HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
oleeeeeeeeeeeeeeee 2 -1
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Ponovo Dragicevic, svaka cast... nek se sad puse sa kvotom 1.50, mraka neinformisana, sta ce crni Kazahstan protiv nas, nemere meda 
Zadnja izmjena: Isnar, dana/u 01 jul 2010, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Smiješni ili ne ali je taj isti Tobol sa istim igračima pobijedio preklani Austriju iu Beča sa 1-0 a igrao sa Galatom lani na svom terenu 2-2. Solidan je to tim ali Zrinjski sigurno nije za potcjenjivanje.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Odlican rezultat. Neka zavrsi ovako i onda lagano u uzvratu. Sreca pa na klupi nije Baka ..
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
ukoliko ovo Zrinjski dobije biće to utakmica iz 1-2 kvota 35 ja mislim 
Odmah će ovi iz UEFE istragu opširnu da provode jer je u pitanju BiH predstavnik
Odmah će ovi iz UEFE istragu opširnu da provode jer je u pitanju BiH predstavnik
pu jbte , bila kvota na zrinjski 5 km lolIsnar je napisao/la:Ponovo Dragivevic, svaka cast... nek se sad puse sa kvotom 1.50, mraka neinformisana, sta ce crni Kazahstan protiv nas, nemere meda
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Cestitam na odlicnom rezultatu i da ovjerite u Mostaru 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
[youtube][/youtube]Stole iz Bora je napisao/la:Odlican rezultat. Neka zavrsi ovako i onda lagano u uzvratu. Sreca pa na klupi nije Baka ..
I thinkssss its rezultat real
hahahah
Sjajan rezultat, svaka čast Zrinjskom. U revanšu samo mirno i pametno. Ne sumnjam u Jovića.
Pozdrav!
Pozdrav!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Čestitam na plasman u 3. pretkolo
Možda imadnete priliku vidit Liverpool ili Juventus pod Bilim Brigom.
- samir_tm87
- Kontakt:
cestitke na pobjedi 
- Stole iz Bora
- Kontakt:
- Pitar Bosanska Otoka
- Kontakt:
Cestitke na pobjedi...
Jedva cekam da sljedece godine Celik bude pobjedivao u evropi,ali tesko ce se to desiti,ipak uvjek ima nade.
Jedva cekam da sljedece godine Celik bude pobjedivao u evropi,ali tesko ce se to desiti,ipak uvjek ima nade.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Cestitke na pobjedi, imate dobru sansu da dogurate daleko, sto vam iskreno zelim 
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
cestitkam..i iskreno se nadam da cete ih natrpati u BiH..i dati doznanja onim koji vas cekaju u 3 pretkolu da nema zajebancije s vama 
-PAJA Fan Club!!
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Cestitke Plemici... Sjajan rezultat... Nadam se da cemo svi mi ucesnici euro kupova iz BiH osvjetlati obraz nase drage BiH... Svaka cast...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
cestitam
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
CEstitke na pobedi,rekao sam ja posle izvlacenja da ste vi favoriti iako se dosta ulaze u Kazahstanski fudbal.Sada samo pametno u revansu i eto vas vrlo lagano u trecoj rundi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.