Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Olimpic - zeljo 2, kv 1.67 bet365
Dosta je pala kv, sinoc kasno sam uplatio dok je bilo 2.3 na zelju.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
santa fe prelaz ladno i ucr 2:0 ccc
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
admir12345
- Kontakt:
http://prntscr.com/bz3uk2 da se ima sta pratit
Testo je napisao/la:Olimpic - zeljo 2, kv 1.67 bet365

Iako se trenutno ne kladim evo jedan pomalo navijacki prijedlog od mene pa sto bude 
Osijek - Rijeka 1X @1.60
Kao prvo jako mi je zao sto nisam kod kuce da odem na utakmicu jer ne pamtim kad je zadnji put bila ovakva euforija u Osijeku!
Nakon dugo vremena Osijek je startao u sezonu sa dvije pobjede i to obje gostujuce.
Nova uprava, velika ocekivanja (ne odmah ove sezone ali kroz sezonu-dvije) i nekoliko dobrih pojacanja najavljuju dobru sezonu za grad na Dravi koji zadnjih sezona igra lose i bori se opstanak.
Ove sezone Osijeka vidim u top 5 i mogucu borbu za Europu. Rijeka je prije 3 dana igrala Europsku tekmu u Turskoj i sigurno da su nesto umorniji od bijelo-plavih + zadnje tri tekme na gradskom vrtu su zavrsavale neodluceno, bez pobjede Rijecana. Osijek je tad stvarno bio los, a s ovim pojacanjima je ipak dosta bolji nego tih zadnjih sezona i vjerujem da mogu izdrzati da ne izgube veceras. Nekako me dosta vuce na X @3.50 ali neka bude 1X po vise nego dobrih @1.60. Dinamo je kiksao doma i odigrao 1:1, pa sto nebi mogla i Rijeka nesto tako u gostima.
Svakako mislim da je Rijeka puno bolja ali ne pobjeduje uvijek bolji!
Osijek - Rijeka 1X @1.60
Kao prvo jako mi je zao sto nisam kod kuce da odem na utakmicu jer ne pamtim kad je zadnji put bila ovakva euforija u Osijeku!
Nakon dugo vremena Osijek je startao u sezonu sa dvije pobjede i to obje gostujuce.
Nova uprava, velika ocekivanja (ne odmah ove sezone ali kroz sezonu-dvije) i nekoliko dobrih pojacanja najavljuju dobru sezonu za grad na Dravi koji zadnjih sezona igra lose i bori se opstanak.
Ove sezone Osijeka vidim u top 5 i mogucu borbu za Europu. Rijeka je prije 3 dana igrala Europsku tekmu u Turskoj i sigurno da su nesto umorniji od bijelo-plavih + zadnje tri tekme na gradskom vrtu su zavrsavale neodluceno, bez pobjede Rijecana. Osijek je tad stvarno bio los, a s ovim pojacanjima je ipak dosta bolji nego tih zadnjih sezona i vjerujem da mogu izdrzati da ne izgube veceras. Nekako me dosta vuce na X @3.50 ali neka bude 1X po vise nego dobrih @1.60. Dinamo je kiksao doma i odigrao 1:1, pa sto nebi mogla i Rijeka nesto tako u gostima.
radnik - čelik 1; 1.5 kv bet365
Testo je napisao/la:radnik - čelik 1; 1.5 kv bet365
0:1 ipak. Nesretan gol iz nekakvog odbijanca i to je tojopaa7 je napisao/la:Iako se trenutno ne kladim evo jedan pomalo navijacki prijedlog od mene pa sto bude
Osijek - Rijeka 1X @1.60
radili su ranije prelaze
http://image.prntscr.com/image/fb2e25a7 ... f5bb5d.png
http://image.prntscr.com/image/fb2e25a7 ... f5bb5d.png
FK Qarabag - Plzen X 3,05
Apoel - Rosenborg X 3,20
Crvena Zvezda - Ludogorets 2 3,25
Ulog: 10KM
Kvota: 31,72
Apoel - Rosenborg X 3,20
Crvena Zvezda - Ludogorets 2 3,25
Ulog: 10KM
Kvota: 31,72
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
19:00 Örgryte-Atvidabergs 2/1

Dinamo Zg 2.4
Zvezda 1x 1.45
Evans 1.7
Garcia-Lopez 1.57
Benneteau 1.7
Dodig 2.15
Ukupni koef. 34

Zvezda 1x 1.45
Evans 1.7
Garcia-Lopez 1.57
Benneteau 1.7
Dodig 2.15
Ukupni koef. 34
Venezuelan Primera
Aragua - Trujillanos
Srijeda, 03.08.2016. 21:30
Tip: GG
Kvota: 1.90
Odlucio sam se da odigram dva meca iz Venecuelanske lige, oba meca ce biti zasnovana na statistici. Prvi mec je duel izmedju Arague koja se nalazi na 12-om mjestu i ekipe Trajilanosa koji su na 16-om mjestu. Oba tima nemaju nesto previse jaku odbranu, i jedni i drugi imaju vise primljenih nego datih golova, sto bi moglo da nam donese jedan otvoren mec. Napadi im i nisu toliko losa strana. Na 6 meceva ove sezone oba tima imaju po 8 datih golova, sto je nesto vise od 1 gola po mecu. Sto se tice medjusobnih meceva oni su posebno zanimljivi, jer posljednjih 5 meceva je zavrseno GG pa se ja nadam da bi to moglo da se dogodi i na ovom mecu. Kvota je dosta dobra za ovaj tip i mislim da ovo vredi probati.
Zulia - Portuguesa
Kvota: 1.94
Na ovom mecu se sastaju Zulia koja se nalazi na 10-om mjestu i ekipa Portuguese koja je na 5-om mjestu. Zulia igra nesto otvorenije i nesto efikasnije meceve od Portuguese ove sezone te imaju cak 5 X-seva i to vecina je bila uz GG. Zulia je svih 6 meceva ove sezone zavrsila GG, a Portuguesa je od 6 meceva 4 odigrala GG sto je dosta visok procenat. Medjusobni dueli su takodje dosta dobri jer posljednja 4 meca su zavrsena GG, tako da se ja nadam da ce to biti i na ovom mecu.
Aragua - Trujillanos
Kvota: 1.90
Odlucio sam se da odigram dva meca iz Venecuelanske lige, oba meca ce biti zasnovana na statistici. Prvi mec je duel izmedju Arague koja se nalazi na 12-om mjestu i ekipe Trajilanosa koji su na 16-om mjestu. Oba tima nemaju nesto previse jaku odbranu, i jedni i drugi imaju vise primljenih nego datih golova, sto bi moglo da nam donese jedan otvoren mec. Napadi im i nisu toliko losa strana. Na 6 meceva ove sezone oba tima imaju po 8 datih golova, sto je nesto vise od 1 gola po mecu. Sto se tice medjusobnih meceva oni su posebno zanimljivi, jer posljednjih 5 meceva je zavrseno GG pa se ja nadam da bi to moglo da se dogodi i na ovom mecu. Kvota je dosta dobra za ovaj tip i mislim da ovo vredi probati.
Zulia - Portuguesa
Kvota: 1.94
Na ovom mecu se sastaju Zulia koja se nalazi na 10-om mjestu i ekipa Portuguese koja je na 5-om mjestu. Zulia igra nesto otvorenije i nesto efikasnije meceve od Portuguese ove sezone te imaju cak 5 X-seva i to vecina je bila uz GG. Zulia je svih 6 meceva ove sezone zavrsila GG, a Portuguesa je od 6 meceva 4 odigrala GG sto je dosta visok procenat. Medjusobni dueli su takodje dosta dobri jer posljednja 4 meca su zavrsena GG, tako da se ja nadam da ce to biti i na ovom mecu.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Krupa - Radnik 1
Zeljo - Siroki X
Celik - Sarajevo 2
20km
267km
Mozzart
Zeljo - Siroki X
Celik - Sarajevo 2
20km
267km
Mozzart
? &
-
titi14oldschool
- Kontakt:
Re: RE: Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Nista ti pogodit neces...Prijedor je napisao/la:Krupa - Radnik 1
Zeljo - Siroki X
Celik - Sarajevo 2
20km
267km
Mozzart
-
titi14oldschool
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Kao sto sam i rekao.titi14oldschool je napisao/la:Nista ti pogodit neces...Prijedor je napisao/la:Krupa - Radnik 1
Zeljo - Siroki X
Celik - Sarajevo 2
20km
267km
Mozzart
Pa šta imaš ti sad od toga što on nije ništa prošao ? Neko zadovoljstvo ili ?
Čovjek bar postavi svoj tiket ovdje pa ako neko isprati-isprati.
Mislim da je u prva 2 kola oba puta pogodio ovakve tikete.
Čovjek bar postavi svoj tiket ovdje pa ako neko isprati-isprati.
Mislim da je u prva 2 kola oba puta pogodio ovakve tikete.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Ma pusti klinca kraju sto ulazis u rasprave
Zbog takvih kao sto je on i ne objavljujem ovdje samo nekad 
? &

Nisam odavno nista odigrao, ni danas nije nesto ponuda al' eto probro sam neke lafo sigurice
Partizan - Vojvodina 2 7,00 nerealna kvota...
Sparta - Ajax 1X
Na sitno
Sparta - Ajax 1X
Na sitno
? &
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.