FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja fakat ne volim ovog njihovog trenera, mrzim njegov fudbal..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Osttribine je napisao/la:Svi na Istok igra Sarajevo![]()
Neka nam je sa srecom veceras, trebat ce nam
Samo hrabro ozbiljno sa respektom prema svakom i igrati avoju igru i pokazati ko je najveci i najbolji klub .
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- muhamedhulk
- Kontakt:
Daj 442: Pavlovic, Kadusic, Novakovic, Balic, Bekic, Hodzic, Saric, Rustemovic, Duljevic, Ahmetovic, Benko.
Kasnije ulazi Husejinovic umjesto Ahmetovica...
Kasnije ulazi Husejinovic umjesto Ahmetovica...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Gdje je ono strašno pojačanje tj. jedan od najboljih igrača u albanskom prvenstvu? Kako je moguće da se takav igrač nije nametnuo do sad?Majkl je napisao/la:Ja mislim da ce danas ovakav sastav biti i dolazice do raznih tokada tokom utakmice:
-----------------Pavlovic------------------
Hodzic-------Novakovic------Balic------Bekic Al..
----------- Rustem-----"-""'--------Saric------------------
Bekic Am.-------------------------++++++-----Duljevic
--------Ahmetovic---"""------------Benko-----------------
Kombi kreno prije pola sata iz Lukavca
čašpijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Konstantno pises gluposti,mogu ti i ja sad odmah postavljati slike s nasih utakmica gdje je bilo 7,8,9 tisuca ljudi na tribini,pa sta?? Eno neki dan na utakmicama istog tog Veleza nije bilo ni 100 ljudi,sta ti to dokazuje??Majkl je napisao/la:4040deuce je napisao/la:Zar je moguce da netko moze napisati ovoliko gluposti u jednom postuMajkl je napisao/la:Kad neko sa strane ko ne prati nasu ligu i ne poznaje procita ,ocekuje se dolazak velikog broja ultrasa,reko bi dolazi ih najmanje 2000.A njih ukupno kad slave titulu na svom terenu ima 2000.Grohotom se smijem,ne znam kolko ukupno imaju navijaca ,jedno 4000 da navijaju za Zrinjski.Mi imamo clanskih duplo vise nego oni navijaca.
Ocekujem pobjedu,ali moramo biti strpljivi,oni ce se braniti i cekati svoju priliku,nadajmo se da cemo na vrijeme zabiti.![]()
Sarajevo,grad od pola miliona stanovnika usporedjujes sa Mostarom koji ima sto tisuca i podijeljen je na pola,znaci mi imamo bazu od 50 000 ljudi i za tu bazu imamo dobre brojke..a brojke uostalom nisu ni vazne,vazna je ljubav prema klubu i cinjenica da se svako gostovanje odradi i dobro organizira,a kuci navija i po kisi i po najvecoj zegi(kao sto je na proslavi titule protiv Slobode bio slucaj-citav dan je pljustala kisa,a opet su ljudi napunili maksimalno kapacitet natkrivenih mjesta stadiona)
Oprostite na upadu,ali morao sam odgovoriti ovom genijalcu![]()
![]()
Pa 2000 vas bude kad slavite titulu,Velez kad je zadnji na tabeli ,na trenungu bilo 1500 ljudi,ne brukaj se imate ukupno 4000 navijaca od kojih je pola do jucer navijalo za Velez.Ne moras se poerditi sa nama poredi se sa Velezom ,kojem istina niste ni do koljena ali sto dolazite iz istog grada pa zato.Prije rata ti necu pokazivati jer niste ni postojali kad je Velez igro sa Borussiom Dortmund itd.Pokazacu ti poslije kad je bio u vrhu sta znaci podrska
4000 gledalaca
6000 gledalaca
Gostovanja Rodjenih o ovome mozete sanjati
Itd.itd. ponavljam necu da ti pokazujem utakmice prije rata Veleza,znate dobro jer ste prije navijali,tako da se jedino mozete porediti sa Listicom,Posusjem,Laktasima,Olimpicom i tim klubovima.
- Burberry46
- Kontakt:
Svaka cast vi iz Lukavca dolazite a neki koji su u Sarajevu ne dolaze i mrsko im. BravoSiouxLukavac je napisao/la:Gdje je ono strašno pojačanje tj. jedan od najboljih igrača u albanskom prvenstvu? Kako je moguće da se takav igrač nije nametnuo do sad?Majkl je napisao/la:Ja mislim da ce danas ovakav sastav biti i dolazice do raznih tokada tokom utakmice:
Svi na Kosevo!
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
GradKamena1
- Kontakt:
Benko,Hodzic I Pavlovic,jel istina da su suspendirani ?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prvi put cujem za toGradKamena1 je napisao/la:Benko,Hodzic I Pavlovic,jel istina da su suspendirani ?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ne, otkud ti to?GradKamena1 je napisao/la:Benko,Hodzic I Pavlovic,jel istina da su suspendirani ?
Ošinuo ga čelopek. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
GradKamena1
- Kontakt:
Nista onda izvinite na upadu i zanemarite,prica se ovde kod nas ! Pozdrav
nema veze, sa srecom veceras, nek bolji pobjedi!GradKamena1 je napisao/la:Nista onda izvinite na upadu i zanemarite,prica se ovde kod nas ! Pozdrav
Blizu familiju sam uspio nagovoriti da dodju na tekmu poslije toliko godina.
Nadam se da cemo na kraju slaviti sa igracima!
PODRŠKA IGRACIMA 90Min.
Nadam se da istok nece krenuti hebavati majke igracima ako ne krene dobro (nedo Bog)!
SVIII NA KOŠEVOO !!
Nadam se da cemo na kraju slaviti sa igracima!
PODRŠKA IGRACIMA 90Min.
Nadam se da istok nece krenuti hebavati majke igracima ako ne krene dobro (nedo Bog)!
SVIII NA KOŠEVOO !!
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Ide i ekipa iz Srebrenika i Gradačca. Ja tek večeras krećem iz Njemačke aBd.Burberry46 je napisao/la:Svaka cast vi iz Lukavca dolazite a neki koji su u Sarajevu ne dolaze i mrsko im. BravoSiouxLukavac je napisao/la:Gdje je ono strašno pojačanje tj. jedan od najboljih igrača u albanskom prvenstvu? Kako je moguće da se takav igrač nije nametnuo do sad?Majkl je napisao/la:Ja mislim da ce danas ovakav sastav biti i dolazice do raznih tokada tokom utakmice:
Svi na Kosevo!
Sretno nam danas i da ih mlatnemo dva razlike aBd! Pozz
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
@gradkamena i @4040deuce, kršite pravila foruma, nemojte više.
31. 7. 2007
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Talambusa se da je Kurtic suspendovao neke igrace
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Sejfudine nemoj ih previse.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Istina je ovo za suspendovane
Benko,Hodzic,,Pavlovic,Novakovic sinoc cugali udarili po pivi, uhvatio ih Hurtic.Prvu trojicu suspendovao,Novakovica nije jel mu nema ko igrati stopera.Cetkovic trazio papire jel i veceras nije u prvih 11,cak je i hotel napustio.
Nek nam je bog na pomoci.
Benko,Hodzic,,Pavlovic,Novakovic sinoc cugali udarili po pivi, uhvatio ih Hurtic.Prvu trojicu suspendovao,Novakovica nije jel mu nema ko igrati stopera.Cetkovic trazio papire jel i veceras nije u prvih 11,cak je i hotel napustio.
Nek nam je bog na pomoci.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], kogmagie46, napoleon72, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood i 35 gostiju.