FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sejfudin će biti poznatiji od Marka Kraljevića i Muse Kesedžije - zapamtite!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jel li mu ono šiša pod nogama!!!19FKS46 je napisao/la:
Hodzic sokic laganini, nista vopi
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
idemo u nicaze da gledamo terminatore u bordo dresovima 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Gadno je bilo ulazit na ovu temu i citati bljuvotine od dezurnih pljuvaca na racun igraca,za upravu me nije briga jel ih pljuju al kako su se igraci pljuvali strasno. Rustemovic nije neki igrac al ono sto sam trazio je da igrac nema ku rcobolje i da trci kad mu se trci,lik barem preore teren i pogine a ovdje ga pljuvali uzas kao i Dulju,Novakovica kojeg nikad gledali nisu al im drug iz Koprivnice reko da je los,pa Balica iato da je doveden preko stela nekakvih a lik.u repci igra,igro u Ukrajini prodat za milion,pa za Crnkica isto jer eto mi smo Real nama nije pojavanje lik.iz drugoplasirane ekipe iz slovacke koji je redovno igro
Jest strucnjak veliki lik mrzi sve sto ima veze sa Sarajevom a svaku tekmi link trazi da gleda tekmu toliko o njemuZeroStyle je napisao/la:Kakav god da je drazi mi je od Dine, Elvira, Hurtica i ostalih i uvijek ce imati moju podrsku za razliku od nasih grobara.Zip je napisao/la:ZeroStyle je napisao/la:Posto vidim da svi pisu niko nije veci od Sarajevo, trenutno su Dino&Co veci od Sarajeva troduplo.Puno podrska za Benku, Hurticu picko odlazi!!!![]()
![]()
Jel ti evander brat?
En covjek se nije javio od kad smo nabubali Svinje..
Ocit dokaz da je tu samo da provocira..
Benko je jedna qurcina obicna, manipulator i serator..
Saznat ce se sve
Sve je jucer bilo ludo i opiceno.Kad sam poslije utakmice vidio skauta da se vraca iz tunela,fol ono gleda ko ga proziva,stao baja fol pikiro momke pogledom
Kao zapamtio sam ja vas.Joj joj kad ne propadoh u zemlju od smjeha jest se bio nafuro 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zenico, Zenico, nećemo te tući...
Selam mlađahnoj Zeničanki Zerini iz C'est la viea!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Doce da sam sebe citira nakon prvog kiksa, ne brini buraz.KenChoo je napisao/la:Gdje nam je ovo naš uvaženi gosp. Evander?
bio sam pored momaka oplakao sam hahaha.a jucer napokon istok full aplauz za momkemiky_hz je napisao/la:Sve je jucer bilo ludo i opiceno.Kad sam poslije utakmice vidio skauta da se vraca iz tunela,fol ono gleda ko ga proziva,stao baja fol pikiro momke pogledomKao zapamtio sam ja vas.Joj joj kad ne propadoh u zemlju od smjeha jest se bio nafuro
Svi u napad,jedan je HASE
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Fakat! Jesi vidio koliko hraknuse benku besramno , fujzagor1987 je napisao/la:Gadno je bilo ulazit na ovu temu i citati bljuvotine od dezurnih pljuvaca na racun igraca,za upravu me nije briga jel ih pljuju al kako su se igraci pljuvali strasno. Rustemovic nije neki igrac al ono sto sam trazio je da igrac
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
mislim uvijek se znalo da si na strani uprave a ovim samo jos vise to potvrdjujes ali vjeruj mi da koliko god raja bila naivna nece bas tako lahko progutati te price o Benki tako da mu se mozete samo sagetiZip je napisao/la:ZeroStyle je napisao/la:Posto vidim da svi pisu niko nije veci od Sarajevo, trenutno su Dino&Co veci od Sarajeva troduplo.Puno podrska za Benku, Hurticu picko odlazi!!!![]()
![]()
Jel ti evander brat?
En covjek se nije javio od kad smo nabubali Svinje..
Ocit dokaz da je tu samo da provocira..
Benko je jedna qurcina obicna, manipulator i serator..
Saznat ce se sve
edit: a i sve vas placenike koji izlazite iz rupa i pokusavate predstaviti jednu pobjedu kao da je prvenstvo osvojeno nabijem na ku.rac, i vas i Hurtica i citavu upravu, moje pamcenje je ipak malo vece nego pa ne padam tako lahko na suplju, i da @hilmo mozes me komotno banovati
Pyro is not a crime !
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kad je Evander tu, napadaju ga i optuzuju da kvari temu! Kad nije tu, onda ga prizivaju da se vrati, ne bi li se svađali s njim, jer nakon jedne pobjede misle da smo zaboravili sve sto je uprava uradila. 
@hilmo brise postove brze nego Trbic na zvanicnoj stranici komentare..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Uprava napoljejoker90 je napisao/la:jer nakon jedne pobjede misle da smo zaboravili sve sto je uprava uradila.
- Osttribine
- Kontakt:
Za ono njegovo ponasanje juce samo je navukao gnjev na sebe, znali smo se zezati sa njim pa i skandirati oni ti ga puse skaute na sto se znao nasmijati, ali ono juce ponasanje mu nije trebalo, sve je ono zajebancija, a on satro glumi nekog baju. Cuj Bgt video skaut, ja bih u zagradi dodao i uhljebmiky_hz je napisao/la:Sve je jucer bilo ludo i opiceno.Kad sam poslije utakmice vidio skauta da se vraca iz tunela,fol ono gleda ko ga proziva,stao baja fol pikiro momke pogledomKao zapamtio sam ja vas.Joj joj kad ne propadoh u zemlju od smjeha jest se bio nafuro
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ma evander picic udbaski, on je kriv i za proslu sezonu. Posto niko nije odgovarao ja sam za to da evandera bicujemo i banujemo sa foruma.joker90 je napisao/la:Kad je Evander tu, napadaju ga i optuzuju da kvari temu! Kad nije tu, onda ga prizivaju da se vrati, ne bi li se svađali s njim, jer nakon jedne pobjede misle da smo zaboravili sve sto je uprava uradila.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
ajdohordas
- Kontakt:
svega se čovjek načita na ovom forumu 
Ne mogu te ja banovati a i nećeš biti banovan, ne vidim ralog.THEC je napisao/la: edit: a i sve vas placenike koji izlazite iz rupa i pokusavate predstaviti jednu pobjedu kao da je prvenstvo osvojeno nabijem na ku.rac, i vas i Hurtica i citavu upravu, moje pamcenje je ipak malo vece nego pa ne padam tako lahko na suplju, i da @hilmo mozes me komotno banovati
Drugo ne vidim zašto s ene bi radovali pobjedi, jednoj u nizu pobjda. Pobjedili ozbiljnog, uigranog protivnika. Rijetki su bili koji su očekivali pobjedu, nekako smo svi željeli remi a predviđali poraz. Odlično je bilo, trebamo u tome uživati, još bar danas.
Od sutra se okrećemo jednom od dva najteža gostovanja za nas.
Ja vjerujem momcima, neka samo ponove utakmicu od sinoć i sve će biti u redu.
Svaki offtopic post će biti obrisan. Za oftopičenje smo napravili "mejhanu".joker90 je napisao/la: @hilmo brise postove brze nego Trbic na zvanicnoj stranici komentare..
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
hilmo mijenjaj profilnu , i gdje je sad okic ?
Trenutno korisnika/ca: fks74, napoleon72 i 31 gost.