isakovich je napisao/la:kakav salihovic,kakav skols kakav ozil nisu oni ni do koljena svajniju,,ode li svajni iz bayerna citava koncepcija igra bayerna pada u vodu,,nedaj Boze da se to desi on je kralj svoje pozicije,,,
VOLIM BAYERN
onaj nas, sejo salihovic...
pa cuj, svak ima pravo da iznese svoje misljenje i seco se nikada nece pokakiti ili ismijavati nesto sto napise neki od navijaca velicanstvenog baye.
ali, napisati "kakav salihovic" ne prilici navijacu fc bayerna, pogotovo ne navijacu nase reprezentacije...bosnjaku.
za mene je neshvatljivo da neko moze pljunuti na naseg reprezentativca(e)!
uvijek sam podrzavao neku pozitivnu kritiku, ali pljuvanje nikada.
ti nemas pojma koju tezinu imaju te dvije rijeci.
eto, ja to ne mogu da provarim!
salihovic je zvijer!
mislim da nema potrebe pisati o salihovicu jer je svakom poznavaocu fudbala jasno o kakvom se igracu radi.
mnogima je svajni in iz razloga sto vam je non-stop pred ocima, sto igra u ekstra jakom bayernu, igra u ekstra jakoj reprezentaciji. recimo u bayernu samo totalni krs ne prolazi. yebote, cak je i pranjic par puta pruzio odlicne partije iako svi znamo da je duplo-golo.
svajni je krocio putem posutim ruzama, dok je put naseg seje bio posut trnjem, pa je ipak na svojim plecima unjeo hofenhajm u bundesligu.
daleko od toga da ja sporim svajnijeve kvalitete, da ga pljujem.., naprotiv! svajni je igracina, ali ako bih ga poredio s nasim zmajem, zauzeo bi visoko drugo mjesto.
da Allah dz.s. da pa da salihaga nastavi karijeru u bayernu, zaboravili bi vi svajnija i to vrlo brzo.