Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Izgleda suspendirani Benko,Hodzic,Pavlovic?
Ima li istine u tome??
Ima li istine u tome??
Ne znam kako ti je promaklo da je Sarajevo završilo derbi sa 8 igrača a ta 3 pomenuta dobili crvene kartone u prvom kolu, pa svi mediji su brujali o tome. U 67oj min. se potukli Benko i Hodzic oko toga ko ce aut izvesti, Pavlovic ih rastavio ali i primio udarac od Benke pa se i on na njega okomio i sva trojica isključeni.silvestar1 je napisao/la:Izgleda suspendirani Benko,Hodzic,Pavlovic?
Ima li istine u tome??
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 31 jul 2016, 15:27, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
Misli suspendirani od kluba, i ja sam danas cuo tu pricupinoglavi je napisao/la:Ne znam kako ti je promaklo da je Sarajevo završilo derbi sa 8 igrača a ta 3 pomenuta dobili crvene kartone u prvom kolu, pa svi mediji su brujali o tome.silvestar1 je napisao/la:Izgleda suspendirani Benko,Hodzic,Pavlovic?
Ima li istine u tome??
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jedino ako ih je Sarajevo suspendovalo prije 10 minuta pa niko nije pisao jos nista od portala 

-
- Kontakt:
Da da od kluba.Navodno su prekrsili neka pravila u karanteni
E onda moja greška, izvinjavam se na bespotrebnom sarkazmu 
3 prvotimca, ogroman minus ako su stvarno suspendovani, mada ne vjerujem, znajući šta sve mahala izmisli... Već sam pisao jednom, bio sam svjedok neke lakše saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovao motorista, za 10min se skupio narod i počela je ozbiljna priča kako se bacio sa zgrade sa motorom

3 prvotimca, ogroman minus ako su stvarno suspendovani, mada ne vjerujem, znajući šta sve mahala izmisli... Već sam pisao jednom, bio sam svjedok neke lakše saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovao motorista, za 10min se skupio narod i počela je ozbiljna priča kako se bacio sa zgrade sa motorom

Nad tobom sunce najljepše sja
- elamalakia
- Kontakt:
to nije pjevalo 90% tribine, ma kakvi, grupica pubertlija i opet svi navijaci Zelje takvi. Ja kao navijac Zeljeznicara ne podrzavam ovakvo navijanje i vjerujte velika vecina tribine se ne slaze sa ovim. S obzirom kakva nam je organizacija zadnjih 1god-2 i ne cudi me da se ovo povede, ali pacenici ne stavljate sve navijace Zeljeznicara, u isti kos sa ovim.
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
da, prica mahala da se hodzic ozbiljno provodio sinocsilvestar1 je napisao/la:Da da od kluba.Navodno su prekrsili neka pravila u karanteni

-
- Kontakt:
Sva trojica udarila po piviirfo je napisao/la:da, prica mahala da se hodzic ozbiljno provodio sinocsilvestar1 je napisao/la:Da da od kluba.Navodno su prekrsili neka pravila u karanteni, a za ovu dvojicu ne znam sta je
- maximusdecimus
- Kontakt:
bogami, vojvoda Vilovitica im ga zabi do balcakaKomunista je napisao/la:Evo nečovjek odgovovio stvumfovima![]()
Niko, niko, samo Sloboda

Nije im ovo prvi put. Davati popularnost takvom jednom likupinoglavi je napisao/la:Ma nista cudno od njih, nastavljaju gdje su stali a nista cudno i opcenito na terenima. Sva ovakva skandiranja drasticno kazniti, nek se negdje drugo izdrkavaju nefudbalskim prepucavanjima a ne na fudbalskim utakmicama.

Hodzic od kako je doso, mozes ga cesto vidjet u gradu kako udara opasno po alkoholusilvestar1 je napisao/la:Sva trojica udarila po piviirfo je napisao/la:da, prica mahala da se hodzic ozbiljno provodio sinocsilvestar1 je napisao/la:Da da od kluba.Navodno su prekrsili neka pravila u karanteni, a za ovu dvojicu ne znam sta je

- JohnCleese
- Kontakt:
Hodzicu takve radnje ne dolikuju prvenstveno zbog prezimena
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
E jbg...Da ih je Dženo Uščuplić uhvatio da loču, zavrnuo bi barem jednu turu Krombachera...
Eh, kakva su vremena došla, igrač ne smije ni pivu popit'...
Eh, kakva su vremena došla, igrač ne smije ni pivu popit'...

Zadnja izmjena: PiazzaGrande, dana/u 31 jul 2016, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.
@irfo će nam reći koliko je Hodžić popio i šta najviše voli potegnuti. Jesi li to kelner?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- elamalakia
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
ne mogu ni da zamislim kakve bi se price pricali da se Zelji ovako stelilo
kakvih 18 tekmi zabrane, ovo je tuzno gledati. Ovaj je trebao dozivotno biti suspendovan, plus po dzepu lupiti koju milju
ne mogu ni da zamislim kakve bi se price pricali da se Zelji ovako stelilo

kakvih 18 tekmi zabrane, ovo je tuzno gledati. Ovaj je trebao dozivotno biti suspendovan, plus po dzepu lupiti koju milju
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
- akisarajevo92
- Kontakt:
dobre je, nisam jedini koji misli da je ovo blaga kazna
za ovo treba dugogodisnja ili dozivotna zabrana
za ovo treba dugogodisnja ili dozivotna zabrana
Don't believe the hype.
Nisam vam ja kriv sto je alkoholicar, ne mozes fulit u gradu frajera, gdje god da odes piva mu u ruciHigh je napisao/la:@irfo će nam reći koliko je Hodžić popio i šta najviše voli potegnuti. Jesi li to kelner?

Koliki idiot moraš biti da pjevaš " Prva mi je i poslednja želja da zakoljem ____________" (po izboru)
Zaista tu se radi o civilizacijskom zastoju od par vijekova...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Budi realan Delije i Grobari to rade godinama. Svakog vrijedja kada se protiv njegovog naroda skandira, a kada to njegovi rade presutihayden je napisao/la:Koliki idiot moraš biti da pjevaš " Prva mi je i poslednja želja da zakoljem ____________" (po izboru)

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 9 gostiju.