PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Virtu4l
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Virtu4l » 01 avg 2016, 01:29

Što nas yeba ovaj Ljubo, sad zbog njega nismo prvi na tabeli i samo 18 utakmica :facepalm: :damn:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 01 avg 2016, 01:33

Virtu4l je napisao/la:Što nas yeba ovaj Ljubo, sad zbog njega nismo prvi na tabeli i samo 18 utakmica :facepalm: :damn:
Sjećam se pisali ste kad je onaj suspendovan dan nakon derbija kako Sarajevo vedri i oblači savezom, prije disciplinske komisije kazna, razne teorije. Što sad vam ne smeta, može li se konstrukcija neka napraviti, može. Ali naravno nema potrebe za tim, ovog su trebali kazniti kad je izašao s terena odmah kod aut linije.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 01 avg 2016, 01:35, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 01 avg 2016, 01:34

Osttribine je napisao/la:Ma nama je uvijek bio cilj trofej, kod nas su sve uprave to potencirale, pa i kad nije bilo realnog osnova za to. A nije bas da ni vi na polusezoni niste trofeje najavili, pa i sam Azmir. A to je sto si naveo mu je bio cilj na pocetku sezone, ali kako se sezona razvijala i on je promijenio plocu i o duploj kruni poceo pricati, ali eto vidjeli ste da do toga nije lako doci.
Jeste, i vama i na Želji, a i pritisak također, kod nas je lakše i rasterećenije, ko što i Azmir jednom reče da Sloboda sa duplo manje para može nešto napravit upravo što nema tog pritiska, i to se vidjelo u prošloj sezoni. Od skromne ekipice šta bi, dok se vaši igrači nisu mogli nositi sa pritiskom, pa i trener, dosta nekih faktora. Istina i naši su osjetili pritisak na kraju jer je narod počeo, a i Azmir, da vjeruje u osvajanje jednog trofeja iako ih do prije nekoliko mjeseci od toga niko nije vidio tu, pa ni oni sami sebe.
Tek ove godine je najavljena borba za Evropu. O trofejima je teško razmišljati zasad bilo kojoj ekipi pa i nama, niti smo mi ili neko iz kluba najavili isti, s toga stvarno ne vidim zašto ovolika pompa vaših navijača da smo mi kao nešto bahati pa se naklatili s početka sezone, šta je razlog nikako da skontam. Zdrava zayebancija ok, mržnja nikako.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

High

Post Postao/la High » 01 avg 2016, 01:43

Ušutiše se Čovketovi. Valja izuriniran farbati brda.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 01 avg 2016, 01:46

wobly92 je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:Ma nama je uvijek bio cilj trofej, kod nas su sve uprave to potencirale, pa i kad nije bilo realnog osnova za to. A nije bas da ni vi na polusezoni niste trofeje najavili, pa i sam Azmir. A to je sto si naveo mu je bio cilj na pocetku sezone, ali kako se sezona razvijala i on je promijenio plocu i o duploj kruni poceo pricati, ali eto vidjeli ste da do toga nije lako doci.
Jeste, i vama i na Želji, a i pritisak također, kod nas je lakše i rasterećenije, ko što i Azmir jednom reče da Sloboda sa duplo manje para može nešto napravit upravo što nema tog pritiska, i to se vidjelo u prošloj sezoni. Od skromne ekipice šta bi, dok se vaši igrači nisu mogli nositi sa pritiskom, pa i trener, dosta nekih faktora. Istina i naši su osjetili pritisak na kraju jer je narod počeo, a i Azmir, da vjeruje u osvajanje jednog trofeja iako ih do prije nekoliko mjeseci od toga niko nije vidio tu, pa ni oni sami sebe.
Tek ove godine je najavljena borba za Evropu. O trofejima je teško razmišljati zasad bilo kojoj ekipi pa i nama, niti smo mi ili neko iz kluba najavili isti, s toga stvarno ne vidim zašto ovolika pompa vaših navijača da smo mi kao nešto bahati pa se naklatili s početka sezone, šta je razlog nikako da skontam. Zdrava zayebancija ok, mržnja nikako.
Licno ja nisam nikakvu mrznju prema Slobodi, a ni prema Tuzli prosipao, nemam potrebe, citavo vrijeme raspravljam sa ovim vasim ko je veci klub i tu iznosimo argumente, argumenti ovog vaseg su smijesni, lik kaze nemamo mi svoju Zvezdu nema niko 20 i kusur trofeja sto je prica nidze veze. Tamam da neki klub u BiH ima 5 titula i natrofejniji je sa tom brojkom onda je i najtrofejniji, nema potrebe to pokusati pobiti nekim lupetanjima. Tu su ostali klubovi da to pokusaju stici, ali to nije lako, vidjeli ste u drugom dijelu sezone kao sto kazes kad krenu ocekivanja raje i pritisak raste.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 avg 2016, 01:54

Kakav pritisak? Mi nismo imali igraca, slab je fond igraca bio. Pa je protiv Radnika u kupu igrao dvije utakmice kao starter Salihovic koji sada igra za Simin Han.

A u utakmici protiv Drine Mehidic, Prses, Lakicevic i Govedarica.

Izgubili smo jer je prvih 11 bilo suspendovano ili povrijedjeno. Pritisak pred 10 hiljada ljudi i manje ne moze postojati.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 01 avg 2016, 02:00

tuzlak1987 je napisao/la:Kakav pritisak? Mi nismo imali igraca, slab je fond igraca bio. Pa je protiv Radnika u kupu igrao dvije utakmice kao starter Salihovic koji sada igra za Simin Han.

Izgubili smo jer je prvih 11 bilo suspendovano ili povrijedjeno. Pritisak pred 10 hiljada ljudi i manje ne moze postojati.
Sad ozbiljan post. Postoji nešto što se zove pritisak igranja za trofej, pritisak igranja u velikom klubu. Recimo igrač kad ode iz Sarajeva gdje god ode postane nosioc igre, od Kouadia do Todorovića, Bilbije, Sesara etc. Jer u manjim sredinama nemaš pritisak. Kod vas je situacija delikatna daleko ste od male sredine odmakli ali prvi put u historiji ste bili legitimno kandidat za trofej, igrali baš dobar fudbal, imali dobar tim dobrog trenera. Ja mislim da je iskustvo to koje je učinilo svoje. Kod vas je u ekipi bio samo zeba koji je osvajao trofeje, Ordagić navikao na manje sredine, Sarić nikad blizu trofeja, etc. Tako da je to dalo svoj doprinos da ga na kraju ne osvojite. Evo ja ti tvrdim da sad dođete u situaciju da 3 kola prije kraja imate egal na tabeli u ligi i igrate finale kupa da bi osvojili najmanje jedan trofej, jer ste naučili nešto.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 avg 2016, 02:05

jurisicduska je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Kakav pritisak? Mi nismo imali igraca, slab je fond igraca bio. Pa je protiv Radnika u kupu igrao dvije utakmice kao starter Salihovic koji sada igra za Simin Han.

Sad ozbiljan post. Postoji nešto što se zove pritisak igranja za trofej, pritisak igranja u velikom klubu. Recimo igrač kad ode iz Sarajeva gdje god ode postane nosioc igre, od Kouadia do Todorovića, Bilbije, Sesara etc. Jer u manjim sredinama nemaš pritisak. Kod vas je situacija delikatna daleko ste od male sredine odmakli ali prvi put u historiji ste bili legitimno kandidat za trofej, igrali baš dobar fudbal, imali dobar tim dobrog trenera. Ja mislim da je iskustvo to koje je učinilo svoje. Kod vas je u ekipi bio samo zeba koji je osvajao trofeje, Ordagić navikao na manje sredine, Sarić nikad blizu trofeja, etc. Tako da je to dalo svoj doprinos da ga na kraju ne osvojite. Evo ja ti tvrdim da sad dođete u situaciju da 3 kola prije kraja imate egal na tabeli u ligi i igrate finale kupa da bi osvojili najmanje jedan trofej, jer ste naučili nešto.
Pa naucili su, za pocetak su doveli 2 igraca na svaku poziciju. To je bila glavna lekcija iz ovog proljeca ..

U utakmici kada se Sloboda ganjala sa Zrinjskim igraci ili su bili umorni od prosle utakmice ili povrijedjeni i kartonirani. Tako da se na terenu ukazao Mehidic, Prses, Govedarica, Haurdic. Momci koji nisu iznjeli sezonu..

Glavna lekcija ovog ljeta su uredjeni papri za igrace i cuvanje prvotimaca na okupu. Zbog toga se ispalo od Beitara.

A u historiji se Sloboda borila za trofeje, neke je Sabovic i prodao, finale protiv Slavije i Zrinjskog kada su neki namjerno fulali penale :) ovo prosle sezone nije bilo prvi put.

AzaKamikaza
Kontakt:

Post Postao/la AzaKamikaza » 01 avg 2016, 04:35

Sejfudin došao u šoping :kafa:
Željezničar iz metropole!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 01 avg 2016, 05:39

jogeeee poceraaaaaj :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
slika
sloboda ima ime :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 01 avg 2016, 11:16

Da se ne zaboravi, moramo jos jednom prikazati znanje ovog decka:
narodniheroj je napisao/la: Evo vidjećeš već u Nedelju, prvonabrojani iz tvog izbora dobrih ekipa.Moja prognoza , dobijate ih u hendikepu.Oni kolko su jaki vidjelo se na derbiju gdje nama onako desetkovanim i gdje smo 60 min igrali sa igračem manje, nisu dobru šansu napravili.Nadalje moj Željo, kolko god bih želio da sam fulio mislim da ćemo otjerati trenera nakon 5-6 kola, tolika je ubleha onaj smučar.Sloboda će vam možda biti i najbliža ali i kod njih očigledno ima problema na relaciji trener- igrači.Jedan provodi autoritet na čudan način a ovi drugi odgovaraju klasičnim balkanskim manirima.
Na sve ovo dodaj vašu super-organizovanost kluba , odličan igrački i stručni kadar.
Nadam se da nisam povrjedio ničiju sujetu što izražavam svoje mišljenje malo drugačije nego neki zaluđeni tifoz koji misli da je najvažnije galamiti kako si velik :wave:
Supkoliz jedan, hendikepe najavljuje, napravi od Zrinjskog Barcelonu! Cekamo sad da vidimo da li ce otjerati kone trenera nakon 5-6 kola, ali vjerovatno ce covjek ostati, jer ovaj pogađa ko i @jovanmaksimovic prije nego sto je presao na lobotomija forum! :rol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

High

Post Postao/la High » 01 avg 2016, 12:48

Bliži se 29. novembar! Nadam se da je forum spreman za obilježavanje 97 godina bestrofejnosti, podređenosti, apatije i kandžijanja od ostalih!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Ingram
Kontakt:

Post Postao/la Ingram » 01 avg 2016, 12:50

Je li bio sinoc docek u Tuzli povodom osvajanja boda s pjesmom titula alee?

elamalakia
Kontakt:

Post Postao/la elamalakia » 01 avg 2016, 12:55

joker90 je napisao/la:Da se ne zaboravi, moramo jos jednom prikazati znanje ovog decka:
narodniheroj je napisao/la: Evo vidjećeš već u Nedelju, prvonabrojani iz tvog izbora dobrih ekipa.Moja prognoza , dobijate ih u hendikepu.Oni kolko su jaki vidjelo se na derbiju gdje nama onako desetkovanim i gdje smo 60 min igrali sa igračem manje, nisu dobru šansu napravili.Nadalje moj Željo, kolko god bih želio da sam fulio mislim da ćemo otjerati trenera nakon 5-6 kola, tolika je ubleha onaj smučar.Sloboda će vam možda biti i najbliža ali i kod njih očigledno ima problema na relaciji trener- igrači.Jedan provodi autoritet na čudan način a ovi drugi odgovaraju klasičnim balkanskim manirima.
Na sve ovo dodaj vašu super-organizovanost kluba , odličan igrački i stručni kadar.
Nadam se da nisam povrjedio ničiju sujetu što izražavam svoje mišljenje malo drugačije nego neki zaluđeni tifoz koji misli da je najvažnije galamiti kako si velik :wave:
Supkoliz jedan, hendikepe najavljuje, napravi od Zrinjskog Barcelonu! Cekamo sad da vidimo da li ce otjerati kone trenera nakon 5-6 kola, ali vjerovatno ce covjek ostati, jer ovaj pogađa ko i @jovanmaksimovic prije nego sto je presao na lobotomija forum! :rol:

Sta citiras vise lika, ni vi sami niste vjerovali da cete dobiti Zrinjski poslije derbija :lol: , pogotovo onako dobro odigrat. A sjeti se kakvi su komentari bili na forumu nakon tekme sa Legijom u Mostaru :lol:
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 avg 2016, 19:08

MortemHz je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Vidi ih bgt,ovdje glasni,a na stadiou ih nema nigdje..zaeban Dino..
Doslo je 6K ljudi na Koševo sto je pristojna cifra, na Tusanj dođe 2K i ti nekome kazes nesto? :roll: :oops:
Kakvih 6K?? Vi se uvijek hvalite brojnoscu na Kosevu i navijackim bazama po zemlji,a jucer prazan stadion..to vas Dino stvarno uzeo na zub,uskoro necete smjeti prici Kosevu,ako mu se digne..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 01 avg 2016, 19:14

Mozda nije bilo 6 k ali Kosevo je ogroman stadion pa to izgleda slabašno. Uglavnom nekad nabubaju cifre kao I svi ostali.

Riri nemoj vise postavljati ta strašila za ptice na ovoj temi :rol:
Gdje Samke jel se vratio iz minhena :salut:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 avg 2016, 19:28

harry_90 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Vidi ih bgt,ovdje glasni,a na stadiou ih nema nigdje..zaeban Dino..
Doslo je 6K ljudi na Koševo sto je pristojna cifra, na Tusanj dođe 2K i ti nekome kazes nesto? :roll: :oops:
Kakvih 6K?? Vi se uvijek hvalite brojnoscu na Kosevu i navijackim bazama po zemlji,a jucer prazan stadion..to vas Dino stvarno uzeo na zub,uskoro necete smjeti prici Kosevu,ako mu se digne..
6K je tri puta vise nego sto je tvojih doslo, ja mislim da nemas pravo pricati o necemu takvom. To nije prazan stadion nego je solidna, pristojna cifra. Veca je nego prosle sezone sto je bila na pocetku ali eto tvoj mozak je nekako zakljucio da neko nama moze zabraniti da dodjemo na Koševo jer ti se valjda ne svidja sto je nas 3 puta vise doslo nego vas i sto je bolje nego prosle godine, makar na pocetku, sta li? :?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 01 avg 2016, 19:38

Pa samo tribina zapad prima 17.000, to je skoro pa ko dva stadiona Tušanj.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 avg 2016, 19:41

Memara je napisao/la:Pa samo tribina zapad prima 17.000, to je skoro pa ko dva stadiona Tušanj.
Kakvih 6K??
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 01 avg 2016, 19:50

:kafa:

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: fks74, Giuseppe1, Pablo11 i 29 gostiju.