HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
sve cestitke puno srece u nastavku posto ste ovo vec prosli!!! 

-
- Kontakt:
čestitke na pobjedi
Jović Vam para vrijedi , dobar čovo pravo
Jović Vam para vrijedi , dobar čovo pravo

Samo se nadam da će se naši vratiti u MO prije Tobolčara

HAHAHAHAHHA jasta ta ti je dobra .Marin je napisao/la:Samo se nadam da će se naši vratiti u MO prije Tobolčara![]()
Samo jedan klub Velež Mostar
Svaka cast,nisam ovo ocekivao.
Cestitke na pobjedi.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
cestitke ljudi..puno srece u trecem kolu 

Zaista vam od srca cestitam,ovo je velika pobjeda i bez opustanja u revansu moze se ici dalje...velika prilika koja se mora iskoristiti...svaka cast i zelim vam da odete u grupnu fazu...sto da ne,danas se vidi kako svi mogu igrati fudbala,nasa je sansa sto to svi u svijetu potcjenjuju...sve cestitke na danasnjoj hrabroj utakmici
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Evo i od mene najiskrenije cestitke na pobjedi.
P.S-Srce mi ko' Kina kad vidim kako se svi zajedno radujemo ovoj pobjedi,bez obzira na vjeru,grad odnosno klub za koji navijamo.Respect
P.S-Srce mi ko' Kina kad vidim kako se svi zajedno radujemo ovoj pobjedi,bez obzira na vjeru,grad odnosno klub za koji navijamo.Respect
Rotor Volgograd...
Čestitke Zrinjskom i njihovim navijačima 
p.s. jako lijepo za čuti i vidjeti kako navijači ostalih BiH klubova bodre Mostarce i skupa se raduju, što je na kraju krajeva nešto sasvim normalno
p.s. p.s. jel to Mate dragičević sto je nekad igrao u Hajduku??!

p.s. jako lijepo za čuti i vidjeti kako navijači ostalih BiH klubova bodre Mostarce i skupa se raduju, što je na kraju krajeva nešto sasvim normalno

p.s. p.s. jel to Mate dragičević sto je nekad igrao u Hajduku??!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
da to je mate sto je igrao i u hajduku i u dinamu..sad je nas idol 

"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""
mostarci znate kakav je balkanski mentalitet zato prvo skocite pa recite hop. u revansu se mora maksimalno skoncentrisano uci u mec inace bi se moglo obiti o glavu .
cestitam na odlicnom rezultatu
cestitam na odlicnom rezultatu
Hvala RDV-u na omogucenom prijenosu i udruzi športske obitelji Zrinjski ,srce ko HUM kad smo zabili drugi ,najezio sam se na kraju od srece uz pjesmu Gori brate,nista ovakvu srecu nemoze pruziti kao lokalni klub za kojeg zivis!
Hvala svima na cestitkam !
Mate careeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!
Hvala svima na cestitkam !
Mate careeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!
HSK Zrinjski Mostar
Preće on i u Veležum vuk je napisao/la:da to je mate sto je igrao i u hajduku i u dinamu..sad je nas idol

Čestitke Zrinjskom al da ne kiksate u drugoj utakmici ko onda u produžecima i da nam jos bodova donesete

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Prijatelju Šibenik je ostao bez cijele prve obrane, najboljeg igrača Zeca, kapetana Zeca i još dvojice igrača. Istina da su ovo trebali dobiti, bili su i bolji ali ovi su bunkerali i zavrsilo je 0-0.Babilon je napisao/la:Prenapuhani HNL koji podcjenjuje nasu ligu:
Sibenik-SLima 0:0
1,05 na Sibenik a HNL jeste prenapuhan mislio sam da su kavlitetniji dosta ali nisu jedino se izdvaja Dinamo i to sam zbog uspjesnih transfera ostalo je sve kao i kod nas.....Babilon je napisao/la:Prenapuhani HNL koji podcjenjuje nasu ligu:
Sibenik-SLima 0:0
Cestitke na pobjedi,i nadam se da cete ih ovdje "satrti"

"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.