AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 31 jul 2016, 16:29

Ma nisam na aparatima, neka ga nose gdje hoce. :zzz: imao je brate svo vrijeme svijeta da se ustali u milanu i razvije u dobrog igraca, ali nije, ostao je na istom nivou iz 2012-te godine.

i shodno tome, ja bih uvijek zadrzao baccu jer siljo realno nikad nije bio bitan faktor u ovom timu, imamo vec antonelija i abatea koji su dobri bekovi za nase prilike, a bacca se ne moze tako lako zamjeniti.
dovedi za tih 18 miliona zielinskog, swainstajngera (rekose da se interesujemo za njega) i cuadrada na posudbu... stopera necu da pominjem jer stvarno nemam ideje odakle da njega kupe, nemaju pare prebijene.

ali nista od toga ionako :zzz:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 31 jul 2016, 16:39

Ne znaju moj rope ne znaju.
Da su imalo kako treba i mucnuli glavom, probali bi makar nesto iz Reala na pozajmicu dovesti ( Kovacic... )
Zatim Ardu Turana iz Barce, vjerujem i da bi ga pustili na pozajmicu uz obavezu otkupa.
Eto zaganjat Svajnija i Cuadrada na pozajmice ionako ce negdje i zavrsiti. Dovesti onog iz Villareala sto ga ganjaju od Marta u odbranu. Prodati par levata, i skockati to makar malo love, ako sta ostane napasti Zielinskog ili koga vec i imas finu ekipicu makar do zime.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 31 jul 2016, 18:44

Menez dzabalama ili smo šta zaradili?

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 31 jul 2016, 20:54

Braco draga na godisnjem Sam al djavo mi mira neda, ima li kraja ovim sizifovim mukama?
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 31 jul 2016, 22:44

pa naravno da je otisao za dzabaluka, zar ste sumnjali u "upravu"? :rol:

ali stvarno, kad bi samo neko od njih znao objasniti zasto pustaju igrace pod ugovorom besplatno, a nemaju prebijene pare u dzepu, bio bih zahvalan :facepalm:
vise se nemam snage ni nervirati oko toga, stvarno ne vrijedi... ovo se vise ni objasnit ne moze.

a haman da su se i od zielinskog digle ruke :facepalm: pustamo takvog igraca da ode pored nase sredine, pa aplauz. :clap:

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 31 jul 2016, 22:50

Dze ba optimizam :kafa:
Il Club più titolato al mondo!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 01 avg 2016, 09:09

Biće bolje dogodine :wtf:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 01 avg 2016, 09:29

Svakako

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 01 avg 2016, 12:43

Beduin je napisao/la:Montolivo jos i nije los u odnosu na ostale u sredini, on i Kucka ce i odraditi svoje, ali i dalje mastamo o tom 3. koji ce igrati izmedju njih i napadaca.
Vidim da ovaj cupo Zanelato (il kako vec) leti kobajagi napred, ali jos on hljeba treba hamljati.

A kao sto sam i ocekivao, Niang ce na krilu samo bezveze trositi lopte i driblati, daleko je korisniji kad igra blizu gola, brz je i okretan, a ima i jak sut tako da mu ne treba puno da stvori sebi ili suigracu sansu za gol kad je blizu gola.
Suso na krilu u obje utakmice nula bodova. Vecinom su kod nas ovi igraci sto bi u manjim klubovima dosta toga napravili i pokazali, ali cim predju u veci klub nema ih nigdje.

Antoneli - svaka cast momku, ne zasluzujemo ga Tita mi.
Kapitensku njemu dati, a ne onom kolcu. Momak je odigrao skoro svaki meč jako dobro otkako je došao u Milan. Sigurno jedan od boljih bekova u ligi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 01 avg 2016, 13:08

Sad tek vidim da ne da smo Meneza pustili besplatno nego ce mu cak i platu placati fifti fifti narednih 6 mjeseci :tokralju: :tokralju:

cisto informacije radi, galiani se sastajao sa preziosijem, a danas je vijest kako bi se mogao desiti swap suso-pavoleti :facepalm: meni je prosto nevjerovatno da oni citav merkato samo zicaju kojeg napadaca dovesti, u svom ovom haosu kad ni para nemaju, kad nam trebaju dva veznjaka i stoper, kad ni baccu nisu uspjeli prodati za onih yebenih 30 miliona, njima je i daje najbitnije koga u napad baciti :facepalm:

ostavite adriana, nianga i lapadulu yebali vam oni mater, prece su ostale pozicije.

hocetel' kinezi vise doci samo da otjeraju ona go.vna, ovo je vise nepodnosljivo sta rade. :facepalm:

FORZA MILAN !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 01 avg 2016, 13:50

Jel' to možda želiš reći da Pavogol nije kvalitet? :kafa: :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 01 avg 2016, 14:00

Zgadilo mi se sve oko Milana, fuj

kakva prodaja kakvi crni kinezi, da oni kupuju klub ne bi Gale ganjao ove debile
Forza Milan!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 01 avg 2016, 15:19

Koliko god teško bilo vidjeti klub u ovoj situaciji, mogu reči da mi je drago što su sada njih kinezi izlevatili. Čitav mercato su se nadali da će biti love a sad vide da od toga nema niša. Gadovi!

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 01 avg 2016, 15:24

Prvi je august a Milan ima istu ekipu kao i prije dva mjeseca.Ekipa koja završila skoro na sredini tabele, a sve one ekipe koje su lani bile ispred Milana, nakon ovog ljeta su samo jače. Baš divno ljeto. :kafa:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 01 avg 2016, 16:23

Umjesto Meneza i Balotelija tu su Lapadula i Suso.
Umjesto Mexesa i Alexa tu je niko (Zapata se povrijedio te Ely kao zamjena).
Umjesto Abiatija i Lopeza (ne znam jesmo li ga prodali) tu su Gabriel i jos jedan iz Omladinske skole.
Mauri nije ni bio na turneji?
Matrija ne brojim jer i nije bio prosle sezone kod nas, a svakako odlazi, inshAllah, a i Boateng otisao.
Jesam li koga zaboravio?

Ne da smo na istom, nego i daleko slabiji u odnosu na proslu sezonu. Neka im je Bog na pomoci.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 01 avg 2016, 18:17

Players that Genoa have sold to both #Milan and #Inter

ukupno 245 miliona zaradjenih od strane milanskih klubova, naklon preziosiju :tokralju: a pogotovo naklon kad vidis na kakvom je smecu zaradio tolike pare, jedva dva dobra igraca da imaju

slika

wtf zar smo mi sarafija platili 20 miliona, nisam to znao :shock: :shock: pa yebo te zivot, dat tolike pare u toj 2011-oj za nedokazanog igraca, pa nije ni cudo sto smo bankrotirali, ludost.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 01 avg 2016, 22:39

Imali smo mislim pola njegovog ugovora a drugu polovicu smo platili desetak mil

Poslano sa mog GT-I8160 koristeći Tapatalk

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 01 avg 2016, 22:48

ma znam da je dato nekih 5-7 miliona plus merkel, znaci maksimum nekih 13 miliona.
al' znaci da je galiani pretplatio igraca i to dobro, nisam ni znao... pa ovih 20 miliona za igraca iz druge lige bi i danas bilo prepreprevise, a kamo li jos tad. :roll:

hajd nije on ni bitan, opet nam se koliko-toliko isplatio jer je gurao klub u LS, ali gledaj ove ostale, od svih njih skupa ne mozes jednog dobrog igraca sklopiti :lolno:

FORZA MILAN !

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 02 avg 2016, 11:00

Šta bi sa Kinezima? Ne isprati ja ovo do kraja.
Unico amore sei!
❤️🖤

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 02 avg 2016, 11:04

AjsKjub je napisao/la:Šta bi sa Kinezima? Ne isprati ja ovo do kraja.
Nije jos ni pocelo, kakav kraj. :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.