4040deuce je napisao/la:Zar je moguce da netko moze napisati ovoliko gluposti u jednom postuMajkl je napisao/la:Kad neko sa strane ko ne prati nasu ligu i ne poznaje procita ,ocekuje se dolazak velikog broja ultrasa,reko bi dolazi ih najmanje 2000.A njih ukupno kad slave titulu na svom terenu ima 2000.Grohotom se smijem,ne znam kolko ukupno imaju navijaca ,jedno 4000 da navijaju za Zrinjski.Mi imamo clanskih duplo vise nego oni navijaca.
Ocekujem pobjedu,ali moramo biti strpljivi,oni ce se braniti i cekati svoju priliku,nadajmo se da cemo na vrijeme zabiti.![]()
Sarajevo,grad od pola miliona stanovnika usporedjujes sa Mostarom koji ima sto tisuca i podijeljen je na pola,znaci mi imamo bazu od 50 000 ljudi i za tu bazu imamo dobre brojke..a brojke uostalom nisu ni vazne,vazna je ljubav prema klubu i cinjenica da se svako gostovanje odradi i dobro organizira,a kuci navija i po kisi i po najvecoj zegi(kao sto je na proslavi titule protiv Slobode bio slucaj-citav dan je pljustala kisa,a opet su ljudi napunili maksimalno kapacitet natkrivenih mjesta stadiona)
Oprostite na upadu,ali morao sam odgovoriti ovom genijalcu![]()
![]()
Pa 2000 vas bude kad slavite titulu,Velez kad je zadnji na tabeli ,na trenungu bilo 1500 ljudi,ne brukaj se imate ukupno 4000 navijaca od kojih je pola do jucer navijalo za Velez.Ne moras se poerditi sa nama poredi se sa Velezom ,kojem istina niste ni do koljena ali sto dolazite iz istog grada pa zato.Prije rata ti necu pokazivati jer niste ni postojali kad je Velez igro sa Borussiom Dortmund itd.Pokazacu ti poslije kad je bio u vrhu sta znaci podrska
4000 gledalaca
6000 gledalaca
Gostovanja Rodjenih o ovome mozete sanjati
Itd.itd. ponavljam necu da ti pokazujem utakmice prije rata Veleza,znate dobro jer ste prije navijali,tako da se jedino mozete porediti sa Listicom,Posusjem,Laktasima,Olimpicom i tim klubovima.