HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Haha kako mi je drago kakav preokret svaka cast,cuvajte se uzvrata imate veliku prednost.
Pozdrav iz Vk !!:D
Pozdrav iz Vk !!:D
- badblueboylivno
- Kontakt:
Odličan rezultat.
Očekivao sam neriješen rezultat, ponajprije zbog dugog i teškog puta, a i zbog toga što je domaćinima prvenstvo u punom jeku.
Ali odlična predstava Plemića i odlična igra Mate Dragičeviać zaslužuju pobjedu.
Sad doma igrati koncentrirano, nez opuštanja, i drugo kolo je tu, a onda razvaliti sanmarinske amatere i eto trećeg pretkola... pa onda Liverpool, Juve, Stuttgart, AZ, Sporting, Galata....
Očekivao sam neriješen rezultat, ponajprije zbog dugog i teškog puta, a i zbog toga što je domaćinima prvenstvo u punom jeku.
Ali odlična predstava Plemića i odlična igra Mate Dragičeviać zaslužuju pobjedu.
Sad doma igrati koncentrirano, nez opuštanja, i drugo kolo je tu, a onda razvaliti sanmarinske amatere i eto trećeg pretkola... pa onda Liverpool, Juve, Stuttgart, AZ, Sporting, Galata....
Hayley <3
bravo zrinjevci i bravo jovicu, svaka cast na odlicnom rezultatu, samo oprezno u revansu i liverpul je tu 
Cuva Bog Zelju svog!
Odlican rezultat! Cestitke!
Jao dobrog osjećaja, svaka čast svim našima u dalekom Kazakhstanu i sretno u povratku, a navijači će im se odužiti ovdje. Rezultat je odličan ali ne smije biti opuštanja. Prilika je velika na vidiku i Jović s igračima će to sigurno znati iskoristit.

- Omerbavarac
- Kontakt:
Cestitke Zrinjevcima.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Iskrene čestitke Zrinjskom. Zaista mi je bilo veliko krivo kada su ovi poveli u 13. minuti. No, imate vi Mate Dragičevića!
Imam osjećaj da je Tobol nekako psihički već slomljen i da uopšte nemaju volje igrati Evropu. Zrinjski, pak, rasterćen za sedam dana.
Još jednom, iskrene čestitke za veliki trijumf u dalekom Kazahstanu!
Imam osjećaj da je Tobol nekako psihički već slomljen i da uopšte nemaju volje igrati Evropu. Zrinjski, pak, rasterćen za sedam dana.
Još jednom, iskrene čestitke za veliki trijumf u dalekom Kazahstanu!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
sve cestitke puno srece u nastavku posto ste ovo vec prosli!!! 
-
atomski mrav
- Kontakt:
čestitke na pobjedi
Jović Vam para vrijedi , dobar čovo pravo
Jović Vam para vrijedi , dobar čovo pravo
Samo se nadam da će se naši vratiti u MO prije Tobolčara

HAHAHAHAHHA jasta ta ti je dobra .Marin je napisao/la:Samo se nadam da će se naši vratiti u MO prije Tobolčara![]()
Samo jedan klub Velež Mostar
Svaka cast,nisam ovo ocekivao.
Cestitke na pobjedi.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
BosnianHero
- Kontakt:
cestitke ljudi..puno srece u trecem kolu 
Zaista vam od srca cestitam,ovo je velika pobjeda i bez opustanja u revansu moze se ici dalje...velika prilika koja se mora iskoristiti...svaka cast i zelim vam da odete u grupnu fazu...sto da ne,danas se vidi kako svi mogu igrati fudbala,nasa je sansa sto to svi u svijetu potcjenjuju...sve cestitke na danasnjoj hrabroj utakmici
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Evo i od mene najiskrenije cestitke na pobjedi.
P.S-Srce mi ko' Kina kad vidim kako se svi zajedno radujemo ovoj pobjedi,bez obzira na vjeru,grad odnosno klub za koji navijamo.Respect
P.S-Srce mi ko' Kina kad vidim kako se svi zajedno radujemo ovoj pobjedi,bez obzira na vjeru,grad odnosno klub za koji navijamo.Respect
Rotor Volgograd...
Čestitke Zrinjskom i njihovim navijačima 
p.s. jako lijepo za čuti i vidjeti kako navijači ostalih BiH klubova bodre Mostarce i skupa se raduju, što je na kraju krajeva nešto sasvim normalno
p.s. p.s. jel to Mate dragičević sto je nekad igrao u Hajduku??!
p.s. jako lijepo za čuti i vidjeti kako navijači ostalih BiH klubova bodre Mostarce i skupa se raduju, što je na kraju krajeva nešto sasvim normalno
p.s. p.s. jel to Mate dragičević sto je nekad igrao u Hajduku??!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.