RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Ma ko je vise trener.Cijela ova prica mi ide... LUDNICA I NISTA DRUGO
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
-
- Kontakt:
Mozda je BLAZ SLISKOVICBICE GUSTO je napisao/la:Ma ko je vise trener.Cijela ova prica mi ide... LUDNICA I NISTA DRUGO

Stvarno su neozbiljni sto se tice ovog trenera jer je prvenstvo za mjesec dana i ko ce preuzet ekipu a treba dovest jos 4 ili 5 igraca i sve to pokusat uigrat za mjesec a jos prva utakmica pa derby?
Mislim da je ovo totalno neozbiljno jer su se svi nadali da ce neko od domacih preuzet Velez a nisu imali plan B i sad opet sve novo na novo,ccc.Nece trenera izabrat za sedmicu dana i kad to uzmemo u obzir osta jos 23 dana do prvenstva
Mislim da je ovo totalno neozbiljno jer su se svi nadali da ce neko od domacih preuzet Velez a nisu imali plan B i sad opet sve novo na novo,ccc.Nece trenera izabrat za sedmicu dana i kad to uzmemo u obzir osta jos 23 dana do prvenstva
-
- Kontakt:
Navodno,ipak, ODOVIC. Ne zezam se,takva informacija.Jel istina,neznam ni sam.
Nema veze bola tko bio da bio i da bude Odovic pored njega ce biti 3,4 imena koja ce ce uciti trenerskom zanatu
Najdraze mi je sto je tu Aca to nam je trenerska investicija za narednih 10 godina + Dzafic + Jazo.
Ne mogu da vjerujem da je Tana i ekipa ovako dobra i ovako pozitivno razmislja.
Jdnostavno puno nekih stvari koje su najnormalnije se sada desavaju i kao navijac Veleza presretan sam.
Jos samo da se malo angazuju sva nasa trenerska imena Vaha,Dusko,Baka,Bijedic,Salem i odrze po koji seminar i za Acu i sve ostale nase igrace koji su na zalasku karijera to bi bilo strasna stvar.
Mozda nemamo para ali imamo drugih resursa kji su neprocjenjivi.
Najdraze mi je sto je tu Aca to nam je trenerska investicija za narednih 10 godina + Dzafic + Jazo.
Ne mogu da vjerujem da je Tana i ekipa ovako dobra i ovako pozitivno razmislja.
Jdnostavno puno nekih stvari koje su najnormalnije se sada desavaju i kao navijac Veleza presretan sam.
Jos samo da se malo angazuju sva nasa trenerska imena Vaha,Dusko,Baka,Bijedic,Salem i odrze po koji seminar i za Acu i sve ostale nase igrace koji su na zalasku karijera to bi bilo strasna stvar.
Mozda nemamo para ali imamo drugih resursa kji su neprocjenjivi.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ma trener nam treba pod hitno da hitnije ne moze biti jer je mjesec dana do utakmice,do pocetka prvenstva a samo mladji treniraju.Trener kad dodje,mora dovest pojacanja a sve to mora uigrat i spremit kako psihicki tako i fizicki sto je najvaznije a mislim da je mjesec dana knap za to a sto se bude teglio izbor trenera gore za klub i igrace.Ja znam da nece ljudi u klubu da Velez vodi svakakav trener i trener koji ce potpisat na godinu i to me raduje pravi nek se napokon normala radi ali malo je vremena za sve.Vidi se da se normalnije radi nego prije a vremena nemamo a eto nam prvenstva za mjesec a treba i nekoliko igraca dovest a i sa ovim sto je ostalo dogovorit se i potpisat nove ugovore a za sve je malo vremena
MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA
MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA
Sto ne ponudite Sergeju trenersko mesto? Mostarac, dete Veleza, patriota, bez tr. diplome, sa nimalo iskustva... kud ces bolje reference?!
Salu na stranu, neki iz Red Army su Sergeja predlagali za selektora, a sada kada Velez nema trenera ne licitiraju sa istim, smesno.
Salu na stranu, neki iz Red Army su Sergeja predlagali za selektora, a sada kada Velez nema trenera ne licitiraju sa istim, smesno.
-
- Kontakt:
ja se rijetko javim, ali skoro uvjek sa provjerenim infor iz krugova glavnog sponzora.e ovakva vam je situacija,trener koji dolazi je vrhunska klasa za nase uslove,nije ranga vahe ali sigurno najjace trenersko ime u poslijeratnoj bih, vec vise od 20 god radi u inostranstvu i vodio klubove od spanije do turske itd.nije mostarac niti je igrao za velez..ja mislim da je igrao za partizan.pa rodjeni sretno sa novim trenerom ,koji bi trebao najkasnije do ponedeljka pocet sa treninzima.pomocnici dzafic i obad.
Majstore svaka cast ako nije LOZAAA 

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Za mushtuluka ako nije loza ......nidalotoka je napisao/la:ja se rijetko javim, ali skoro uvjek sa provjerenim infor iz krugova glavnog sponzora.e ovakva vam je situacija,trener koji dolazi je vrhunska klasa za nase uslove,nije ranga vahe ali sigurno najjace trenersko ime u poslijeratnoj bih, vec vise od 20 god radi u inostranstvu i vodio klubove od spanije do turske itd.nije mostarac niti je igrao za velez..ja mislim da je igrao za partizan.pa rodjeni sretno sa novim trenerom ,koji bi trebao najkasnije do ponedeljka pocet sa treninzima.pomocnici dzafic i obad.
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
ja sve kontam na salema halilhodzica, ali cini mi se da je i igrao u velezu, i tako to

ovo je neki pravo zajeban projekat, i svaka cast na ovom svemu

ovo je neki pravo zajeban projekat, i svaka cast na ovom svemu
Ako je istina za ovog trenera sto dolazi onda je ovo za mustuluka ali treba ga pod hitno dovest jer vrijeme ide a za mjesec je utakmica i dok se to sve uknapuje i iskombinira treba malo vise vremena a mi ga nemamo ali opet se nadam necem dobrom a rad uprave je pozitivan samo sto nemauju vremena za razmisljanje nego za neke brze postupke
-
- Kontakt:
Ja kontam da je loza.
ko je taj covijek???
Mistery,hahahaha...
Nadam se samo da cemo dobit trenera a onda malo i igraca i da se ovo poslozi kako treba pa sta bude
Mistery,hahahaha...
Nadam se samo da cemo dobit trenera a onda malo i igraca i da se ovo poslozi kako treba pa sta bude
Jel prva pod Bijelim Brijegom ili u Vrapcicima?
Svugdje pise da je Zrinjski domacin,pitam jer neki pisu da greska i sl.?
Svugdje pise da je Zrinjski domacin,pitam jer neki pisu da greska i sl.?
HSK Zrinjski Mostar
Prva je pod Bijelim e sad je li 31-og ili 1-og vidit cemo.
Cestitam na pobjedi susjedi i ako mi niste nimalo dragi,cak sta vise...
e, hvala na infocunami je napisao/la:Prva je pod Bijelim e sad je li 31-og ili 1-og vidit cemo.

p.s. nisu brate ni meni dragi, al et

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
@ Cole, ja sam spominjao Sergeja, drago mi je da se sjecas
Odmah nakon sto je Ibrakovic dao ostavku. Sergej je malo veci zalogaj za nasu Ligu, naravno da bih bio najsretniji kada bi on bio trener narednih par sezona barem, ali..
@ Nidale, lozis raju, sjecam se isto ovako si pisao za neka pojacanja prosle sezone i nijedan nije obukao crveni dres
Molim te da ovaj put budes upravu

Sta nastavljamo bojkotovati?

@ Nidale, lozis raju, sjecam se isto ovako si pisao za neka pojacanja prosle sezone i nijedan nije obukao crveni dres

Sta nastavljamo bojkotovati?
Support Velez, It's logical! ★
lijepo zvuci nema sta, ali nidje veze s vezom ovo za trenera 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.