Beduin je napisao/la:Uceram i sportx i netraji i ostalim stranicama kad ne ferceraju preko androida, cak niti VPN ne pomaze.
Samo youtube.
Laptop mi je na popravku, a samo yt moze na mobu, ovo ostalo nula bodova.
Beduin je napisao/la:Uceram i sportx i netraji i ostalim stranicama kad ne ferceraju preko androida, cak niti VPN ne pomaze.
Samo youtube.
Beduin je napisao/la:To lutko moja, valjda bude fercerao neki link kad pocne tekma.
A Sarajevo i Siroki, hocel biti sta na yt ili?
Znam, samo sto nemam ni jednog kanala, a cak ni preko bht online mi nece jer sam van BiH. Samo yt mi fercera preko mob.Udri19 je napisao/la:Beduin je napisao/la:To lutko moja, valjda bude fercerao neki link kad pocne tekma.
Imaš na be ha teu
Na youtube kanalu Zrinjski Tv prijenos Sarajevo - ZrinjskiBeduin je napisao/la:To lutko moja, valjda bude fercerao neki link kad pocne tekma.
Ne budi drzak i pravi to, ima nas uvijek koji gledamo tako, samo sam ja najglasniji sa trazenjem.Udri19 je napisao/la:Ne znam vidit cu, ako bude raje da gleda gdje cu samo za tebe
Taman da se slusa kulturna raja sa KosevaBeduin je napisao/la:Ne budi drzak i pravi to, ima nas uvijek koji gledamo tako, samo sam ja najglasniji sa trazenjem.Udri19 je napisao/la:Ne znam vidit cu, ako bude raje da gleda gdje cu samo za tebe![]()
Jos ako Siroki-Sloboda odradis na yt, nisi ni svjestan koliki sevap ces uciniti. Mozda vec sutra kad odes na kafu nadjes pokraj puta 100KM.
Ajmobijeli - ako nista onda cu tako gledati, mada mislim da oni nemaju komentatora, vec samo stream!?
Nema druze nista vise besplatno. Takvo je vrijeme doslo, a kod nad narod se nikako nije otarasio tog mentaliteta. Svi bi ugodjaj ali da ne plate i onda Telekom lopovi i tako dalje.sarajlija je napisao/la:Kako nije dobar vidi samo sta prenosi bht jaka utakmica nema sta, npr mi koji nemamo arena sada zasto nisu uzeli da prenose mec sa grbavice dest hiljada puta bolja tekma ali boze moj ..
Meni su prenosi sa Arene odlicni, sa BHT su najgori vjerovatno ..NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Pa koliko para uzimaju, mogu HD HQ 4K pizde materine napraviti i prenositi u kvalitetnom prenosu. A ne da njima vjetar puhne i poremeti svu opremu, koja se koristila u svijetu prije 20 godina.
Do tad stream.
Ma Arena je pojam za BHT i MojuTV. Mislio sam na MojaTV, jer je to telekom koji milione i milione uzima, a rijetko sta daje. Pa ni 4G mrezu nisu sposobni uvesti.tuzlak1987 je napisao/la:Meni su prenosi sa Arene odlicni, sa BHT su najgori vjerovatno ..NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Pa koliko para uzimaju, mogu HD HQ 4K pizde materine napraviti i prenositi u kvalitetnom prenosu. A ne da njima vjetar puhne i poremeti svu opremu, koja se koristila u svijetu prije 20 godina.
Do tad stream.
Eto neka neko drugi uzme i napravi nesto bolje, normalno da nema. Do prije 5 godina je bila jedna utakmica na BHT, ostali slusajte radio.
Isto tako oprema je odlicna kakvi su stadioni. Vise od pola stadiona nema uslova za dobar prenos vec se nekako sklepaju i snadju.
Najveca mana je BHT i njihovi komentatori te emisija koju prave. Treba im sve oduzeti ..
Trenutno korisnika/ca: boki86, bvsic, DoktorXabaras, ErosViverosViv, GrbavicaHrammm, rishovski i 38 gostiju.