FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

High

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la High » 01 avg 2016, 18:59

Selmanagić je veći od stadiona koji pripada FKS. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 01 avg 2016, 18:59

Mene Crnkic sinoc odusevio, samo tako nastavi momak a tek mu 23

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 01 avg 2016, 19:01

Zasto ova pozitiva ovoliko? :mrgreen:

momci hajmo malo crnčenja-Evander,Sioux i klapa javite se.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 01 avg 2016, 19:03

Besic je napisao/la:Zasto ova pozitiva ovoliko? :mrgreen:

momci hajmo malo crnčenja-Evander,Sioux i klapa javite se.
:mrgreen:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 01 avg 2016, 19:15

zagorski je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Ama ljudi, ne mogu ja se sjetiti svih imena i prezimena s grupe i pozvati ih valjda vi se trebate javiti da vas neko ubaci. Ne kontam fkt šta se frka digla. I ja sam pozvan u grupu i hilmo i svi ostali.

Bsv je ispravno rekao kad već imate takav stav, hoćemo monopol, ja tamo pišem oni ovdje zastupaju moje stavove, valjda se zato svađam s njima svaki dan i ni u čemu se ne slažemo.
@duska, ti i hilmo i jos neki ste bili administratori tamo. Fer je bio kazati da ce se grupa ukinuti ili da su vam pojedinci sumnjivi i da cete ih iskljucili iz ovih ili onih razloga. Ovako je ovo ispalo bas hinjski,ali nema veze.
Niti hocu,a niti zelim vise s vama u bilo kakvu grupu,pricali ste jednu pricu,a uradili ste suprotno tome i napravili budalama dosta nas. I sta mi imamo koga kritikivati iz uprave kad se evo i sami ponasamo slicno. Bosnji samo malo vlasti daj pa makar predsjednik kucnog savjeta ili neki administrator fb grupe ili moderator na forumu,pa ces vidjeti kakav je.
Da ne duzim i da ne pricam dalje. Uzivajte i svako dobro vam zelim!
Ja nisam bio administrator nit sam sad nit znam išta uraditi, ja čovječe ne znam spoiler stavit na forum a ne pravit grupe po fb. A ne vjerujem ni da je hilmo administrator grupe. Nego je grupa koncipirana da bilo ko može bilo kog dodati. Znači mogao te dodati bilo koji član od 30+ članova.

Ma i ne trebaš nam , jer javno iznosiš nebuloze samo zato jer te se neko nije sjetio baš u momentu, evo deset ljudi se javilo u pp i dodano je u grupu odmah. Sa izvinjenjem i obrazloženjem zašto nije prije. Tako bi bilo i u tvom slučaju da si normalan.

Grupa je obrisana jer je kompromitovan identitet nekih članova i ljudi su se počeli javljati u pp na forumu sa "znamo ko si, nemoj svašta pričati" i tako dalje. To bi trebao razumjeti. Najlakše srati. Ti si uvijek dobrodošao u grupu kad god izraziš želju i zaista nije postojala loša namjera ali eto. Ti znaš najbolje.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 01 avg 2016, 19:29

ZeroStyle je napisao/la:Posto vidim da svi pisu niko nije veci od Sarajevo, trenutno su Dino&Co veci od Sarajeva troduplo.Puno podrska za Benku, Hurticu picko odlazi!!!
:urnebes: :urnebes:

Jel ti evander brat?
En covjek se nije javio od kad smo nabubali Svinje..
Ocit dokaz da je tu samo da provocira..

Benko je jedna qurcina obicna, manipulator i serator..
Saznat ce se sve

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 01 avg 2016, 19:40

Nego jel iko primjetio da je Balić htio odvesti onaj golf cart kada je vozač pomogao da se Jakovljević prebaci u hitnu, pa ga je sudija otjerao?

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 01 avg 2016, 19:40

Zioe skolni ovo zadnje

Prosle sezone 0 bodova iz ova dva meca.
Sad 4
Okic & Makedonac effect
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

ZeroStyle
Kontakt:

Post Postao/la ZeroStyle » 01 avg 2016, 19:45

Zip je napisao/la:
ZeroStyle je napisao/la:Posto vidim da svi pisu niko nije veci od Sarajevo, trenutno su Dino&Co veci od Sarajeva troduplo.Puno podrska za Benku, Hurticu picko odlazi!!!
:urnebes: :urnebes:

Jel ti evander brat?
En covjek se nije javio od kad smo nabubali Svinje..
Ocit dokaz da je tu samo da provocira..

Benko je jedna qurcina obicna, manipulator i serator..
Saznat ce se sve
Kakav god da je drazi mi je od Dine, Elvira, Hurtica i ostalih i uvijek ce imati moju podrsku za razliku od nasih grobara.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 01 avg 2016, 19:47

Locust je napisao/la:Nego jel iko primjetio da je Balić htio odvesti onaj golf cart kada je vozač pomogao da se Jakovljević prebaci u hitnu, pa ga je sudija otjerao?
Hahahahaha vidio sam to,ali nisam znao o kojem igraču je riječ,legenda hahah
Sabrine mi moje!

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 01 avg 2016, 19:50

Gdje nam je ovo naš uvaženi gosp. Evander? :beba:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 01 avg 2016, 20:03

BosnianKingdom je napisao/la:Kaze Hurtic poslije utakmice "Sad nam je najbitnije da proslavimo ovu pobjedu"
Pa nisi CL osvojio yebo te miš
Naravno da treba proslaviti, svaku pobjedu treba slaviti i nakon svakog poraza tugovati. Normalno je to. Pogotovo kada pobjediš aktuelnog šampiona i favorita, nećemo se lagati.

Uglavnom jedna od boljih utakmica na Koševu u zadnje vrijeme.. Vidi se da su se sastale dvije veoma kvalitetne ekipe. Vinko Marinović je jako dobar stručnjak, ali nekad previše igra na rezultat i previše povučeno. Da je bila malo otvorenija tekma, da su oni bili malo ozbiljniji naprijed bilo bi više golova. Ali valjda se tu pokazala neka pripremljenost Hurtića na ovakve utakmice. Sjetićete se utakmice u Kupu u Mostaru, isto nas je Hurtić vodio i Vinko ga nije nadigrao, što pokazuje da Hurtić kao trener ima potencijala.

Pobjede u ovakvim utakmicama najviše donosi želja samih pojedinaca, a vidjela se kod momaka koliko žele ta tri boda. Ginuli su za svaku loptu, pogriješi Dulja u svojoj staroj boljci (potez viška) ali kroz 20 sekundi lopta je opet u našem potezu.

Upadanje Adilovića na golmansku poziciju većina je dočekala sa zebnjom, ali je odradio dosta dobro mada nije ni imao previše posla. Nekoliko dosta sigurnih intervencija. Možda će neki zamjeriti ono izbacivanje lopte u korner iz slobodnjaka a trebao je možda uhvatiti, ja ne zamjeram išao je na sigurno i svaka mu čast za to.
Zadnja linija izgleda dosta dobro, Kadušić zreliji iz utakmice u utakmicu, stoperi iako neuigrani odlično obajvljaju svoj zadatak. Ne znam podatak ali mislim da imamo najvisočiji stoperski par u ligi. Bekić Alimir, ništa novo, sa dosta dobrih i nekoliko lošijih intervencija, što u napadu što u odbrani.
Sredina (računamo ovdje svih pet igrača) dosta dobro izgleda u ove dvije utakmice, pogotovo sinoć. Sarić, Crnkić, Dulljević, fantastični sinoć, zaista sam uživao gledajući ih. Malo lošija partija Amera Bekića i Rustemovića, pogotovo u prvom poluvremenu.
Napad, hmm, ma Sejfo pravi razbijač.

Radovac dosta dobro, Anđušić svojom borbom i željom u onih nekoliko minuta pokazao da zaslužuje i veću minutažu. Ulazak Mujakića je pokazatelj kako se treba raditi sa ovim mlađim, svaku utakmicu kod povoljnog rezultata uvoditi po jednog. Nadam se da će u narednim utakmicama i Veladžić, Hadžić, Klarić, Rastoder dobijati svoju šansku, pa ko uspije uspije.

Ono što moramo popraviti u narednoj utakmici je još čvršća sredina sa što manje grešaka. Sve ozbiljnije akcije protivnika su bile plod grešaka naših veznih igrača, pogotovo Rustemovića. Malo više sigurnosti i ozbiljnosti u veznom redu i mi svaku utakmicu možemo završiti bez primljenog pogotka.

Što se tiče ovih dešavanja oko trojca koji je bbio uklonjen iz karantina, nema se tu šta prigovoriti nikom, Hurtić uradio ono što bi uradio svaki normalan trener. Ni jednog igrača ne možeš kontrolisati šta radi u slobodno vrijeme, i oni se mogu opijati ako ne žele napraviti nešto veliko u karijeri, ali noć prije utakmice .. e to ne može. Ne trebamo se mi ovih irača odreći, taman posla, kazniti novčano, eventualno još jednu tekmu da se opamete i onda opet po starom. Ponavljanje incidenta, veća kazna.

KenChoo je napisao/la:Gdje nam je ovo naš uvaženi gosp. Evander? :beba:
Zavukao se u mišiju rupu, a dobro bi mu bilo da tamo i ostane.

19FKS46
Kontakt:

Post Postao/la 19FKS46 » 01 avg 2016, 20:05

slika

Hodzic sokic laganini, nista vopi :D

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 01 avg 2016, 20:24

Sanjam......

Benko. Ahmetovic.

Huseinovic.

opcenje sa svim odbranama lige.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 01 avg 2016, 20:50

slika

O cemu je rijec?
Amer Dupovac!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 01 avg 2016, 20:52

Vidim niko nije danas uljepsao ove stranice ovom pojavom, pa ja cu opet..

Penetrator u rozim kopackama! Najbolja reklama koju Nike moze dobiti je ova slika sa ovom ljudskom velicinom! VOLIMO TE SEMSUDINE MERSUDINE SEJFUDINE!!

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 avg 2016, 20:53

Ono sto mene hrabri dobra atmosfera medju igracima to se vidi, zato se nadam da ovo oko suspenzija i ova napetost uprava navijaci ,nepovjerenje u Hurtica da to nece poremetiti ekipu . ako nastave s ovakvom borbom od navijaca ce imati podrsku

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 01 avg 2016, 21:03

Rahma je napisao/la:slika

O cemu je rijec?
Slika nastala prije početka tekme. Radi se o nekom motivacijskom videu i naravno kao što možeš vidjeti, radi se o sjajnoj atmosferi i zajedništvu u timu.

HaRakIRi46
Kontakt:

Post Postao/la HaRakIRi46 » 01 avg 2016, 21:04

Rahma je napisao/la:slika

O cemu je rijec?

Iluminati :urnebes:
slika
FKS !!!!!
HURTICU ODLAZI !!!!

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 01 avg 2016, 21:18

joker90 je napisao/la:Vidim niko nije danas uljepsao ove stranice ovom pojavom, pa ja cu opet..

Penetrator u rozim kopackama! Najbolja reklama koju Nike moze dobiti je ova slika sa ovom ljudskom velicinom! VOLIMO TE SEMSUDINE MERSUDINE SEJFUDINE!!

slika
Svaka čast :thumbup:
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Google [Bot], Jet2Holiday, mosarajvosa83, UtdBiH21 i 46 gostiju.