HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Odlicno,mislim da je iz slobodnjaka Dragicevic.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
nije iz slobodnjaka...
Dragicevic receives the ball in the penalty area completely alone and calmly puts the ball in the goal.
1:1
MATEEE
ajmo još jedan
Dragicevic receives the ball in the penalty area completely alone and calmly puts the ball in the goal.
1:1
MATEEE

ajmo još jedan
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
super..samo naprijed zrinjski moze ovdje i dvica lagano..a kad dodju u BIH ima da ih pojedete 

-PAJA Fan Club!!
ajde uzmite ih kad su kazahstanci znali igrat!!!odavno nisam vidio da navijaci iz sarajeva podrzavaju zrinjski ajde drago mi je zbog toga!!!
Ajmo Zrinjski, zabijte im još koji gol, obrukajte ih i nek se ne vraćaju više u Europska natjecanja, sve dok i geografski ne budu u Europi 

podrzavam zrinsjki ,poderite ih zrinja 

bitan je gol u gostima sad se vec moze lakse igrat i dok kraja vjerujem da ce zrinjski zabiti jos jedan
ajmooo jos jedan heheh ovde ima da ih pojedete...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Dobro je i ovih 1-1, ako ovako ostane, nemaju oni sta trazit ovdje... 

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Bas me zanima dali ce navijaci zrinjskog navijati za zelju , kao sto mi sad za njih...
KAd se sjetim samo onih portugalskih salova
Naprijed Zrinjski !
KAd se sjetim samo onih portugalskih salova
Naprijed Zrinjski !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
GOOOOOOOOOOOOOl 1-2
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
-
- Kontakt:
1-2 cestitam,smijesno je da kazahstanski klub bude favorit protiv naseg
oleeeeeeeeeeeeeeee 2 -1
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Ponovo Dragicevic, svaka cast... nek se sad puse sa kvotom 1.50, mraka neinformisana, sta ce crni Kazahstan protiv nas, nemere meda 

Zadnja izmjena: Isnar, dana/u 01 jul 2010, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Smiješni ili ne ali je taj isti Tobol sa istim igračima pobijedio preklani Austriju iu Beča sa 1-0 a igrao sa Galatom lani na svom terenu 2-2. Solidan je to tim ali Zrinjski sigurno nije za potcjenjivanje.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Odlican rezultat. Neka zavrsi ovako i onda lagano u uzvratu. Sreca pa na klupi nije Baka ..
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
ukoliko ovo Zrinjski dobije biće to utakmica iz 1-2 kvota 35 ja mislim 
Odmah će ovi iz UEFE istragu opširnu da provode jer je u pitanju BiH predstavnik

Odmah će ovi iz UEFE istragu opširnu da provode jer je u pitanju BiH predstavnik

pu jbte , bila kvota na zrinjski 5 km lolIsnar je napisao/la:Ponovo Dragivevic, svaka cast... nek se sad puse sa kvotom 1.50, mraka neinformisana, sta ce crni Kazahstan protiv nas, nemere meda
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Cestitam na odlicnom rezultatu i da ovjerite u Mostaru 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.