BitiSrcemVezan je napisao/la:lajk ko se slaže da je amer bekić najbolji igrač fk sarajevo
Meni su svih 25 ekstra,stvarno su kvalitet,nadam se da ce to i nastaviti pokazivati.Volim ih ko da su mi rod rodjeni
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
BitiSrcemVezan je napisao/la:lajk ko se slaže da je amer bekić najbolji igrač fk sarajevo
Nisam ni ja izgleda,po nekim njihovim kriterijima. Jos mi suplju bacaju da je grupa ukinuta, NIJE. To je samo za par 'elitista' kao hilmo ili duska ili ovaj bsv i oni se tu dogovaraju sta ce pisati na forumu,kako postaviti hilmu za moderatora,kako se malo 'nasaliti' sa ostalim forumasima i sl. Od grupe koja je nastala sa ciljem da forumasi mogu na njoj pratiti strimove utakmica se pretvorila u privatnu grupu nekolicine njih iz koje proizvoljno iskljucuju ostale clanove. I evo vidis jos dokle je doslo da te nazivaju i strumfom. Kako bahato i nadmeno ponasanjesasistika je napisao/la:Onda nisam ni ja Pitar jer ste me ostavili tek onako,bez ikakve obavijesti,Izuzev @Hilme al naknadno??BitiSrcemVezan je napisao/la:zato što smo skontali da nisi pitaresprit24 je napisao/la: P.S @duska, @hilmo zanima me dal ona nasa grupa jos postoji, ili je ukinuta ili sam ja izbacen, ako je ovo drugo zelim znati zasto???
Ama Benko je pod ugovorom,nema on šta želiti il ne želit da ide.Još!!!Pitaristok je napisao/la:Nakon toliko godina sinoc docekah da nakon utakmice cijeli istok aplauzom pozdravi sve igrace.
Malo je perspektivnih bekova, to je najtezi posao u skoli fudbala, nauciti i napraviti ga bekom...
Jedan od naj perspektivnijih bekova je Hodzic tako da mislim da bi klub mnogo izgubio ako bi se raskinuo ugovor sa Hodzicem... Ako ga mi otjeramo ode on u drugi klub koji ce nam biti konkurent a siguran sam da ce na njemu i zaraditi... Opomenuti ga kazniti 3 4 milje i prati ga ocel ponoviti gresku....
A Benko, greska je u timu drzati igraca koji ne zeli biti tu hoce da ide dalje, kao takav ti unosi nemir i nedisciplinu, smio bih se zakleti da je benko inicirao da malo popiju...
arminarsenal je napisao/la:Majkle reci nam kakva je situacija sa Saidom,zasto nije usao makar 15ak minuta,i za koliko u klubu ocekuju da bude na nivou da moze poceti utakmicu ?
What ?sasistika je napisao/la:Onaj dupler @zukanović je sve zakuho što se makar te famozne grupe tiće.Samo bi volio da mi to kažu u oći (zukanović,pitarbordo) takvi likovi,pa nek izbacuju il ubacuju jedan drugom..
Ovdje nije problem ubacivanje u grupu, nego izbacivanje iz iste. Bez ikakvog razloga i obrazloženja izbacuju ljude. Mene su tri puta izbacivali. Nemam uopste nikakvu potrebu za tom grupom, ali jednostavno nije lijep osjecaj biti izbacen.jurisicduska je napisao/la:Ama ljudi, ne mogu ja se sjetiti svih imena i prezimena s grupe i pozvati ih valjda vi se trebate javiti da vas neko ubaci. Ne kontam fkt šta se frka digla. I ja sam pozvan u grupu i hilmo i svi ostali.
Bsv je ispravno rekao kad već imate takav stav, hoćemo monopol, ja tamo pišem oni ovdje zastupaju moje stavove, valjda se zato svađam s njima svaki dan i ni u čemu se ne slažemo.
jako smijesnonukleusmember je napisao/la:pravda za istjerane iz grupe
Isto mislim.KenChoo je napisao/la:Volio bih kad bi ostao Četković, jer mislim da bi on bio pravo pojačanje.
OsmanhodzicBuco je napisao/la:Ovdje nije problem ubacivanje u grupu, nego izbacivanje iz iste. Bez ikakvog razloga i obrazloženja izbacuju ljude. Mene su tri puta izbacivali. Nemam uopste nikakvu potrebu za tom grupom, ali jednostavno nije lijep osjecaj biti izbacen.jurisicduska je napisao/la:Ama ljudi, ne mogu ja se sjetiti svih imena i prezimena s grupe i pozvati ih valjda vi se trebate javiti da vas neko ubaci. Ne kontam fkt šta se frka digla. I ja sam pozvan u grupu i hilmo i svi ostali.
Bsv je ispravno rekao kad već imate takav stav, hoćemo monopol, ja tamo pišem oni ovdje zastupaju moje stavove, valjda se zato svađam s njima svaki dan i ni u čemu se ne slažemo.
Ja vjerujem da si ti dovoljno ozbiljan momak da se ne bavis takvim stvarima, već smo mi raspravljali na tu temu. Al neko se dobro zayebaye. Samo, bilo bi mi drago znati ko to radi?
Trebalo bi da je to neko od administratora. Znam da Mortem nije, znam da nisi ni ti. Ko onda ostaje? Totti?
esprit24 je napisao/la:@Biti srcem vezan ti si kompetentan da kazes dal sam ja pitar ili ne?? Daj mi razlog i obrazlozenje vasih zakljucaka u vezi mene. Nije mi jasno kako odjednom da me izbacite iz grupe, msm da je to bilo poslije Bajrama, a prezivio sam dosta ciscenja grupe iz pocetka. I za tvoju informaciju ja ti predjem oko 400km u oba smjera da gledam fk sarajevo na kosevu, nijednu utakmicu koje je sarajevo gostovalo u mom okruzenju u zadnjih 4-5 godina nisam propustio(Gradacac, Tuzla, Zvornik, Ugljevik i Bijeljina), i ti se javis cijenis jesam li ja navijac ili ne. Uostalom libo me qrac za grupom, svakako imam druga koji je blizak upravi pa se cujemo svremena na vrijeme
BitiSrcemVezan je napisao/la:
Malo vas ložim momci, ne zamjeriteNisam ni ja uopšte član te grupe, nego primjetih da je ista škakljiva tema ovde pa rek'o da malo zakuham
totti je davno napustio tu grupuOsmanhodzicBuco je napisao/la:Totti?
Trenutno korisnika/ca: stokastoka23 i 31 gost.