joker90 je napisao/la:Povedi nas Mersudine Ahmetovicu!
Daj gdje je @mcmxlvi nek ubaci Semsudinovu facu da je stavim ko wallpaper
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
joker90 je napisao/la:Povedi nas Mersudine Ahmetovicu!
High je napisao/la:Nogometna tragedija u nedjelju, i to za kvaziplemiće!
Kakav raskid ugovora?Arnelv52 je napisao/la:Ja sam za raskid ugovora.
Niko nije veći od Sarajeva. Sve ih protjerati. I u budućnosti ko god se bude zayebavao i olako shvatao činjenicu da igra za FK Sarajevo samo nogom u dupe.FrancescoTotti je napisao/la: Kakav raskid ugovora?
De rokni se ucini nam uslugu.Arnelv52 je napisao/la:Niko nije veći od Sarajeva. Sve ih protjerati. I u budućnosti ko god se bude zayebavao i olako shvatao činjenicu da igra za FK Sarajevo samo nogom u dupe.FrancescoTotti je napisao/la: Kakav raskid ugovora?
Hoću svega mi al' ako imaš muda to u lice da mi kažeš. Dobar primjer su pokazali, lumpuj noć u oči tako važne utakmice i dobićeš utakmicu kazne. Pa da si ti oni bi l' te zaboljelo? Bi mudo Mustafino.FrancescoTotti je napisao/la: De rokni se ucini nam uslugu.
Novcana kazna, utakmicu neigranja su dobili, lekcija naucena, drugima pokazan primjer, idemo dalje .
Raskines sa Hodzicem, odmah bi ga pokupio npr Zrinjski ili Sloboda. Raskines sa Benkom, svi bi guzice dali da ga dovedu i imaju u ekipi. Raskines sa Bojanom Pavlovicem, opet bi zavrsio u ekipi nekog od nasih konkurenata jer se pokazao kao odlican, a jeftin golman. To sve bi bilo kao da pucamo sebi u koljeno i tako bi oslabili svoju ekipu i umanjili sirinu u istoj, da bi odmah se mogli oprostiti od nekih ozbiljnijih ambicija, kakve nas klub uvijek treba imati. Jesu napravili glupost, ali raskid ugovora ni u ozbiljnijim ekipama od nase, ne ide vala za ovakve stvari odmah. Kaznis novcano, ako se nastave problemi, onda idu ozbiljnije sankcije.Arnelv52 je napisao/la:Ja sam za raskid ugovora.
Vidjeo sam reakciju igraca kada su digli ruke i poce sjever Leon Benko kako su lagano spustili ruke i krenuli prema istoku .MortemHz je napisao/la:E jes' eto popisani..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.