FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

esprit24
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la esprit24 » 01 avg 2016, 17:32

BitiSrcemVezan je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:@Biti srcem vezan ti si kompetentan da kazes dal sam ja pitar ili ne?? Daj mi razlog i obrazlozenje vasih zakljucaka u vezi mene. Nije mi jasno kako odjednom da me izbacite iz grupe, msm da je to bilo poslije Bajrama, a prezivio sam dosta ciscenja grupe iz pocetka. I za tvoju informaciju ja ti predjem oko 400km u oba smjera da gledam fk sarajevo na kosevu, nijednu utakmicu koje je sarajevo gostovalo u mom okruzenju u zadnjih 4-5 godina nisam propustio(Gradacac, Tuzla, Zvornik, Ugljevik i Bijeljina), i ti se javis cijenis jesam li ja navijac ili ne. Uostalom libo me qrac za grupom, svakako imam druga koji je blizak upravi pa se cujemo svremena na vrijeme
BitiSrcemVezan je napisao/la::rol:

Malo vas ložim momci, ne zamjerite :mrgreen: Nisam ni ja uopšte član te grupe, nego primjetih da je ista škakljiva tema ovde pa rek'o da malo zakuham :D
Ako je tako onda ok ;)
Al sam vrlo osjetljiv kada neko mjeri i procjenjuje moju ljubav prema FKS-u
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 01 avg 2016, 17:34

FrancescoTotti je napisao/la:
OsmanhodzicBuco je napisao/la:Totti?
totti je davno napustio tu grupu :bih:
Halali Stihomire onda, yebo grupu.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 01 avg 2016, 17:36

esprit24 je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:@Biti srcem vezan ti si kompetentan da kazes dal sam ja pitar ili ne?? Daj mi razlog i obrazlozenje vasih zakljucaka u vezi mene. Nije mi jasno kako odjednom da me izbacite iz grupe, msm da je to bilo poslije Bajrama, a prezivio sam dosta ciscenja grupe iz pocetka. I za tvoju informaciju ja ti predjem oko 400km u oba smjera da gledam fk sarajevo na kosevu, nijednu utakmicu koje je sarajevo gostovalo u mom okruzenju u zadnjih 4-5 godina nisam propustio(Gradacac, Tuzla, Zvornik, Ugljevik i Bijeljina), i ti se javis cijenis jesam li ja navijac ili ne. Uostalom libo me qrac za grupom, svakako imam druga koji je blizak upravi pa se cujemo svremena na vrijeme

Malo vas ložim momci, ne zamjerite :mrgreen: Nisam ni ja uopšte član te grupe, nego primjetih da je ista škakljiva tema ovde pa rek'o da malo zakuham :D
Ako je tako onda ok ;)
Ma razumijemo se, biće da si preletio preko ovog mog posta pa sam ga citirao opet :)
1946

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 01 avg 2016, 17:36

esprit24 je napisao/la:

Ako je tako onda ok ;)
Ma razumijemo se, biće da si preletio preko ovog mog posta pa sam ga citirao opet :)
1946

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 01 avg 2016, 17:38

socrates je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:Volio bih kad bi ostao Četković, jer mislim da bi on bio pravo pojačanje.
Isto mislim.

Sto se tice nicaZe,uzimamo tri bobe,jasno kao sto je jasno da je sutra utorak ;)

Moglo se negdje pretpostaviti da ova ekipa moze odgovoriti svim zadacima,a nakon cijeloljetnog hrakanja po istoj,posebno po nekim pojedincima,i drago mi je kao da sam dobio na bingu sto su se upravo ti pojedinci,kao i ekipa, ovdje ispisali u usta mnogim strucnjacima. :wave:

Nije ovo nikakav glas euforije,niti bilo sta slicno,ali je evidentno,meni bar jako vidljivo da idemo do samog kraja,pa bio to kup ili sampionat,a mozda i oboje. :salut:

Benko treba da je primjer svima,jer ga tako raja i dozivljava i gotivi cijelo vrijeme otkad je kod nas,i on to dobro zna. Sto se mene tice svjesno se malo bahato ponio prema klubu,i svima nama,iz kojeg razloga,da li je to vid protesta sto nije u startnoj,ili nesto sasvim trece zna samo on. Ono sto ne treba nikako je da se tome pridaje toliki publicitet,treba na to gledati disciplinski i nista vise od toga. Da imas krunu na glavi,ne mozes se tako ponasati. Za ovog malog Duleta mi nije ni cudo,vidi se da je on prgav kad popije,ima te manire,prava lola..Jedino mi taj Pavlovic nije jasan,izgleda tako miran,povucen,posvecen,mora da je Leon uziva respect prema takvim likovima u ekipi. Treba ovu temu konacno prestati zvakati,hajmo pricati o novim bodovima,ide nam onako relaksirajuci raspored nakon dva derbija. Ja sam nekako siguran da cemo ovakvim pristupom poderati robiju k'o poziv za vojsku '91. :zviz: :kafa:
Isto kao da sam ja pisao, dijelimo isto mišljenje, ali samo se ne bih složio da ćemo lako uzeti tri bobe naredno kolo. Možda i hoćemo, ko zna, ali sumnjam. Ko će čekati subotu, od uzbuđenja sam već jutros odgledao snimak od sinoć. Zaboravati benku i co. i idemo dalje!

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 01 avg 2016, 17:40

Pisite o FKS, **** vas benko i grupa. benko je samo jedan igrac koji ce ionako uskoro otici (na ovaj ili onaj nacin). Nije on klub niti mi navijamo za njega, prekrsio je pravilnik, hurtic ga odstranio i svaka mu cast za to. A iz grupe nije niko izbacen nego je grupa ukinuta zato sto su svakodnevno informacije iz grupe izlazile na ovaj i druge forume. Da li postoji ili ne postoji druga grupa nije ni vazno.
PISITE MALO O DOBROJ UTAKMICI I LIJEPOJ POBJEDI PROTIV ODLICNOG ZRINJSKOG!!!
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 01 avg 2016, 17:43

Ma pustit i zrinjski okrenuti se Celiku ;)
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 01 avg 2016, 17:45

Rule_hz je napisao/la:
OsmanhodzicBuco je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Ama ljudi, ne mogu ja se sjetiti svih imena i prezimena s grupe i pozvati ih valjda vi se trebate javiti da vas neko ubaci. Ne kontam fkt šta se frka digla. I ja sam pozvan u grupu i hilmo i svi ostali.

Bsv je ispravno rekao kad već imate takav stav, hoćemo monopol, ja tamo pišem oni ovdje zastupaju moje stavove, valjda se zato svađam s njima svaki dan i ni u čemu se ne slažemo.
Ovdje nije problem ubacivanje u grupu, nego izbacivanje iz iste. Bez ikakvog razloga i obrazloženja izbacuju ljude. Mene su tri puta izbacivali. Nemam uopste nikakvu potrebu za tom grupom, ali jednostavno nije lijep osjecaj biti izbacen.
Ja vjerujem da si ti dovoljno ozbiljan momak da se ne bavis takvim stvarima, već smo mi raspravljali na tu temu. Al neko se dobro zayebaye. Samo, bilo bi mi drago znati ko to radi?
Trebalo bi da je to neko od administratora. Znam da Mortem nije, znam da nisi ni ti. Ko onda ostaje? Totti?

nije bilo nikakvo izbacivanje nova se napravila ba
Nemoj molim te!
Ukine se stara napravi nova grupa,a nikoga od clanova ne obavijestite o tome osim par vas sto ste to i skontali.
Pa to je ista stvar kao i da si izbacio iz grupe ljude.
Ovo mi je bas ispalo hinjski i papanski. Nemoj ovo shvatiti licno,nisi ni ti tamo administrator,ali ce se oni koji to jesu prepoznati svakako.
Od svih ljudskih negativnih osobina najvise mrzim hinjaluk :puke:

Ingram
Kontakt:

Post Postao/la Ingram » 01 avg 2016, 17:47

Hurtiiic ti ga pusiiiii Leoneeeeee

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 01 avg 2016, 17:49

Ingram je napisao/la:Hurtiiic ti ga pusiiiii Leoneeeeee
:facepalm: :facepalm:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 01 avg 2016, 17:52

:puke:
Bahati, bahati Željkan!
1946

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 01 avg 2016, 17:54

jurisicduska je napisao/la:Ama ljudi, ne mogu ja se sjetiti svih imena i prezimena s grupe i pozvati ih valjda vi se trebate javiti da vas neko ubaci. Ne kontam fkt šta se frka digla. I ja sam pozvan u grupu i hilmo i svi ostali.

Bsv je ispravno rekao kad već imate takav stav, hoćemo monopol, ja tamo pišem oni ovdje zastupaju moje stavove, valjda se zato svađam s njima svaki dan i ni u čemu se ne slažemo.
@duska, ti i hilmo i jos neki ste bili administratori tamo. Fer je bio kazati da ce se grupa ukinuti ili da su vam pojedinci sumnjivi i da cete ih iskljucili iz ovih ili onih razloga. Ovako je ovo ispalo bas hinjski,ali nema veze.
Niti hocu,a niti zelim vise s vama u bilo kakvu grupu,pricali ste jednu pricu,a uradili ste suprotno tome i napravili budalama dosta nas. I sta mi imamo koga kritikivati iz uprave kad se evo i sami ponasamo slicno. Bosnji samo malo vlasti daj pa makar predsjednik kucnog savjeta ili neki administrator fb grupe ili moderator na forumu,pa ces vidjeti kakav je.
Da ne duzim i da ne pricam dalje. Uzivajte i svako dobro vam zelim!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 01 avg 2016, 18:00

Ajd ne provaljuj se ziv bio! :facepalm:

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 01 avg 2016, 18:08

ima li iko informaciju vishe koliko se cugalo?ako je bila jedna piva onda bi im se trebalo pr9gledati kroz prste,eventualno im uskratiti jednu tupla i to je to tjn

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 01 avg 2016, 18:10

Majkl je napisao/la:
miden je napisao/la:Kakvo crno tjeranje, pa Benko je i sa pivom u ruci duplo bolji od pojedinih igraca. Sve dok on grize na terenu, što se mene tice nek se bode u venu. To da niste znali da Benko pije, okacite macku o rep. Slažem se, treba ih kazniti.

Nije problem ko pije u slobodno vrijeme,nisi skonto,ne mozes piti u karantinu pred veoma vaznu utamicu,sve i da si gutljaj uzeo,moras biti kaznjen .Zato se i ide u karantin.Profrsionalac si i igras u najvecem klubu u BIH,moras postovati pravila.To ti je radno mjesto.
Da ti još koji put napišem?
Das Ist Walter

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 01 avg 2016, 18:26

Ma yebo grupu hoću Evropsko Sarajevo :wtf:
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 01 avg 2016, 18:28

nadam se da ono nije zadnja utakmica Duljevica u dresu FKS ko Stojceva protiv Sirokog..
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 01 avg 2016, 18:30

kakva bi shminka bila da ga neki hadzijski klub kupi npr pa ga nama posudi[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

ZeroStyle
Kontakt:

Post Postao/la ZeroStyle » 01 avg 2016, 18:54

Posto vidim da svi pisu niko nije veci od Sarajevo, trenutno su Dino&Co veci od Sarajeva troduplo.Puno podrska za Benku, Hurticu picko odlazi!!!

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 01 avg 2016, 18:58

Kakvih sve likova ima :urnebes: :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, Arma00, Fouzi1, Google [Bot], rishovski, rodjeeni1922, SilaMoc1946, TETRAPAK i 43 gosta.