FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- JohnCleese
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Zabrinjava losa komunikacija u zadnjoj liniji.
Vladimir Grahovac, zvrk, pokretljiv, neugodan za protivnika, radi za ekipu svih 90 min, igrac koji je vec zauzeo mjesto u 11 najboljih
4-4-2 sa pocetka 2. poluvremena na Vitez, a onda svaku sljedecu sa Zebom umjesto jednog od napadaca. Ako i kada se popravi prva stavka, izgledat ce prosto k'o pasulj
Vladimir Grahovac, zvrk, pokretljiv, neugodan za protivnika, radi za ekipu svih 90 min, igrac koji je vec zauzeo mjesto u 11 najboljih
4-4-2 sa pocetka 2. poluvremena na Vitez, a onda svaku sljedecu sa Zebom umjesto jednog od napadaca. Ako i kada se popravi prva stavka, izgledat ce prosto k'o pasulj
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
ma fale tu dva odlicna igraca, vidi se to, evropa je plafon i to nece doci u pitanje
niti imas sexatora na krilu, niti mozes igrat' citavu sezonu s jednim krilom
nase je blago, a i prokletstvo to sto imamo Zebu i Ordagica, jer obojica moraju igrat'
niti imas sexatora na krilu, niti mozes igrat' citavu sezonu s jednim krilom
nase je blago, a i prokletstvo to sto imamo Zebu i Ordagica, jer obojica moraju igrat'
-
- Kontakt:
U petak protiv Viteza 
Kostic- Dzidic/Djidic
Piric out- Bobic in

Kostic- Dzidic/Djidic

Piric out- Bobic in

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Ja sam uvjeren da bi bolje funkcionirali Đidic i Mehmedagic. Ali dobro, ova dvojica nisu uigrana. Nisu ni igrali zajedno. Uglavnom, kad dodje Zebinjo bit cemo mnogo jaci. Ipak je on tata mata. Kao Wagner, do cetrdesete
Niko, niko, samo Sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa ko ce ako nece Kostic? Svi zele i Djidica i Kostica, a sada ne.
Merzic odigra duplo bolje kada nije stoper, Mehmedagic nije dugo igrao.
Merzic odigra duplo bolje kada nije stoper, Mehmedagic nije dugo igrao.
kakvo ce tek sada smaranje nogometno neobrazovane raje da krene, da moramo igrat' s dva napadaca, a vidim da je vec krenulo i prije tekme sa Sirokim :roll: volio bih samo da mi nabroje dvije ozbiljne ekipe u svijetu fudbala koje igraju s dva centarfora.. to moze kada ganjas rezultat (iako nisam neka velika pristalica toga), a pogotovo nisam pristalica da se pocne tekma s dva napadaca, jer su ta vremena proslost, ova igra je evoluirala mnogo i sada se igraju formacije s jednim centarforom, s krilnim napadacima, vrijeme je brzih napadaca, tehnicara, a ne visokih i ne bas pokretnih, takvi ce za 10 godina i defo biti drevna proslost :kafa:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ali ovo je Premijer ligaChinaglia je napisao/la:kakvo ce tek sada smaranje nogometno neobrazovane raje da krene, da moramo igrat' s dva napadaca, a vidim da je vec krenulo i prije tekme sa Sirokimvolio bih samo da mi nabroje dvije ozbiljne ekipe u svijetu fudbala koje igraju s dva centarfora.. to moze kada ganjas rezultat (iako nisam neka velika pristalica toga), a pogotovo nisam pristalica da se pocne tekma s dva napadaca, jer su ta vremena proslost

Doci ce nam dosta ekipa koje se brane na Tusanj kao sro su Vitez, Krupa, Mladost, Metallege ..to se u ranom periodu moze sa dva spica rijestiti.
Dok protiv jacih ekipa je pametnije sa jednim spicem.
Isto tako Karic bez Krpica dosta slabo igra, sa Krpicem ima manji teret na sebi i odmah vise pokaze, a i otvori Sulji prostora.
Sarajevo je danas npr sa dva spica igralo i dobilo. Zeljo isto oba kola sa dva spica. Liga je puna staromodnih igraca i nekada dva spica ove defanzivne ekipe lakse probiju i dovrse.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 01 avg 2016, 01:37, ukupno mijenjano 1 put.
Grahovac svaka čast, Karić je mašina, a za Krpu više nema riječi... sve u svemu mogla je bit pobjeda, ali poslije prvog kako smo se nadali dobro smo se udali.
Pirija je kriv za prvi gol, možete do sutra pričati, lopta prolazi kroz peterac, ono se u kadetima hvata 

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
- tuzlak1987
- Kontakt:
Niz onakvih lopti svaku utakmicu prodje pored bekova, ako bek ne izblokira svaku tu loptu golman to treba citati.Forster je napisao/la:Pirija je kriv za prvi gol, možete do sutra pričati, lopta prolazi kroz peterac, ono se u kadetima hvata
-
- Interni moderator
- Kontakt:
MOLIM TE BOZE SVEMOGUCI SAMO DA PIRIJA POTPISE ZA SARAJEVO...ODMAH SAD,SUTRA,IKAD
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
SULEJMAN KRPIC - BOGOTAC

U pravu si Chinaglia ali vidio si i sam koliko je Karić bio odsječen dok nije ušao Krpić.
Sad to bi trebalo izgledat malo bolje kad se Zeba vrati jer će i on dosta igrača odvlačiti a i kreacija igre će biti bolja.
Za Ordagića je neminovno da na krilu igra.
Bilo bi zanimljivo vidjet Grahovca sa Stjepanovićem dole, a gore Veseli, Zeba, Ordagić i u vrhu Karić.
Sad to bi trebalo izgledat malo bolje kad se Zeba vrati jer će i on dosta igrača odvlačiti a i kreacija igre će biti bolja.
Za Ordagića je neminovno da na krilu igra.
Bilo bi zanimljivo vidjet Grahovca sa Stjepanovićem dole, a gore Veseli, Zeba, Ordagić i u vrhu Karić.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Gleda Regoje i .....nevjerujeChinaglia je napisao/la:SULEJMAN KRPIC - BOGOTAC

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
gledaj rezolucije, kakav je ovo mobitel, đe se ima kupit' :kafa:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pricajte sta hocete ali su oni zajedno dali 4 gola. Opasnost na ubacaje krila i bekova je daleko bolja jer stoperi oba ne mogu uvijek ispratiti..
Da je Husref mijenkao Karica za Krpica kako bi se zavrsilo?
Ili zasto ne na Tusnju gdje se mnoge ekipe povuku na svoju polovinu i koriste stopere da ciste visoke lopte ubaciti dva spica?
Jos uvijek se sjecam Drine kada je Ahmetovic poceo sam. Tu utakmicu nije dobio duela protiv Vasiljevica, a ubacaji i skok igra su bili jedini nacin jer je Drina igrala sa 10 igraca iza lopte.
Dok protiv Zelje, Sarajeva i Zrinjskog je dobro igrati sa jednim spicom jer nisu bunkerasi pa Ordagic i Zeba mogu doci do izrazaja.
Da je Husref mijenkao Karica za Krpica kako bi se zavrsilo?
Ili zasto ne na Tusnju gdje se mnoge ekipe povuku na svoju polovinu i koriste stopere da ciste visoke lopte ubaciti dva spica?
Jos uvijek se sjecam Drine kada je Ahmetovic poceo sam. Tu utakmicu nije dobio duela protiv Vasiljevica, a ubacaji i skok igra su bili jedini nacin jer je Drina igrala sa 10 igraca iza lopte.
Dok protiv Zelje, Sarajeva i Zrinjskog je dobro igrati sa jednim spicom jer nisu bunkerasi pa Ordagic i Zeba mogu doci do izrazaja.
mi smo u kurcu kako god okrenes, ako Ordagic igra duboko, onda shvatis da nam je tu potreban fizicki jaci igrac od njega, cisto zbog defanzive, neko ko ce donijeti cvrstinu u paru sa Stjepanovicem, a Ordagic to nije, ako ga stavis na krilo, bilo njega, bilo Grahovca, bilo pravo krilo, niko nece pruzat' dobre igre u nekom kontinuitetu, odigrat' ce jednu tekmu dobro, drugu nece i tako citave sezone, iz razloga sto ova dvojica nisu pravo krilo, a ovi sto jesu, nisu taj kvalitet da mogu igrat' dobro kontinuirano.. dakle, u svakom slucaju, problem
sada, da li je bolja kombinacija da Ordagic igra duboko, ili ipak Grahovac, vjerovatno Ordagic, cisto zbog toga sto je kreativniji igrac, a ni Grahovac nije znacajno fizicki jaci od Ordagica, ako uopste jeste, pa da bi mogao pomoci u defanzivi, zbog toga sam napisao da su Zeba i Ordagic nase blago, ali i prokletstvo
jebga, meni Azmir Husic nije jasan, ne znam da li je zaista cilj uprave, trenera i igraca, titula, ili se samo beze izletio sa izjavom, kao sto cesto zna, ako jeste, onda je trebao momacki otvorit' novcanik, kompletirat' ekipu i da se porokamo, a ne ovako, 70% smo kompletirali ekipu i na kraju mozda dodjes do izvora, ali se vode neces napit'
licno, svjestan sam kapaciteta ove ekipe, to je limitiran kapacitet i ne gajim nerealna ocekivanja :kafa:
sada, da li je bolja kombinacija da Ordagic igra duboko, ili ipak Grahovac, vjerovatno Ordagic, cisto zbog toga sto je kreativniji igrac, a ni Grahovac nije znacajno fizicki jaci od Ordagica, ako uopste jeste, pa da bi mogao pomoci u defanzivi, zbog toga sam napisao da su Zeba i Ordagic nase blago, ali i prokletstvo
jebga, meni Azmir Husic nije jasan, ne znam da li je zaista cilj uprave, trenera i igraca, titula, ili se samo beze izletio sa izjavom, kao sto cesto zna, ako jeste, onda je trebao momacki otvorit' novcanik, kompletirat' ekipu i da se porokamo, a ne ovako, 70% smo kompletirali ekipu i na kraju mozda dodjes do izvora, ali se vode neces napit'
licno, svjestan sam kapaciteta ove ekipe, to je limitiran kapacitet i ne gajim nerealna ocekivanja :kafa:
KO JE PRVIIIII 

ali ne mogu da svarim ona dva gola, ali nikako, totalno amaterski kod oba gola
takodjer, nas prvi gol je bio smijesan, amaterski od odbrane Sirokog
takodjer, nas prvi gol je bio smijesan, amaterski od odbrane Sirokog
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije ni Azmir Bog, covjek dovede koliko moze i ko je dostupan. Prije godinu od Subicu i Djidicu smo mogli samo sanjati. Covjek je trazio najbolje sto je se moglo naci i sto je imalo volju da dodje u klub..
Nisu ni ostali nista bolji, svi imaju svoje mane. Niti je iko osim Sarajeva dovodio neke igrace koje Azmir nije mogao.
A isto sada ako neko bude kartoniran ili povrijedjen u igru nece ulaziti Prses, Laki, Salihovic, Haurdic. To je vrlo bitno ..
Nisu ni ostali nista bolji, svi imaju svoje mane. Niti je iko osim Sarajeva dovodio neke igrace koje Azmir nije mogao.
A isto sada ako neko bude kartoniran ili povrijedjen u igru nece ulaziti Prses, Laki, Salihovic, Haurdic. To je vrlo bitno ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.