Miroslav Ćiro Blažević
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Re: Miroslav Ćiro Blažević
ma samo bojkot braco!!!
dovodjenja Cire nista nemjenja...
dovodjenja Cire nista nemjenja...
Postovanje treba zaraditi.
- ledenakraljica
- Kontakt:
a dajte ljudi zar mislite da se moze nesto promjeniti...ja cisto sumnjam, mozda nekad za 10 godina al sad za sad ostat ce ovako kako je... A Ciro... a to nista ne mjenja, sve je to njihova politika kako izvuci svoju guzicu i ostanu u savezu...slazem se da je dobar al je dosao u pogresno vrijeme i na pogresno mjesto.
Re: Miroslav Ćiro Blaž�ić
Valjda ce nekad biti bolje,ali tesko !
Zadnja izmjena: High, dana/u 14 mar 2009, 19:59, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
VEOMA SIMPATICNO BORIMO SE TAKO STO IM PUNIMO DŽEPOVE....vfmajstorcina je napisao/la:Ja bi volio najvise da se nesto promjeni u savezu ali je to nemoguce zavaravamo se, BHF pozivaju na neku borbu protiv saveza kakva je to borba hajmo da nemamo repke. Pa ja zivim za taj dan kad cu na stadion da gledam repku da gledam igrace **** se meni za vrh saveza ne gledam ja ni ilju ni sulju na terenu nego nase momke i navijam za BIH. NEma od te borbe nista pa nikad oni nece napustiti savez niti ce ih neko smjeniti. Pa mi imamo vece probleme u drzavi od njih pa dodik nam baca drzavnu zastavu pa niko nista. Pustite tu borbu koja nema nikakvog smisla nego zadajmo im udarac tamo gdje ih najvise boli svi na stadion 20. avgusta i zapjevajmo one nase: Hajmo Bosno, Igraj Bosno, Pjevajmo nasu himnu. To je borba protiv ovih likova to njima smeta kad 40 000 patriota dode na stadion i pjeva himnu BIH i navija za BIH. Tako se treba boriti,a ne ovako mi se borimo ko fol protiv saveza kako nema ovo smisla. Podrska BIH reprezentaciji !!!!!!!!!!!!!!
DAJ BA BOJKOT I GOTOVA PRICA STA BHF KAZE TREBA I PODRZATI
Kao sto rekose BHF, nama Mourinho da dodje nebi bilo dobro. Prvo se rijesit onih ljigavaca, selektor je najmanji problem.
Da se nesto promjeni u reprezntaciji BiH je nemoguce...uvijek ce u Savezu ostati najveci kriminalci,propaliteti i hajvani tako reci...Kad se upitam hoce li se bar ikada to desiti da iznad nase reprezenetacije Sunce zasja kako treba tesko je doci do odgovora,a to ce se desiti jedino kad sva ova fukarestina iz saveza ne ostari i ode u pemziju
...sto pise na bhf stranici jedan od glavnih ciljeva da se nekako blokira NS/BIH jeste jednostavno da svi ti sponzori Saveza prestanu da ih sponzorisu jer tako ce i sami ta djubrad biti u teskim financijskim trenutcima....

pa što je veći bojkot to je manje sponzora njima... I mislim da bi trebali na bojkotu sve te sponzore napasti, mislim pjesmama i tako to... da nam i oni pomognu, da se kane Saveza dok su ova gamad tu...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
http://vinovo.magnify.net/item/KJB3140RJ71SMQBP
Ciro Blazevic pokazuje u kakvoj je formi, skokovi u vodu pred TV kamerama
"idem cisto ko suza da napravim labudji pjev, labud najljepse pjeva prije nego sto umre"
Ciro Blazevic pokazuje u kakvoj je formi, skokovi u vodu pred TV kamerama

"idem cisto ko suza da napravim labudji pjev, labud najljepse pjeva prije nego sto umre"
Ja mislim da je ovo najrealnija situacija:
1. Gamad iz saveza imaju stalne prilive novca bez obzira jesmo li mi na utakmicama ili ne.
Jedino savez nema para koje bi trebali koristiti za omladinske škole, organizovanje utakmica itd.
2. Čini mi se da se BHF polako pretvara u političku silu u BiH. Oni nam čini se nameću svoje političko mišljenje.
Još malo pa će početi da nam govore za koga da glasamo na izborima. Mislim da smo mi ovde mnogo bolje upoznati
sa situacijom nego oni negdje tamo u dijaspori. Lako je njima, njima je sve potaman u životu i imaju samo BH savez da bojkotuju. Ali mi ovde, koji baš i nemamo sve u životu, tražimo neke lijepe trenutke u životu. To nam je dosad bila reprezentacija. Mislim da bi mogla opet postati kad je Ćiro došao. Ako se većina igrača odazove biću uz njih i svakako ću razmisliti svojom glavom i neću dopustiti da BHF upravlja samnom. Šta da ja radim bez svoje reprezentacije?
3. Da se malo osvrnem na komentare Halihodžića, Meše i Hadžibegića da čovjek koji bi najviše volio da nema BiH (Ćiro) sad vodi reprezentaciju. Neću biti nekulturan pa im opsovati sve na kamaru samu ću reći, u najboljem slučaju, nisu u pravu. Pa gdje su oni??? Vahid se nikad nije ni pokušao ponuditi da pomogne. Meša non-stop priča kako bi volio ali ima ugovor i izjavljuje po novinama kako mašta da sa Željom hara evropom. Pa gdje si Meša sad kad je najteže??? Hadžibegić u zadnje vrijeme je postao pravi miš. Nigdje ga nema. Mogu i ja protiv saveza negdje otamo pričat. Što se ne uključi u borbu protiv njih?? Što ne iskoristi neko od njih neke svoje poznanike kojih sigurno ima i u UEFI i u FIFI??
A i da još kažem kako je Ćiro jedan od rijetkih hrvata rođenih u BiH koji nije pričao loše za BiH i koji se uvijek smatrao Bosancem. Zato Vahide, Meša i Faruk vi ste za mene uvijek poslije Ćire...
4. Mislim da će se Ćiri odazvat većina igrača jer je on čovjek koji zna kako ih uvjeriti.
A što se tiče tog otimanja. Ne budite smješni molim vas. Zašto niko ne otme Pjanića??? A i za ta otimanja igrača možete kriviti naš savez i selektore. Ko je hoće igaće za BiH. A ko želi za Hrvatsku igraće za njih, to je uvijek tako bilo i biće. Imate sa primjer Cvitanicha iz Argentine. Čovjek je rođen u Argentini i njegovi su tu već 2-3 generacije. On se osjeća Hrvatom (ustvari zna da neće nikad igrat za Argentinu) i igraće za Hrvatsku...
SAMO RAZMIŠLJAJTE SVOJOM GLAVOM...
1. Gamad iz saveza imaju stalne prilive novca bez obzira jesmo li mi na utakmicama ili ne.
Jedino savez nema para koje bi trebali koristiti za omladinske škole, organizovanje utakmica itd.
2. Čini mi se da se BHF polako pretvara u političku silu u BiH. Oni nam čini se nameću svoje političko mišljenje.
Još malo pa će početi da nam govore za koga da glasamo na izborima. Mislim da smo mi ovde mnogo bolje upoznati
sa situacijom nego oni negdje tamo u dijaspori. Lako je njima, njima je sve potaman u životu i imaju samo BH savez da bojkotuju. Ali mi ovde, koji baš i nemamo sve u životu, tražimo neke lijepe trenutke u životu. To nam je dosad bila reprezentacija. Mislim da bi mogla opet postati kad je Ćiro došao. Ako se većina igrača odazove biću uz njih i svakako ću razmisliti svojom glavom i neću dopustiti da BHF upravlja samnom. Šta da ja radim bez svoje reprezentacije?
3. Da se malo osvrnem na komentare Halihodžića, Meše i Hadžibegića da čovjek koji bi najviše volio da nema BiH (Ćiro) sad vodi reprezentaciju. Neću biti nekulturan pa im opsovati sve na kamaru samu ću reći, u najboljem slučaju, nisu u pravu. Pa gdje su oni??? Vahid se nikad nije ni pokušao ponuditi da pomogne. Meša non-stop priča kako bi volio ali ima ugovor i izjavljuje po novinama kako mašta da sa Željom hara evropom. Pa gdje si Meša sad kad je najteže??? Hadžibegić u zadnje vrijeme je postao pravi miš. Nigdje ga nema. Mogu i ja protiv saveza negdje otamo pričat. Što se ne uključi u borbu protiv njih?? Što ne iskoristi neko od njih neke svoje poznanike kojih sigurno ima i u UEFI i u FIFI??
A i da još kažem kako je Ćiro jedan od rijetkih hrvata rođenih u BiH koji nije pričao loše za BiH i koji se uvijek smatrao Bosancem. Zato Vahide, Meša i Faruk vi ste za mene uvijek poslije Ćire...
4. Mislim da će se Ćiri odazvat većina igrača jer je on čovjek koji zna kako ih uvjeriti.
A što se tiče tog otimanja. Ne budite smješni molim vas. Zašto niko ne otme Pjanića??? A i za ta otimanja igrača možete kriviti naš savez i selektore. Ko je hoće igaće za BiH. A ko želi za Hrvatsku igraće za njih, to je uvijek tako bilo i biće. Imate sa primjer Cvitanicha iz Argentine. Čovjek je rođen u Argentini i njegovi su tu već 2-3 generacije. On se osjeća Hrvatom (ustvari zna da neće nikad igrat za Argentinu) i igraće za Hrvatsku...
SAMO RAZMIŠLJAJTE SVOJOM GLAVOM...
haj ti mali furaj sa forumaobannon je napisao/la:Pa ljudi Ciro je ****
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Savez misli da ce ovim potezom smiriti situaciju,jer kao Ciro je "veliko ime".ujedinimo se ponovo i dokazimo seljacima iz saveza da ponovo prave gresku i da ce praviti greske sve dok ne odu sa ovih funkcija jer cogledno ljudi ne znaju radit svoj posao. ne treba sad stati,**** Ciru,ma **** bi ja i Van Gala da su njega postavili za selektora (prosto nemoguce al navodim primjer),RAT SAVEZU se mora nastaviti,moramo pokazat da smo mi,navijaci, ipak najjaci i da je repka samo nasa i niko nema pravo da nam je dira a kamoli upropastava... pa ljudi, ovi seljaci se igraju sa nasim PONOSOM,a ovim potezom u vezi novog selektora su nam pljunuli u facu! je znam za vas al' ja bi onog ko bi mi pljuno u facu likvidiro sa lica zemlje...
RAT SAVEZU!!!!!!!!!

RAT SAVEZU!!!!!!!!!

>>>>>http://bux.to/?r=skoYa_<<<<<
To je upravo i poruka BHF-a:
Citiram sa bhfanaticos.com:
"Svi igrači i sportski radnici koji se odazovu pozivu novog selektora „privatne reprezentacije“ moraju da znaju da će svojim činom uništiti sve za šta su se svi oni i njihovi prethodnici borili. Pljunuće u lice svim našim velikanima na čelu sa Sergejom Barbarezom, Mehom Kodrom i Elvirom Bolićem. Pogaziće svoju riječ i ponos, taj bosanski ponos koji je jedna od rijetkih stvari koja nema cijenu. I što je najvažnije okrenuće leđa svim navijačima Bosne i Hercegovine koji su bili uz njih tokom njihove borbe protiv Saveza.
Mi Vas sve sada pitamo : da li ste spremni odreći se svojih uvjerenja, zanemariti svoj stav, pustiti da Vas(nas) handre levati i anonimusi koji nemaju pojma o upravljanju Savezom, pogaziti svoju riječ, prodati obraz, pljuvati na legende, iznevjeriti naciju, iznevjeriti navijače, sve ljude koji su bili uz Vas i vjerovali da ćete zaista istrajati u borbi protiv mafije u Savezu? Da li ćete svoju djecu moći naučiti šta je to „čast“, „riječ“, „izdaja“....? Da li ćete moći proći uzdignute glave svakom čaršijom u BiH i svijetla obraza pogledati ljudima u oči?"
MISLIM DA SU ONI 92. URADILI ONO OD ČEGA NAS SAD ODGOVARAJU: IZDALI NACIJU, OKRENULI NAM LEĐA, PRODALI OBRAZ... DALI ONI IMAJU PRAVO SADA REĆI DA ĆE ONAJ KOJI BUDE UZ REPREZENTACIJU IZNEVJERITI NACIJU???
Mislim da se BHF prave veći patrioti od ostalih i da su se previše ufurali. Oni su i dalje samo navijači a izgleda da žele biti i politička sila i naše vođe. Njihove navijačke pjesme se sve manje odnose na ljubav prema BiH a sve više na ljubav prema BHF.
Gdje su bili oni uz Kodru i Bolića na onoj prijateljskoj utakmici na Koševu? Bilo ih je pedesetak a najavljivano je da će napuniti Koševo.
Pročitao sam da su Džeko, Jahić i Misimović 100% uz Ćiru. Još nijedan igrač nije rekao da neće igrati... Čini se da će se uglavnom svi odazvati.
Dali ja sad trebam biti i protiv njih???
Moju državu odnosno moju reprezentaciju čini njen narod odnosno igrači a ne vrh saveza i ako se i igrači odazovu odazvaću se i ja...
I niko me zbog toga nema pravo nazivati izdajnikom nacije, a pogotovo ne onaj koji to već jednom bio...
Citiram sa bhfanaticos.com:
"Svi igrači i sportski radnici koji se odazovu pozivu novog selektora „privatne reprezentacije“ moraju da znaju da će svojim činom uništiti sve za šta su se svi oni i njihovi prethodnici borili. Pljunuće u lice svim našim velikanima na čelu sa Sergejom Barbarezom, Mehom Kodrom i Elvirom Bolićem. Pogaziće svoju riječ i ponos, taj bosanski ponos koji je jedna od rijetkih stvari koja nema cijenu. I što je najvažnije okrenuće leđa svim navijačima Bosne i Hercegovine koji su bili uz njih tokom njihove borbe protiv Saveza.
Mi Vas sve sada pitamo : da li ste spremni odreći se svojih uvjerenja, zanemariti svoj stav, pustiti da Vas(nas) handre levati i anonimusi koji nemaju pojma o upravljanju Savezom, pogaziti svoju riječ, prodati obraz, pljuvati na legende, iznevjeriti naciju, iznevjeriti navijače, sve ljude koji su bili uz Vas i vjerovali da ćete zaista istrajati u borbi protiv mafije u Savezu? Da li ćete svoju djecu moći naučiti šta je to „čast“, „riječ“, „izdaja“....? Da li ćete moći proći uzdignute glave svakom čaršijom u BiH i svijetla obraza pogledati ljudima u oči?"
MISLIM DA SU ONI 92. URADILI ONO OD ČEGA NAS SAD ODGOVARAJU: IZDALI NACIJU, OKRENULI NAM LEĐA, PRODALI OBRAZ... DALI ONI IMAJU PRAVO SADA REĆI DA ĆE ONAJ KOJI BUDE UZ REPREZENTACIJU IZNEVJERITI NACIJU???
Mislim da se BHF prave veći patrioti od ostalih i da su se previše ufurali. Oni su i dalje samo navijači a izgleda da žele biti i politička sila i naše vođe. Njihove navijačke pjesme se sve manje odnose na ljubav prema BiH a sve više na ljubav prema BHF.
Gdje su bili oni uz Kodru i Bolića na onoj prijateljskoj utakmici na Koševu? Bilo ih je pedesetak a najavljivano je da će napuniti Koševo.
Pročitao sam da su Džeko, Jahić i Misimović 100% uz Ćiru. Još nijedan igrač nije rekao da neće igrati... Čini se da će se uglavnom svi odazvati.
Dali ja sad trebam biti i protiv njih???
Moju državu odnosno moju reprezentaciju čini njen narod odnosno igrači a ne vrh saveza i ako se i igrači odazovu odazvaću se i ja...
I niko me zbog toga nema pravo nazivati izdajnikom nacije, a pogotovo ne onaj koji to već jednom bio...
i tako prodje jos jedna prilika da sa odlicnim selektorom ne odemo na neko veliko takmicenje zbog praznih tribina
Meni nije jasno zasto cim neko spomene bhf, mislite na dijasporu. Pa ima ih kod nas mali milion. i ja ne zelim da bodrim reprezentaciju u kojoj sefovi i direktori i drugi kurcevi navijaju za susjedne nam reprezentacije. ne zelim da navijam za raprezentaciju ciji sefovi idu na prijateljske u iran radi pisljivih 50 000 KM. ne zelim da navijam za reprezentaciju u kojoj glavonja usranovic optuzuje nase navijace za nerede na marakani. jer ako opet budemo punili bilino polje i kosevo, njima ce opet biti lijepo, a nama slijede nova razocarenja.
upravu si da usranovic,iljo i ostali klosari ne cine reprezentaciju, ali su sastavani dio nje i oni njome upravljaju- a vidimo da su nesposobni.
upravu si da usranovic,iljo i ostali klosari ne cine reprezentaciju, ali su sastavani dio nje i oni njome upravljaju- a vidimo da su nesposobni.
Dajte ljudi saberite se. Bojkot je u stvari strasenje jeza golom straznjicom, nema od toga nista. Bas njih zaboli hocemo li mi dolaziti na utakmice ili ne. A ako se bojkotuje zna se i kome to najvise odgovara...onima koji ne vole Bosnu i koji bi najvise voljeli da imamo tri repke, sto je cini mi se i cilj. Sto se tice Cire, neka covjek proba pa ko zna, rezultati ce pokazati ionako nemamo sta izgubiti. Neka mu je sa srecom...
BHF-u svaka cast ja sam ih uvijek simpatizirao ali brate moj neka izadju na izbore pa nek mijenjaju stanje, ovo je sve preslikano iz politickog miljea, a ako im se ratuje nek idu u Afganistan pa nek ratuju.
BHF-u svaka cast ja sam ih uvijek simpatizirao ali brate moj neka izadju na izbore pa nek mijenjaju stanje, ovo je sve preslikano iz politickog miljea, a ako im se ratuje nek idu u Afganistan pa nek ratuju.
Re: Miroslav Ćiro Blaž��
Bice bolje !
Zadnja izmjena: High, dana/u 14 mar 2009, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.net.hr/sport/page/2008/07/12/0040006.html
Tri bitna igrača već su poručili da se vraćaju u reprezentaciju:
Bivši kapetan BiH Zvjezdan Misimović: "Ćiro je veliki trener i sigurno da će reprezentacija dobiti puno s njim. Stavljam se na raspolaganje ukoliko me pozove".
Napadač Wolfsburga Edin Đeko: "Želim igrati za BiH, a bit će mi čast ako me novi selektor Miroslav - Ćiro Blažević pozove u tim. Neće biti dileme, odazvaću mu se sigurno".
Igrač Arisa Sanel Jahić: "Što se mene tiče, ukoliko dobijem njegov poziv za utakmicu sa Bugarskom 20. avgusta, odazvat ću se. Vjerujem da, ako budemo svi igrali, možemo se plasirati na Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici bez obzira na jake protivnike u grupi".
Dva dana nakon izbora, Ćiro je osvanuo na svim naslovnicama, najbolji igrači već su poručili da će ponovno igrati za reprezentaciju.
Tri bitna igrača već su poručili da se vraćaju u reprezentaciju:
Bivši kapetan BiH Zvjezdan Misimović: "Ćiro je veliki trener i sigurno da će reprezentacija dobiti puno s njim. Stavljam se na raspolaganje ukoliko me pozove".
Napadač Wolfsburga Edin Đeko: "Želim igrati za BiH, a bit će mi čast ako me novi selektor Miroslav - Ćiro Blažević pozove u tim. Neće biti dileme, odazvaću mu se sigurno".
Igrač Arisa Sanel Jahić: "Što se mene tiče, ukoliko dobijem njegov poziv za utakmicu sa Bugarskom 20. avgusta, odazvat ću se. Vjerujem da, ako budemo svi igrali, možemo se plasirati na Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici bez obzira na jake protivnike u grupi".
Dva dana nakon izbora, Ćiro je osvanuo na svim naslovnicama, najbolji igrači već su poručili da će ponovno igrati za reprezentaciju.
Ukoliko se svi igraci odazovu pozivu Cire, onda mi navijaci moramo pruziti podrsku igracima na terenu, a borba protiv saveza se moze voditi i na neki drugi nacin...Mislim da njegov kvalitet nije upitan i da sigurno nas moze odvesti na SP!ja zaisza ne zelim da jos jedne kvalifikacije ne pratim svoju reprezentaciju koja mi je zauvijek u srcu...
Ja sam za to da se covjeku da sansa, kada je vec tu neka pokusa pa ko zna...Ne mozemo ga blatiti u situaciji kada ni neka "zvucna imena" BiH nogometa sigurno ne bi prihvatili ovaj vruci zalogaj. Svi se oni busaju u prsa ali niko ne kaze evo ja cu pokusati da pomognem.
Mehi Kodri svaka cast podrzao sam ga svim srcem u onoj epizodi sa Iranom i dalje podrzavam njegov stav, ali zivot tece dalje...
Mehi Kodri svaka cast podrzao sam ga svim srcem u onoj epizodi sa Iranom i dalje podrzavam njegov stav, ali zivot tece dalje...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.