Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kad slične ispade imaju navijači FKŽ i FKS, onda ne možeš doći do riječi od napada ovih iz akulturalnog dijela države. Rekao bi čovjek da tamo pršti od kosmopolitizma, ali dobro je pa su se davno pokazali ko su.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Gdje ste tad bili i da li ste se ogradili od ovog?
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Cinično brate, kad se druga grupa nečime osramoti onda ih vi prvi sve u isti koš stavljate.elamalakia je napisao/la:to nije pjevalo 90% tribine, ma kakvi, grupica pubertlija i opet svi navijaci Zelje takvi. Ja kao navijac Zeljeznicara ne podrzavam ovakvo navijanje i vjerujte velika vecina tribine se ne slaze sa ovim. S obzirom kakva nam je organizacija zadnjih 1god-2 i ne cudi me da se ovo povede, ali pacenici ne stavljate sve navijace Zeljeznicara, u isti kos sa ovim.
Normalno da tako ne treba.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- AntoniooConte
- Kontakt:
cuj ona izbore spominje kao to ima veze
pa prosle polusezone se to isto skandiralo, ne znam sta je problem iskreno toliki ovdje napravljen, pocela se prica da se vrijedjaju srbi i sl., a skandiranje upuceno samo jednoj osobi ako se moze nastvat osobom

pa prosle polusezone se to isto skandiralo, ne znam sta je problem iskreno toliki ovdje napravljen, pocela se prica da se vrijedjaju srbi i sl., a skandiranje upuceno samo jednoj osobi ako se moze nastvat osobom

To što neko radi, nije opravdanje za naše društvo. Zbog toga i stavih u zagradi (po izboru). Radi se o zaostalosti. Mržnji. Ničemu drugome.tuzlak1987 je napisao/la:Budi realan Delije i Grobari to rade godinama. Svakog vrijedja kada se protiv njegovog naroda skandira, a kada to njegovi rade presutihayden je napisao/la:Koliki idiot moraš biti da pjevaš " Prva mi je i poslednja želja da zakoljem ____________" (po izboru)
Zaista tu se radi o civilizacijskom zastoju od par vijekova...
Eto onako, da li bi otišao na utakmicu i pjevao pjesmu "prva mi je i poslednja želja da zakoljem ..... ? Radi se o mentalnom sklopu.
Onoliko koliko se sjećam, a slobodno me ispravi, nisam primjetio da su beogradski navijači pjevali o Bakiru, Harisu, Zlatku, Draganu, Miloradu... u tom kontekstu.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne branim nikog, sada bi mi trebala olovka i papir pa da pisem svaki incident u Hr,Sr i BiH oko skandiranja. Toliko je bilo zadnjih 5-10 godina da se ne mogu sjetitihayden je napisao/la:To što neko radi, nije opravdanje za naše društvo. Zbog toga i stavih u zagradi (po izboru). Radi se o zaostalosti. Mržnji. Ničemu drugome.tuzlak1987 je napisao/la:Budi realan Delije i Grobari to rade godinama. Svakog vrijedja kada se protiv njegovog naroda skandira, a kada to njegovi rade presutihayden je napisao/la:Koliki idiot moraš biti da pjevaš " Prva mi je i poslednja želja da zakoljem ____________" (po izboru)
Zaista tu se radi o civilizacijskom zastoju od par vijekova...
Eto onako, da li bi otišao na utakmicu i pjevao pjesmu "prva mi je i poslednja želja da zakoljem ..... ? Radi se o mentalnom sklopu.
Onoliko koliko se sjećam, a slobodno me ispravi, nisam primjetio da su beogradski navijači pjevali o Bakiru, Harisu, Zlatku, Draganu, Miloradu... u tom kontekstu.

Prica se o tome par dana i onda svi zaborave, neko pokupi politicke poene i zivot ide dalje. Najbolje ne gledati TV i scrolati FB.
E ako su vam mjerilo ti koje navodite i ako vam je opravdanje zato jer i oni to rade, onda svaka čast i samo nastavite.
Ne znam što se uopšte moraju povlačiti paralele nije niko zaboravio i ta druga skandiranja. Uvesti drastične kazne za bilo koji oblik spominjanja politike na tribinama.
Ne znam što se uopšte moraju povlačiti paralele nije niko zaboravio i ta druga skandiranja. Uvesti drastične kazne za bilo koji oblik spominjanja politike na tribinama.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
Navikli smo od zaostalih skupina ovakve ispade, pa se vise i ne reaguje na to. A kad ti neko, nazovi multikulti, siri mrznju i nisi navikao cuti to od istih, onda se reaguje.High je napisao/la:Kad slične ispade imaju navijači FKŽ i FKS, onda ne možeš doći do riječi od napada ovih iz akulturalnog dijela države. Rekao bi čovjek da tamo pršti od kosmopolitizma, ali dobro je pa su se davno pokazali ko su.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Kako god, ovom nije mjesto u sportu.

-
- Kontakt:
Nego, yebo politiku, ko prenosi Radnik-Celik ?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Moja TV u pola 6.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Nego, yebo politiku, ko prenosi Radnik-Celik ?
Čuj Celtic hoće Duljevića 

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Beduin
- Kontakt:
Ja se nadam da ce Dulja sto prije otici, i zbog njega i napretka, a i zbog slabijeg Sarajeva. Odmah konkurent manje za sami vrh. 

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
NacionalistoBeduin je napisao/la:Ja se nadam da ce Dulja sto prije otici, i zbog njega i napretka, a i zbog slabijeg Sarajeva. Odmah konkurent manje za sami vrh.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zamjena Ivetiću.wobly92 je napisao/la:Čuj Celtic hoće Duljevića
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Beduin
- Kontakt:
To ja zbog reprezentacije ba, da napreduje momak i odvede repku nam na SP, inshAllah.MortemHz je napisao/la:NacionalistoBeduin je napisao/la:Ja se nadam da ce Dulja sto prije otici, i zbog njega i napretka, a i zbog slabijeg Sarajeva. Odmah konkurent manje za sami vrh.

075 ❤
075 ❤
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ja, ma ja..Beduin je napisao/la:To ja zbog reprezentacije ba, da napreduje momak i odvede repku nam na SP, inshAllah.MortemHz je napisao/la:NacionalistoBeduin je napisao/la:Ja se nadam da ce Dulja sto prije otici, i zbog njega i napretka, a i zbog slabijeg Sarajeva. Odmah konkurent manje za sami vrh.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- tuzlak1987
- Kontakt:
Slabo ovo trenutno u Bijeljini, delegatski ima 100 osoba 

- Beduin
- Kontakt:
Nego, obraduj me kakvim linkom pred tekmu i imat cete podrsku iz dalekog grada grijeha. 

075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
https://www.youtube.com/user/nikad55/liveBeduin je napisao/la:Nego, obraduj me kakvim linkom pred tekmu i imat cete podrsku iz dalekog grada grijeha.
Ja bi pivo kad dodjes

- Beduin
- Kontakt:
Vec sam dobio za Radnik, sad se hocu osiguram za ostale 2 tekme.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:https://www.youtube.com/user/nikad55/liveBeduin je napisao/la:Nego, obraduj me kakvim linkom pred tekmu i imat cete podrsku iz dalekog grada grijeha.
Ja bi pivo kad dodjes

Al imas pivo kad dodjem, iako si izlevatio prosli put, ja i doE cekali a ti ko Garfild spavas do iza podne, hhh.
075 ❤
075 ❤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kakvi amateri prikazuju formaciju Olimpika od jucer