FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nee valja imat tri dobra golmana u ekipi. Odmah ni jedan nije u glavi dobar
Niko, niko, samo Sloboda
Objektivna analizaGifron je napisao/la:Pojedinci su toliko zamrzili Pirica da ne vide neke ocigledne stvari, u fudbalu je gol najmanje golmanova greska.
Prvo Karic gubi loptu losim pasom, onda Efendic onako olako ispada, Piric je prvo pokusao zatvoriti prvu stativu, i zato je onako kasno reagovao, a Subic kao da nije postojao na drugoj stativi. Od njih cetvorice, Pirijino je 10% krivice. Za drugi gol Pirija nije imao 0% sanse ista da uradi.
2 igraca u zivom zidu, lopta ide pored dvojici kroz noge na drugu stativu, nema tog **** golmana koji ce stici pokupiti onu loptu u petercu nakon sto je iza zivog zida izletila dvojici kroz noge.
Niko, niko, samo Sloboda
Piric nije koncentrisan, vjerovatno sto ocekuje odlazak u inostranstvo, a vjerujem da je zbog svega toga izgubio motiv da brani u ovoj ligi. ..daleko od toga da je on los golman, ali nije na nivou kao prosle sezone ili euro utakmica. Za njega je najbolje da ode, jer bit cemu sve teze, iz razloga sto je Bobic odigrao dobru i srcanu utakmicu, a to raja prepozna i cjeni. Opet, ako Piric sjedne na klupu necemo ga nikad prodati.
A sto se tice odbrane u ove dvije utakmice, stava sam da je Dzidic zasluzio klupu, tamam su Mehmedagic i Kostic uigrani.
A sto se tice odbrane u ove dvije utakmice, stava sam da je Dzidic zasluzio klupu, tamam su Mehmedagic i Kostic uigrani.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
sve,sve...i povratak sa 2 razlike i dominacija i posjed u drugom poluvremenu al
GRAAAAAHOVAC
...STA JE ONO BA

onaaaaaj,jesu bile Fukare

GRAAAAAHOVAC

onaaaaaj,jesu bile Fukare

Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 01 avg 2016, 00:14, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovo je odlican rez ako se pobjedi Vitez kuci 

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
najvise me sikira odnos Kostic-Dzidic, bez jake odbrane nas nigdje nema, a oni prvo sto se ne razumiju, drugo jos se i svadjaju- a nekako sam i imao utisak da se ocima ne mogu gledati- ne ide to kod stopera..jos obojica ljevaci, Dzida kao da je sihre zakacio negdje kako je presao na desnog stopera.
i ja imam osjecaj da bi puno bolje igrali sa Mehmedagicem kraj bilo kojeg od ova dva, a koji god ode na klupu to je havarija
Pirija apsolutno kriv za prvi go, zajedno sa Subicem koji me uopce nije dojmio, ni naprijed ni nazad, ali eto tek je prva utakmica, bice on dobar
generalni je problem nedostatak tog partnera Karicu i jednog pravog centralnog veznog..kad bi doveli 2 dobra igraca u vezni red i naprijed, a oslobodili se 3-4 igraca prekobrojna mislim da bi stvari dosle na svoje
ovako jos uvijek smo ko rastimani orkestar posebno nazad i onda iz lose i nesigurne odbrane se uvuce nervoza i u ostatak ekipe te nastupe problemi u igri..u Efendica sam najsigurniji hehe eto dokle je doslo
kako god ovaj Siroki je bio zreo da se pobijedi i to bi bio odlican start jer igramo bez Zebe sto je sigurno veliki hendikep, a vidjelo se da nam treba bolji vezni od Merzica za startnih 11. Ordaga kad sidje nazad ne vidi se vise na terenu i grehota ga je spustati nazad kad se pogleda sta im radi u ofanzivi, a opet i Karicu treba odgovarajuci partner..tesko je biti pametan
kad se vrati Zeba mogao bi Veseli na klupu, ali onda opet gubimo dobrog igraca i plus nemamo ofanzivnu reakciju na klupi ako Karic i Krpa budu igrali skupa, a ne vidim trenutno drugog kompatibilnog igraca sa Karicem
i ja imam osjecaj da bi puno bolje igrali sa Mehmedagicem kraj bilo kojeg od ova dva, a koji god ode na klupu to je havarija
Pirija apsolutno kriv za prvi go, zajedno sa Subicem koji me uopce nije dojmio, ni naprijed ni nazad, ali eto tek je prva utakmica, bice on dobar
generalni je problem nedostatak tog partnera Karicu i jednog pravog centralnog veznog..kad bi doveli 2 dobra igraca u vezni red i naprijed, a oslobodili se 3-4 igraca prekobrojna mislim da bi stvari dosle na svoje
ovako jos uvijek smo ko rastimani orkestar posebno nazad i onda iz lose i nesigurne odbrane se uvuce nervoza i u ostatak ekipe te nastupe problemi u igri..u Efendica sam najsigurniji hehe eto dokle je doslo
kako god ovaj Siroki je bio zreo da se pobijedi i to bi bio odlican start jer igramo bez Zebe sto je sigurno veliki hendikep, a vidjelo se da nam treba bolji vezni od Merzica za startnih 11. Ordaga kad sidje nazad ne vidi se vise na terenu i grehota ga je spustati nazad kad se pogleda sta im radi u ofanzivi, a opet i Karicu treba odgovarajuci partner..tesko je biti pametan
kad se vrati Zeba mogao bi Veseli na klupu, ali onda opet gubimo dobrog igraca i plus nemamo ofanzivnu reakciju na klupi ako Karic i Krpa budu igrali skupa, a ne vidim trenutno drugog kompatibilnog igraca sa Karicem
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Veselinovica bi mogla zadesit sudbina Govedarice i Mehidica 

Niko, niko, samo Sloboda
A u kakvom će stanju da bude teren za Vitez. Dabogda da bagra i smeće pokupi.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Beduin
- Kontakt:
Protiv Olimpica je Veseli bio ponajbolji, asistirao, imao par odlicnih suteva na gol i ne vidim razlog da se odmah salje na klupu. Kad Subic udje u pravi formu samo ce olaksati Veselom, jer su obojica prodorni, a Subic ima odlicne centarsuteve.
Kad ne ide nam napadace, uvijek mozemo Zeca staviti kao poluspica, a svi znamo da on zna postici gol za razliku od ostalih nasih krila (cak je i Mehidic po tom pitanju ispred Govedarice i Veselog).
Bitno je da svako zna svoje obaveze i to da odradi na najbolji nacin, imami dovoljno igraca za uigravanje, imamo kup da dajemo sansu onima koji manje igraju u prvenstvu, samo ako Husref to budeo htio ispostovati.
Kad ne ide nam napadace, uvijek mozemo Zeca staviti kao poluspica, a svi znamo da on zna postici gol za razliku od ostalih nasih krila (cak je i Mehidic po tom pitanju ispred Govedarice i Veselog).
Bitno je da svako zna svoje obaveze i to da odradi na najbolji nacin, imami dovoljno igraca za uigravanje, imamo kup da dajemo sansu onima koji manje igraju u prvenstvu, samo ako Husref to budeo htio ispostovati.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Mora da se saliskatarakta je napisao/la:Veselinovica bi mogla zadesit sudbina Govedarice i Mehidica

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jel ono imamo neke sponzore na dresu? Admiral, Tom Cat, Memprom..mislim da sam te primjetio
Bagra ce da pokupi. Idu izborii
a prezident zeleni. Bit ce veselo haha

Niko, niko, samo Sloboda
-
- Kontakt:
Necu.katarakta je napisao/la:Bagra ce da pokupi. Idu izboriia prezident zeleni. Bit ce veselo haha
Ne, uopste. Pickast igracDoeTz je napisao/la:Mora da se saliskatarakta je napisao/la:Veselinovica bi mogla zadesit sudbina Govedarice i Mehidica
Niko, niko, samo Sloboda
Neces, razbojniceNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Necu.katarakta je napisao/la:Bagra ce da pokupi. Idu izboriia prezident zeleni. Bit ce veselo haha

Niko, niko, samo Sloboda
Bobic
Efendic Dzidic Kostic Subic
Zec Ordagic Grahovac Veselinovic
Karic Krpic
To je to,sto bi rekao Ciro,"yebacemo im majku dacemo im 5 komada".

Efendic Dzidic Kostic Subic
Zec Ordagic Grahovac Veselinovic
Karic Krpic
To je to,sto bi rekao Ciro,"yebacemo im majku dacemo im 5 komada".

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma Veseli nema razloga da zavrsi kao Govedarica i Mehdic prvo jer zna igrati lopte, drugo jer se bori..na stranu sad njegovi odnosi sa Husrefom, ali mislim da ce on jednostavno biti zrtva taktike, jer ne moze se od Veselog ocekivati da bude prva napadacka opcija ekipe. On to nije i nikad nece biti..s druge strane zamisli Veselog u recimo Zelji sta bi radio
ovako se stvari polako kristalisu oko prvog tima: Zeba ce igrati kad se vrati, Ordaga mora igrati prema naprijed jer je ubica i grehota ga je gusiti.. Stjepanovic je standardan, a moramo igrati sa 2 centralna vezna i znaci da se tu namecu Grahovac/Merzic- po meni trenutno Grahovac..zatim Karic mora imati partnera u spicu i to je trenutno samo Krpa, i to je tih 6 igraca za ofanzivni dio tima, dakle Veseli ispada zbog taktike
ps nikakav tim bez Stjepanovica ne ide
ovako se stvari polako kristalisu oko prvog tima: Zeba ce igrati kad se vrati, Ordaga mora igrati prema naprijed jer je ubica i grehota ga je gusiti.. Stjepanovic je standardan, a moramo igrati sa 2 centralna vezna i znaci da se tu namecu Grahovac/Merzic- po meni trenutno Grahovac..zatim Karic mora imati partnera u spicu i to je trenutno samo Krpa, i to je tih 6 igraca za ofanzivni dio tima, dakle Veseli ispada zbog taktike
ps nikakav tim bez Stjepanovica ne ide
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Imate ekstra igrace,nekoliko extra pojedinaca,(sto sam zapamtio broj 7 i 8 ),kako je se sloboda vratila nakon 2-0 svaka im cast.Ali navijaci da su vam upola kao igraci...sta je ono navijali nesto malo,nakon primljenog gola sute.nakon 2-0 sjede...opet nakon sto je sloboda zabila gol nesto kao poceli navijat.Je da ih je bilo malo ali ekipa se bodri i kad vodi i kad gubi.Opet kazem imate extra igrace i zasluzeno osvojen bod 

Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...
- Beduin
- Kontakt:
Znamo da imamo extra igrace i znamo da smo tanki u kopu. Kako god, nasi su. Svoj vi pos'o.
Ultra - ja opet mislim da ce Husref forsirati igru sa 1 napadacem, osim u nekoj tekmi sa bas slabijim protivnikom, tako da ne vidim Veselog na klupi ni pod razno. Mada, ako narednih par utakmica zakaze vjerovatno je neminovno da ce odmoriti neko vrijeme. Ne smijemo mi bas toliko forsirati ni igru sa 2 napadaca, sve zavisi od protivnika. Ali istina da je Krpic u strasnom zaletu i moramo iskoristiti ovu poziciju barem dok im ide ovako zajedno.
Vidicemo, bitno je imati odlicne igrace na kluli, pa makar to bio i Veseli (kao veceras Krpic sto je bio).
Ultra - ja opet mislim da ce Husref forsirati igru sa 1 napadacem, osim u nekoj tekmi sa bas slabijim protivnikom, tako da ne vidim Veselog na klupi ni pod razno. Mada, ako narednih par utakmica zakaze vjerovatno je neminovno da ce odmoriti neko vrijeme. Ne smijemo mi bas toliko forsirati ni igru sa 2 napadaca, sve zavisi od protivnika. Ali istina da je Krpic u strasnom zaletu i moramo iskoristiti ovu poziciju barem dok im ide ovako zajedno.
Vidicemo, bitno je imati odlicne igrace na kluli, pa makar to bio i Veseli (kao veceras Krpic sto je bio).
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobronamjeran je covjekBeduin je napisao/la:Znamo da imamo extra igrace i znamo da smo tanki u kopu. Svoj vi pos'o.

A inace sto se ljutite kada se kritikuje, svi hocemo pobjedu i dobar rezultat. Jesul svi govorili na poluvremenu da se treba napasti i ne plasiti se te da je to greska. U konacnici jesul pogrijesili? Nisu, Krpic je ubacen i krenulo se ofanzivnije sto je dalo rezultata.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.