NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Nece niko igrat na prirodnoj pozicijiSlobodas je napisao/la:tika takasta li im je Hus rekao na poluvremenu
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nad tobom sunce najljepše sja
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hajmo momci jedan dobar napad nam treba ..
Dobar je i bod,nakon katastrofalnog prvog dijela.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Super bod, nakon loseg prvog poluvremena.
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
A nije loše...ne zbog boda i sačuvane prve pozicije već zbog te sposobnosti da se vratimo nakon nokdauna i krize u prvom poluvremenu.
Kod nas nikad sredine, kad vodimo Olimpica kod kuće - šampioni smo, a kad gubimo od Širokog u gostima - ispadamo iz lige.
Kod nas nikad sredine, kad vodimo Olimpica kod kuće - šampioni smo, a kad gubimo od Širokog u gostima - ispadamo iz lige.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobro je u konacnici, iz 1 u X. Kuci idu sa jednim bodom, naredno cekaju Vitez, a direktnog konkurenta Sirokog pred gostovanje Zelji ostavljaju na 2 boda..
Steta, umjesto da napadnemo da ih dotucemo posle 2 gola mi peljamo loptom u zadnjoj liniji do kraja utakmice 
Krpic,Karic,Ordagic,Grahovac
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ovo je odlicno, od nule do 1. Vidjelo se pred kraj da su se istrosili pocetkom prvog djela drugog poluvremena, ali opravdano, ipak su uspjeli ekspresno dva gola zavaliti. Mali Grahovac je nevjerovatno odradio drugo poluvrijeme. Ja zadovoljan, sustici 2:0 nije nimalo lako.
Sent from my D6603 using Tapatalk
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Nece niko igrat na prirodnoj pozicijiSlobodas je napisao/la:tika takasta li im je Hus rekao na poluvremenu
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Kako su oni ostro igrali, 5 zutih i dosta vise faulova od nas. Sad se ima smisla zaliti za onaj penal 
Grahovac
Grahovac
Nad tobom sunce najljepše sja
Samo maknuti Pirica sa gola i to je to..
U drugom dijelu ponajbolji bili Grahovac i Karic..
U drugom dijelu ponajbolji bili Grahovac i Karic..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ordagić, Karić, Grahovac

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Svaka cast momci treba se vratiti nakon 2-0.Nadam se da ce neko od novinara pitati Musemica u vezi Pirica nema smisla da boljem krade mjesto.Ordagic,Grahovac i Subic najbolji,Piric,Merzic i Stjepanovic uzas.
Bravo momci,bod ko kuća na teškom gostovanju.Pozdrav za Fukare i sretan put kući momcima s tekme
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
Husref se zeznuo sa Subicem, Lazevski bi u ovom trenutku bio mnogo mnogo bolji izbor samo radi toga sto je sa ekipom duze vremena. Plus je Subic igrao 90' u srijedu, i 90' veceras, a sam je rekao da jos nije u formi.
Eto i Sloboda - Vitez na Areni, treca zaredom haha
Eto i Sloboda - Vitez na Areni, treca zaredom haha
Zadnja izmjena: Gifron, dana/u 31 jul 2016, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan grad, jedna ljubav!
- Beduin
- Kontakt:
Jel Grahovcu pripisana asistencija i kod 2. gola ili samo jedna?
Subiceva 2 ubacivanja i 2 gola, to volim kod dobrih bekova, ubacuj loptu u 16 metara i odmah imas polupriliku.
Drago mi je da je Grahovac bio dobar, kako sam skonto igrao desno krilo!?
A pojedincima bih zabranio pisanje na ovoj temi, kenjate kad god, ali bas kad god gubimo, i najglasniji ste kad vodimo.
Subiceva 2 ubacivanja i 2 gola, to volim kod dobrih bekova, ubacuj loptu u 16 metara i odmah imas polupriliku.
Drago mi je da je Grahovac bio dobar, kako sam skonto igrao desno krilo!?
A pojedincima bih zabranio pisanje na ovoj temi, kenjate kad god, ali bas kad god gubimo, i najglasniji ste kad vodimo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nije lose .nesretno smo primili golove...kasnije se vidilo da smo kvalitetniji.
Karic je zaista strasan igrac, Grahovac pravo otkrovljenje. ..Subic bit ce ubica , nedostaje mu kondicije. Ordagic on je spreman za jacu ligu.....
Nedostajao je ZEBA za sigurna 3 boda ali i ovo je dobro.
Odbrana nije uigrana, blago su ulazili u duele, ostavljali su puno prostora...ne znam je li do mene ali Dzidic je bio trom i spor.
Karic je zaista strasan igrac, Grahovac pravo otkrovljenje. ..Subic bit ce ubica , nedostaje mu kondicije. Ordagic on je spreman za jacu ligu.....
Nedostajao je ZEBA za sigurna 3 boda ali i ovo je dobro.
Odbrana nije uigrana, blago su ulazili u duele, ostavljali su puno prostora...ne znam je li do mene ali Dzidic je bio trom i spor.
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Katastrofalne reakcije kod golova, nadam se nekim kaznama, previse nonsalancije.
UPRAVA NAPOLJE!
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Da je Ordagic ostao ofanzivnije, bile bi 3 bobe. A i ovo je odlicno 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.