Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Ethel
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Ethel » 01 avg 2016, 17:36

Zakljucujes kako nikad vise selekcija u A diviziji, a jos tri selekcije trebaju tek da igraju prvenstvo.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 01 avg 2016, 17:43

Ethel je napisao/la:Zakljucujes kako nikad vise selekcija u A diviziji, a jos tri selekcije trebaju tek da igraju prvenstvo.
A i te 3 igraju zaslugom prethodnog Saveza, bilo nekome drago, ili ne. ;) O ovom Savezu ce se moci suditi tek nakon 2 godine, nisu bas sjajno krenuli. Da je ova u20 selekcija ostvarila ovakav (NE)uspjeh pod vodstvom starog Saveza, mogu mislit sta bi se sve ovdje pricalo. Ok, obezbijedjeni potrebni uslovi i kotizacija za nastup, ali sta s tim ako se ne napravi dobra selekcija igraca, postave nesposbni ljudi na trenerske pozicije..

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 01 avg 2016, 17:44

Nurk stigao :mrgreen: :mrgreen: a Harun od muke postavlja ujspjeh djevojaka,kao da ih je on trenirao :kafa:

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 01 avg 2016, 17:45

lumani je napisao/la:Nurk stigao :mrgreen: :mrgreen: a Harun od muke postavlja ujspjeh djevojaka,kao da ih je on trenirao :kafa:
Odnosno kao da bi igrale da nije ponovo pokrenuo U18 zensku selekciju :kafa:

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 01 avg 2016, 17:45

Je l' ono neno pricao kako ce Nurk ponovo izradit i nece se pojavit na pripremama?

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 01 avg 2016, 17:47

Federer17 je napisao/la:Je l' ono neno pricao kako ce Nurk ponovo izradit i nece se pojavit na pripremama?
Ima njih dosta sto su to pricali.

Zato je ovako mirna tema
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 01 avg 2016, 17:48

Ethel je napisao/la:
lumani je napisao/la:Nurk stigao :mrgreen: :mrgreen: a Harun od muke postavlja ujspjeh djevojaka,kao da ih je on trenirao :kafa:

talenat ih pokrenuo :) da nema talenta ne bi ih niko ni pokrenuo...znaci Harun je radio samo svoj posao.

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 01 avg 2016, 17:54

lumani je napisao/la:
Ethel je napisao/la:
talenat ih pokrenuo :) da nema talenta ne bi ih niko ni pokrenuo...znaci Harun je radio samo svoj posao.
Da je svaki drugi dosad radio isto nikad ih ne bi ni gasili.

Tom logikom je prosle godine U20 trebalo ugasiti, pa je za 2-3 godine opet pokrenuti.

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 01 avg 2016, 17:56

Haris Delalić potpisao za belgijski Spirou Charleroi.

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 01 avg 2016, 18:03

hoce igrat Juka u sloveniji? po nba pravilima mislim da on moze 4 sedmice prije pocetka kvala pocet s nastupima/treninzima. bilo bi mi milo da ga vidim u pogonu, makar odigrao po 15 minuta obje utakmice. mislim da bi kikanovica trebalo spremat za cetvorku...ako je nurkic starter, grijeh bi bio da stipanovic ispane iz rotacije. ako se sulejmanovic pokaze slabim, moze i minja milosevic odigrat koju minutu na cetvorci

mirza se prikljucuje tek poslije turnira...zna li iko trenira li ista individualno? :roll: ne bi valjalo da dodje zapusten i trazi formu protiv rusije/svedske....iako ce imat i par nastupa na turniru u CG

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 01 avg 2016, 18:12

Clutch je napisao/la:
Federer17 je napisao/la:Je l' ono neno pricao kako ce Nurk ponovo izradit i nece se pojavit na pripremama?
Ima njih dosta sto su to pricali.

Zato je ovako mirna tema
Mislim da sam nedavno to procitao da je napisao na onom forumu gdje on pise, ali nisam siguran.

Ma ja Juku poznajem licno, znam mu i porodicu citavu, nije da ga bas simpatisem ono besprijekorno, jer mislim da je tu i do njega bilo nekih igrica, daleko da je i on 100% nevin kad je sve ovo u pitanju. Malo se i on digao, promijenio, djeluje mi u nekim situacijama neprirodno. Ovo govorim iskljucivo jer ga poznajem, Bog zna da tu ne osjecam ni trun ljubomore (nit sam takav, nit imam razloga, neizmjerno mi je drago sto je uspio i ostvario sve ovo, zelim mu isto ono sto i sebi) neki ovdje mogu misliti i pricati sta hoce. Ova prica sada koju je Avaz plasira da mu prvo Denver ne dozvoljava nastup, pa nakon par dana Jukin intervju kako njemu niko ne moze staviti veto na igranje za reprezentaciju.. iskreno, cisto preseravanje. Naravno da mi je drag, da ga pratim i da ce tako uvijek biti, akoBogda.

Igrao bi on za reprezentaciju (po meni) i da je Harun ostao, samo je izgledalo da prica ne ide u tom smjeru. Ne lezi bas kada narod prica sve negativno za tebe, ono postao si antipatican velikoj vecini, jer imas ljude koji vole ovu drzavu i reprezentaciju i jedino sto im je bitno i po cemu se cijenis je (ne)nastupanje za istu. S druge strane, manje poznaju stanje u i oko Saveza i kako to sve funkcionise. Kod njega je stari skroz realan i dobar covjek, mislim da bi zbog njega morao igrati. Sumnjam da bi Hariz dozvolio da neki konflikt s par ljudi bude razlog da Juka okrene ledja reprezentaciji. Godinu mozda, ali vise, tesko. Juka, koliko god da se cinio zreo, nema on jos 22 godine (sto dovoljno sve govori).

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 01 avg 2016, 20:29

baglama je napisao/la:hoce igrat Juka u sloveniji? po nba pravilima mislim da on moze 4 sedmice prije pocetka kvala pocet s nastupima/treninzima. bilo bi mi milo da ga vidim u pogonu, makar odigrao po 15 minuta obje utakmice. mislim da bi kikanovica trebalo spremat za cetvorku...ako je nurkic starter, grijeh bi bio da stipanovic ispane iz rotacije. ako se sulejmanovic pokaze slabim, moze i minja milosevic odigrat koju minutu na cetvorci

mirza se prikljucuje tek poslije turnira...zna li iko trenira li ista individualno? :roll: ne bi valjalo da dodje zapusten i trazi formu protiv rusije/svedske....iako ce imat i par nastupa na turniru u CG

Naravno da trenira, samo što ne slika i ne objavljuje na Instagram :D

filip13

Post Postao/la filip13 » 01 avg 2016, 21:06

renfroe navodno odustao od igranja na kvalifikacijama za euribasket

Ramirez5
Kontakt:

Post Postao/la Ramirez5 » 01 avg 2016, 21:12

Da mi je samo znati koji NBA klub radosno gleda na učešće svojih igrača u takmičenjima prema kojima oni nemaju nikakve obaveze. Nastup Juke nikada nije bio upitan.

filip13

Post Postao/la filip13 » 01 avg 2016, 21:56

Bassha je napisao/la:Tko je veci ....?
slika

ko je ovaj lijevo?

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 01 avg 2016, 22:03

filip13 je napisao/la:
Bassha je napisao/la:Tko je veci ....?
slika

ko je ovaj lijevo?

Pars
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

filip13

Post Postao/la filip13 » 01 avg 2016, 22:10

pretpostavljao sam

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 01 avg 2016, 22:28

Ramirez5 je napisao/la:Nastup Juke nikada nije bio upitan.
To je ono sto i ja govorim, odnosno, Jukino igranje se nema sta pripisivati kao zasluga novih celnika Saveza. Svakako da je bolje sto je ovako ispalo, nema Haruna i Dine u Savezu, kako god to nekome zvucalo. Slazem se, uradio je Harun ono sto niko (dosad) nije, neki kazu da je samo radio svoj posao, radili su ga i drugi pa smo bili na samome dnu. Ja mislim da su stvari krenule lose i da je vrijeme bilo da se nesto promijeni (svakako im je isticao i mandat). Harunu hvala na svemu, a o ovim novim cemo moci tek suditi nakon odredjenog vremena. Strasan tandem ce Juka i Mirza biti pod kosem, po meni mozda i najjaci od svih evropskih reprezentacija, ne racunajuci bracu Gasol (koji su svakako na zalasku). Samo da budu zdravi, akoBogda.

Ramirez5
Kontakt:

Post Postao/la Ramirez5 » 02 avg 2016, 00:02

Ja lično niti bih hvalio, niti bih kudio prethodnu strukturu u KS BiH. Oni su svakako radili za platu i nisu ga radili volonterski pa ih zbog toga još više ne bih hvalio. Cijenim da će vrijeme pokazati koliko su to kvalitetno radili, ali stojim na stanovištu da za bilo kim iz KS BiH (stari i novi saziv) NE treba plakati. Igrači su ti koji igraju na terenu i oni su ti koji zaslužuju moj respekt. Poseban respekt ide prema Emiru Sulejmanović i koji je žrtvovao tri godine da bi igrao za BiH.
Zadnja izmjena: Ramirez5, dana/u 02 avg 2016, 07:49, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.