NK Široki Brijeg

johnnyyK
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la johnnyyK » 01 avg 2016, 13:50

Opusti se ugroženi, ovo su opasni kompleksi, neviđeni do sada na forumu...Zabrinut sam za tebe, oćelavit ćeš zbog Zrinjskog.Izađi malo vani, pojedi sladoled, zguzi nešto ...ZDRAVLJE ISPRED SVEGA ! :wave:

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 01 avg 2016, 15:54

nadam se da će se nova uprava što prije formirati i uzeti metlu i pomesti par igrača iz kluba, prvi na redu je najveća katastrofa koja je se dogodila klubu nakon nereda - brekalo,neznam ko ga ovolike godine drži u klubu čovik jednostavno nezna,nekad najbolji igrač i veliko pojačanje pandza,danas nula od igrača jednostavno ga vrime pregazilo,pa crnov od kojeg se puno očekivalo osim jedne utakmice nije ništa odigrao,pa i novog golmana pod hitno treba dovesti soldo je bio dobar ali u zadnjih par utakmica totalno nesiguran... :thumbdown:

Pantarei79
Kontakt:

Post Postao/la Pantarei79 » 01 avg 2016, 17:27

Neutral je napisao/la:Široki je pao onog trenutka kada je majorizirani Drago odlučio da sve ide u novokompovani klub iz Mostara. Tada su počeli problemi. I dalje Široki ima veliki broj "privatnika" koji ulažu u njega, ali dugoročno gledano sprema se scenarij Brotnja, samo ne toliki pad.

Koliko je Široki nevažan za politiku koju sprovodi majorizirani pokazuje i svojevremeno utakmica na Pecari kada je dosuđen smiješan penal u dvomeču hdz-Široki, kada je Široki ostao bez Evrope. Onda famozni turnir u malom fudbalu, kada su Lasić, a i majorizirani ponosno paradirali u dresu novokompovanog kluba.

Najjači sportski radnik u BiH, a ujedno čovjek koji je držao sve moguće konce u Širokom zbog kojih je bio konstantan svih ovih godina u ligi je Zlatan Mijo Jelić. Priča se, a to su više teorije zavjere, ali eto, da je sam majorizirani smjestio suđenje Jeliću, koji je zbog toga zvaničnu adresu smjestio u Zagrebu (krugovi unutar kluba kažu da je Mijo dvije godina ranije znao da će biti podigunuta optužnica protiv njega, tako da je na vrijeme "preselio" u Zagreb).

Izgubiti takvog sposobnog čovjeka koji je bio alfa i omega u klubu značio je automatski kraj zlatne ere Širokog.

Eto, grad Široki nije tako velik. Ako neko misli da pišem šupljake, onda mi iskreno recite vi, koji živite dole, da li ste načuli da se stvara pritisak kod "privatnika" koji ulažu svoj novac u Široki, da se dio, tj. većina preusmjeri u Mostar ;)
Off topic: Taj "majorizirani" (ne zaslužuje da mu se spomene ime) je bio na proslavi titule u Mostaru centralna ličnost, i čak mu je uprava kluba zahvaljivala za svu "pomoć" klubu. Pametnome dosta :kafa:
Sve ostalo što si nabrojao, a pogotovo ovo boldano je već puno puta "prožvakana" tema u gradu, u kojoj, sve je očitije, ima i istine... Nažalost :thumbdown:
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez

Pantarei79
Kontakt:

Post Postao/la Pantarei79 » 01 avg 2016, 17:33

brigsiroki je napisao/la:nadam se da će se nova uprava što prije formirati i uzeti metlu i pomesti par igrača iz kluba, prvi na redu je najveća katastrofa koja je se dogodila klubu nakon nereda - brekalo,neznam ko ga ovolike godine drži u klubu čovik jednostavno nezna,nekad najbolji igrač i veliko pojačanje pandza,danas nula od igrača jednostavno ga vrime pregazilo,pa crnov od kojeg se puno očekivalo osim jedne utakmice nije ništa odigrao,pa i novog golmana pod hitno treba dovesti soldo je bio dobar ali u zadnjih par utakmica totalno nesiguran... :thumbdown:
Brekalo je loš, ali čini mi se da ga očajni Pandža čini još nesigurnijim. Mislim da bi Bralić i Joja ili Dane bili puno bolji stoperski par. Za Soldu se isto slažem, kao da glavom više nije uopće tu. Ali imamo mi na klupi Bilobrka, koji je, po meni, bolji od Solde. Dakle, samo rotacija: Soldo na klupu, a Bilobrk na gol. O Crnovu više ne vrijedi niti slova trošiti.
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez

Pantarei79
Kontakt:

Post Postao/la Pantarei79 » 01 avg 2016, 17:36

johnnyyK je napisao/la:Opusti se ugroženi, ovo su opasni kompleksi, neviđeni do sada na forumu...Zabrinut sam za tebe, oćelavit ćeš zbog Zrinjskog i gospodina Čovića.Izađi malo vani, pojedi sladoled, zguzi nešto ...ZDRAVLJE ISPRED SVEGA ! :wave:
Dođeš na našu temu i pričaš o kompleksima. Tko ovdje ima komplekse? Vidjelo se jučer kako ste došli do titule: nema penala, nema bodova :kafa:
G. Marquez

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 01 avg 2016, 17:46

hahah, ko prica o proteziranosti . pa kad se sjetim lige herceg-bosne i prvih godina zajednicke lige (popularni "Manda" na celu sudijske komisije ) , nije vam bilo ravnih .

situacija se promjenila jer su vasi ljudi digli ruke. dosadilo ulagat u prosjek , sto ste nazalost postali. kazem nazalost , ne bih htio da siroki dozivi sudbinu drugih klubova iz okruzenja .

da su ljudi gore zasiceni dokaz je i kk siroki . po meni kolektiv koji je mogao biti uzor svim ostalim sportskim kolektivima u regiji.

zrinjski ima neki tim ljudi koji se okupio oko kluba (sulenta i co) , normalno politicari ce se naslikavati pored uspjesnih a ne pored prosjecnih . sjecam se i gostovanja covica na plavo-bijeloj noci i uvlacenja tamo , nije to davno bilo . sto se para tice i dalje vi crpite vise javnog novca , zupanija zhz ulaze samo u siroki dok se u mostaru sve dijeli na dvoje ...

Vas problem je nepostojanje fanaticnije publike i greske u transfer politici . dovodite imena koja su isluzena , uglavnom kad vise ne mogu igrati nigdje u hrvatskoj . umjesto da malo 'liberalnije' udjete u sve to , i pocnete dovodit igrace iz domace lige . nista manji hrvati necete bit .

vas igracki kadar je sigurno najskuplji u ligi . volite dat 10.000 KM krstanovicu nego recimo 4-5.000 boljem igracu kakav je Ahmetovic ili jos manje para bi trebali dat Nikolicu prije par godina .

vracanje karacica je dobar potez , samo mu treba vremena . covjek bar ima malo energije koja vam treba , a ne ko s. musa .

sretno u nastavku sezone , ne sumnjam da cete uspjet izgurat medju 4-5 na kraju.

Pantarei79
Kontakt:

Post Postao/la Pantarei79 » 01 avg 2016, 18:00

FaustinoAsprilla je napisao/la:hahah, ko prica o proteziranosti . pa kad se sjetim lige herceg-bosne i prvih godina zajednicke lige (popularni "Manda" na celu sudijske komisije ) , nije vam bilo ravnih .

situacija se promjenila jer su vasi ljudi digli ruke. dosadilo ulagat u prosjek , sto ste nazalost postali. kazem nazalost , ne bih htio da siroki dozivi sudbinu drugih klubova iz okruzenja .

da su ljudi gore zasiceni dokaz je i kk siroki . po meni kolektiv koji je mogao biti uzor svim ostalim sportskim kolektivima u regiji.

zrinjski ima neki tim ljudi koji se okupio oko kluba (sulenta i co) , normalno politicari ce se naslikavati pored uspjesnih a ne pored prosjecnih . sjecam se i gostovanja covica na plavo-bijeloj noci i uvlacenja tamo , nije to davno bilo . sto se para tice i dalje vi crpite vise javnog novca , zupanija zhz ulaze samo u siroki dok se u mostaru sve dijeli na dvoje ...

Vas problem je nepostojanje fanaticnije publike i greske u transfer politici . dovodite imena koja su isluzena , uglavnom kad vise ne mogu igrati nigdje u hrvatskoj . umjesto da malo 'liberalnije' udjete u sve to , i pocnete dovodit igrace iz domace lige . nista manji hrvati necete bit .

vas igracki kadar je sigurno najskuplji u ligi . volite dat 10.000 KM krstanovicu nego recimo 4-5.000 boljem igracu kakav je Ahmetovic ili jos manje para bi trebali dat Nikolicu prije par godina .

vracanje karacica je dobar potez , samo mu treba vremena . covjek bar ima malo energije koja vam treba , a ne ko s. musa .

sretno u nastavku sezone , ne sumnjam da cete uspjet izgurat medju 4-5 na kraju.
Koji prosjek? Pa dvije godine nam za redom na Pecari nepostojećim penalima odnosite bodove. Sve vam je rekao vaš mostarac Baka nakon one utakmice.
ŽZH ulaže u NK Široki :facepalm: :facepalm: Šta će bolan oni uložit, dugovi do neba.
Za transfer politiku se slažem. He.bo ti Kresingera, Plazonića, Pandžu, Crnova pa i Krstanovića da su 100 puta hrvati, kad su rupe od igrača. Krstanović u prošloj sezoni dao 10ak golova, od čega nekoliko iz penala. Mora on puno bolje.
G. Marquez

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 01 avg 2016, 18:19

Zanimljivo da se likovi kao "neutral" pojave svaki put 10-ak dana pred utakmice zrinje i sirokog i bace kost.Prosli put je bilo kako je Cova zabranio ekektroprivredi HR HB da bude sponzor Sirokom ,pa onda je sve radio da Siroki ne igra evtopu,pa je prodao Miju.Samo cu reci da ovakvim kao "Neutral" upravo sude u njemackoj zbog nekih nedjela.Pametni znaju o cemu pisem.Neka nama Sule i njegove ekipe , da nije njega dzaba 10 Covica.Sirokom zelim da nadju svog Sulu i da bude sto jaci i bolji jer cemo uz vas i mi rasti i imati bolji motiv.A ovim udbasima zel da crknu jer tesko ce nas zavaditi.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 01 avg 2016, 18:27

Pantarei79 je napisao/la:
brigsiroki je napisao/la:nadam se da će se nova uprava što prije formirati i uzeti metlu i pomesti par igrača iz kluba, prvi na redu je najveća katastrofa koja je se dogodila klubu nakon nereda - brekalo,neznam ko ga ovolike godine drži u klubu čovik jednostavno nezna,nekad najbolji igrač i veliko pojačanje pandza,danas nula od igrača jednostavno ga vrime pregazilo,pa crnov od kojeg se puno očekivalo osim jedne utakmice nije ništa odigrao,pa i novog golmana pod hitno treba dovesti soldo je bio dobar ali u zadnjih par utakmica totalno nesiguran... :thumbdown:
Brekalo je loš, ali čini mi se da ga očajni Pandža čini još nesigurnijim. Mislim da bi Bralić i Joja ili Dane bili puno bolji stoperski par. Za Soldu se isto slažem, kao da glavom više nije uopće tu. Ali imamo mi na klupi Bilobrka, koji je, po meni, bolji od Solde. Dakle, samo rotacija: Soldo na klupu, a Bilobrk na gol. O Crnovu više ne vrijedi niti slova trošiti.
Jedino logicno za Tonu mi je da je negdje trebao ici pa mu je to propalo...

Za placu koju ima Crnov mozes platiti i Jovica i Popovica, ali... Meni se cini da cemo ga morati jos trpiti nazalost

Za stopere se slazem, ova dvojica unose toliku nesigurnost da svaki put kad protivnicka ekipa dodje blizu gola meni se noge odsjeku :lol:
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 01 avg 2016, 18:57

Kakav je vakat dosao da je Hrvat medju Hrvatima majoriziran i to u drzavi u kojoj su svi skupa majorizirani.......

Strob1996
Kontakt:

Post Postao/la Strob1996 » 01 avg 2016, 19:02

FoSte95 je napisao/la:Kakav je vakat dosao da je Hrvat medju Hrvatima majoriziran i to u drzavi u kojoj su svi skupa majorizirani.......
On nije Hrvat.On je jedno obicno đubre i smece.
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...

ALOBOLA
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la ALOBOLA » 01 avg 2016, 19:24

FoSte95 je napisao/la:Kakav je vakat dosao da je Hrvat medju Hrvatima majoriziran i to u drzavi u kojoj su svi skupa majorizirani.......
Davno je Bruno Busic izjavio da se boji samo nas samih.Pozz , ispracavam se sto sam vas morio.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

jozo121
Kontakt:

Post Postao/la jozo121 » 01 avg 2016, 19:55

Ajde bola, oladite malo i jedni i drugi. Sve se slažem što je "alobola" napisao, ovaj padobranac "neutral" nije samo upao na temu Širokog, eno ga i na Čelikovoj, itd... Šta se bezveze kačite, zna se ko je nama kriv, gdje su ti naši lokalni političari ? Zašto ne stanu iza kluba kao mostarski iza Zrinjskog, nitko nije ni "a" rekao za Miju, sram ih može biti. Drug Dragan je posebna priča, njega ne treba komentirati, zna se šta je i tko je. Dosta o politici, stanje u klubu nam je u najmanju ruku užasno, nemamo predsjednika, nemamo uprave, skupštine se odgađaju. Izleda da nitko ne želi da "povuče" malo više nakon Mije i Mirka. Igrači su posebna priča, posebno glumci, "zvijezdice" Panđža i Crnov, pod HITNO im smanjiti ugovore ako ne žele poslati ih u Gošk(bez uvrede) pa neka dolje glume glavne uloge, čim je Mijo poslao ono pismo Krle se "povrijedio" !? Samo je vrijedno spomena mali Stipe, momak samo nastavi i ne pravi gluposti kao legendarni ti stari. Valjda ovaj osmi mjesec donese neke promjene, mislim na vodstvo kluba.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 01 avg 2016, 21:30

Neutral, imaš ovu temu: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=200

Tema na koju si se nakačio sa svojim političkim referatima je namjenjena samo navijačima Širokog.

Isto vrijedi i za navijače Zrinjskog koji su okupirali temu.

LoveSB96
Kontakt:

Post Postao/la LoveSB96 » 01 avg 2016, 23:36

Cuo sam da dolazi par pojačanja, napokon :D
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "

Strob1996
Kontakt:

Post Postao/la Strob1996 » 01 avg 2016, 23:51

LoveSB96 je napisao/la:Cuo sam da dolazi par pojačanja, napokon :D
Zna li se ko su,sta su,oceli bit pojacanja ili za popunit broj
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...

sjever96
Kontakt:

Post Postao/la sjever96 » 01 avg 2016, 23:56

Kasno Marko na Kosovo stiže! Trebala su nam pojacanja za ova 3 derbija...
Zašto sada šutite zašto ne dignete glas da nije bilo njih nebi bilo niti vas! Šantić,Jelić.

Strob1996
Kontakt:

Post Postao/la Strob1996 » 02 avg 2016, 00:01

Tesko sad da moremo dovest neko pravo pojacanje,do 31og su se mogli dovest igraci iz nekog kluba,a sad samo oni sa slobodnim papirima.A neznam koliko bi takvi mogli bit pojacanja.Daj Boze da nisam u pravu.

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 02 avg 2016, 00:05

Daj imena i prezimena, moze i u pp :cool:
NK Široki Brijeg

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 02 avg 2016, 00:58

Treba dovesti u svakoj liniji po jednog igrača
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda i 13 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []