Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

soccerfan
Kontakt:

Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la soccerfan » 01 avg 2016, 03:43

Jao Theo sine dragi. Idi sam jadan nebio. Protiv Amatera reci se ofiras. :facepalm: :facepalm: Mrs!! Bravo za Holdinga BTW. :bow: :bow:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 01 avg 2016, 03:44

Dzaka daje lopte kao rukom a ona nasa kokos od wolcota promasuje sa dva metra ,ja bih ga dao nekome dzabe samo da ga se rijesimo
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 01 avg 2016, 03:48

Nego nas golman Ospina je brat od Jamesove hanume (Daniela Ospina i James iz Reala) tako da Ospina najbolje sto mozes napraviti za nas klub je dovesti zeta u London! :kafa: :kafa: :kafa:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 01 avg 2016, 03:50

topnik1 je napisao/la:Dzaka daje lopte kao rukom a ona nasa kokos od wolcota promasuje sa dva metra ,ja bih ga dao nekome dzabe samo da ga se rijesimo
Dzaka me iznenaduje a kokos bas u elementu :shock: :shock: cudi me da hodati zna :)

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 01 avg 2016, 03:57

Cazorla babuka

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 01 avg 2016, 04:12

Na poluvremenu ulaze El Neny, Campbell, Gibbs. Izasli Kokos,Dzaka I Santi. I Nacho izasao a uso Cubica. Toliko upratih.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 01 avg 2016, 04:14

Oxxxxx igracinaaaaa!!! Bravo maliii kakva akcija i kakav go. :bow: :bow:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 01 avg 2016, 04:17

oxx sve sam safete velemajstorski kada bi bar 70 posto ovoga prenijeo na ligu netreba nam krilo
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 01 avg 2016, 04:20

Cubiiicccccaaaaaa. A akcije :bow: :bow:
P.S. Halalite se sa prelaznim rokom. Nakon ovoga veceras, treba jedan igrac da umre da bi Voayer doveo zamjenu :kafa: :kafa: :salut:
Zadnja izmjena: soccerfan, dana/u 01 avg 2016, 04:22, ukupno mijenjano 1 put.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 01 avg 2016, 04:22

Chubica Rajt za Walcotta.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 01 avg 2016, 04:29

topnik1 je napisao/la:oxx sve sam safete velemajstorski kada bi bar 70 posto ovoga prenijeo na ligu netreba nam krilo
Realno,po veceras pokazanom, osim skripajuce odbrane ne izgledamo lose. Al ovo nije mjerilo. Samo pojacati odbranu. I Walkloca sto dalje od terena drzati. :D

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 01 avg 2016, 04:33

Debuchy gromeee :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol:

Gunner4
Kontakt:

Re: $: RE: Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la Gunner4 » 01 avg 2016, 04:36

soccerfan je napisao/la:Cubiiicccccaaaaaa. A akcije :bow: :bow:
P.S. Halalite se sa prelaznim rokom. Nakon ovoga veceras, treba jedan igrac da umre da bi Voayer doveo zamjenu :kafa: :kafa: :salut:
Ma kakvi. Ni prvi ni poslednji put da jedni igraci izdominiraju na pripremama a da Wenger vec u prvom kolu iznenadi sve i izvede nesto sasvim deseto.
Kao sto kaze Paja Akpom vec trecu godinu reseta na pripremama redovno najbolji igrac a prilike jos dobio nije!
I sada se smijem kladiti da ce anemicni Walcott igrati redovno a Chubica u najboljem slucaju pozajmica u neki raspad iz Champinshipa!
OX izdominira pripreme prosle sezone, donese nam trofej a kao nagradu Wenger mu da klupu kako bi mogao da drka sa svojim veznim djecacima.
Bice ponovo tako. Akpom i Holding pozajmica a OX klupa i to u najboljem slucaju.

soccerfan
Kontakt:

Re: $: RE: Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la soccerfan » 01 avg 2016, 04:39

Gunner4 je napisao/la:
soccerfan je napisao/la:Cubiiicccccaaaaaa. A akcije :bow: :bow:
Ma kakvi. Ni prvi ni poslednji put da jedni igraci izdominiraju na pripremama a da Wenger vec u prvom kolu iznenadi sve i izvede nesto sasvim deseto.
Kao sto kaze Paja Akpom vec trecu godinu reseta na pripremama redovno najbolji igrac a prilike jos dobio nije!
I sada se smijem kladiti da ce anemicni Walcott igrati redovno a Chubica u najboljem slucaju pozajmica u neki raspad iz Champinshipa!
OX izdominira pripreme prosle sezone, donese nam trofej a kao nagradu Wenger mu da klupu kako bi mogao da drka sa svojim veznim djecacima.
Bice ponovo tako. Akpom i Holding pozajmica a OX klupa i to u najboljem slucaju.
Znam, sve znam :kafa: Nazalost :kafa:
Debuchy svoja sorta budale :urnebes: :urnebes:

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 01 avg 2016, 04:43

Odlaskom ove trojice taman pomislim pa rijesili smo se beskorisnih igraca kada nama u timu i dalje Walcott,Debuchy,Gibbs?! :roll:

Jbga Elneny! Dodaj Chubici...

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 01 avg 2016, 04:46

Na kakvim drogama je Debuchy? Dobra neka roba :urnebes:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 01 avg 2016, 05:00

I kraj. 3-1. Solidna tekma. Cim je Kokos izasla, proigrali smo. Debuchy nije za fudbala nego za kosulje i ludare. Koji komad budale.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 01 avg 2016, 11:28

Theo :tokralju: Opet se ispromašivao. Pa stvarno ne razumijem kakvu ulogu taj dečko još ima u Arsenalu i zašto uopšte ima? Pa prodaj ga za 20 miliona nekim levatima i stavi ih u banku i promoviši Chubicu ili kupi nekog talenta za te pare. Možda smiješno ali dadni Dinamu 10 miliona funti za Aru, možda bude nekog kuveta od njega, od Walcotta koji ima 140K funti sedmično 100% nema.

Holding dobar :thumbup: jest imo na početku onu jednu grešku ali dobar. Igrao bi mi prije Mertea i Pauliste 100%.
Ox :tokralju: kao što sam rekao dečko je strašan talenat, ove sezone bi naprosto mogao eksplodirati.
Chubica kad god dobije priliku zabija ali ni to nije dovoljno da bude makar zamjena jer Walcott ima kredita dok je živ.

Debuchy mora biti prodan. Pa neka Chambers bude druga opcoja za desni bek (sa čim se ne slažem) ili nek dovede nekog jer ni Hector nije konstantan. Naravno on je mlad igrač i teško je očekivat da svaku partiju odigra na nivou. Ne znam šta da kažem, ekipa ima strašnog potencijala ali i strašnih fluktuacija u igri. Da imamo menadžera kao što je Klopp ove godine bi uzeli titulu, garantujem. Ovako opet nećemo biti ozbiljan kandidat kamoli šta više.

Primjetno je da nam nedostaju 3 igrača, napadač, desno krilo i štoper. U NAJNAJNAJBOLJEM slučaju možemo očekivati da nas pojačaju još dvojica, trojica nema šanse, prije ću ja guz.it nešto i Rio nać' curu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 01 avg 2016, 13:25

4 igraca fale, zaboravlja se vrhunski dmf koji nikad nije dosao. Bojim se da ce tokom sezone ovi sto misle da su Elneny, Coqelin i Xhaka igraci za sampionsku ekipu na toj poziciji dozivjeti kao i svake sezone prije grubo otrijeznjenje. Najveca steta toga je sto pred kraj kad se Arsenal digne naravno kad pritiska vise nema i titula je izgubljena i pocne da pobjedjuje ti sto su otrijeznjeni tokom sezone se ponovo iznova nafuraju da su igrac ala ova 3 klase dovoljno dobre za ttiulu pa onda na pauzi iznova pricaju istu pricu kako su ovo dovoljno dobri igraci.

Inace cudi me od Marsala da je pomenuo da fali krilo obzirom da sam nedavno procitao da je Ox vrhunski potencijal koji evo samo sto nije eksplodirao :lol: Naravno i igracinu Iwobija da ne zaboravim cudi me da pored takvih supertalenata nama treba krilo?

Ovaj tim nema sta traziti u borbi za ttiulu bez vrhunskog stopera, spica, dmfa i krila. Naravno to su samo puste zelje, vec vidim po medijima traze se polovna rijesenja poput Lacazeta i jednosezonskog cuda Mahreza, najvise boli sto ti igraci kostaju novca za koje mogu doci bolji od njih.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

niccolo
Kontakt:

Post Postao/la niccolo » 01 avg 2016, 13:39

Koga bi ti buraz doveo?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.