj cupo Zanelato (il kako vec) leti kobajagi napred, ali jos on hljeba treba hamljati.
A kao sto sam i ocekivao, Niang ce na krilu samo bezveze trositi lopte i driblati, daleko je korisniji kad igra blizu gola, brz je i okretan, a ima i jak sut tako da mu ne treba puno da stvori sebi ili suigracu sansu za gol kad je blizu gola.
Suso na krilu u obje utakmice nula bodova. Vecinom su kod nas ovi igraci sto bi u manjim klubovima dosta toga napravili i pokazali, ali cim predju u veci klub nema ih nigdje.
Antoneli - svaka cast momku, ne zasluzujemo ga Tita mi.
Vidim da ovaj cupo Zanelato (il kako vec) leti kobajagi napred, ali jos on hljeba treba hamljati.
A kao sto sam i ocekivao, Niang ce na krilu samo bezveze trositi lopte i driblati, daleko je korisniji kad igra blizu gola, brz je i okretan, a ima i jak sut tako da mu ne treba puno da stvori sebi ili suigracu sansu za gol kad je blizu gola.
Suso na krilu u obje utakmice nula bodova. Vecinom su kod nas ovi igraci sto bi u manjim klubovima dosta toga napravili i pokazali, ali cim predju u veci klub nema ih nigdje.
Antoneli - svaka cast momku, ne zasluzujemo ga Tita mi.
075 ❤
075 ❤
Slabo ikako igramo preko desne strane , Suso ne dobija nikako loptu , pa se zato i čini loš.
Ovaj Zanellato isti profil igrača kao Poli , kao da sam Polija gledao na terenu umjesto njega.
Bekovi dobri , šteta sto je to jedino pozitivno za sada.
Ovaj Zanellato isti profil igrača kao Poli , kao da sam Polija gledao na terenu umjesto njega.
Bekovi dobri , šteta sto je to jedino pozitivno za sada.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Beduin
- Kontakt:
Neka je vala pao, zgadili su mi fudbal ovim 2. poluvremenom. Hajde jos par da primimo i da se sve vrati u realnost.
075 ❤
075 ❤
tako, samo karaj 
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
E šta smo i mi ostali gledati do 6h. 
Nisu šanse napravili kako treba.
Nisu šanse napravili kako treba.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- akisarajevo92
- Kontakt:
PAOK poslao ponudu za Matrija, a ovaj se premislja, ceka neku iz Italije.
Bacca bi mogao ostati, a u tom slucaju prodavat ce se De Sciglio. Jel mogao biti bolji scenarij
rope na aparatima
Bacca bi mogao ostati, a u tom slucaju prodavat ce se De Sciglio. Jel mogao biti bolji scenarij
rope na aparatima
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.