+1Gifron je napisao/la:Hvala Zenica, osjecali smo se kao da smo u Tuzli![]()

+1Gifron je napisao/la:Hvala Zenica, osjecali smo se kao da smo u Tuzli![]()
Tražio sam temu za opće diskusije, ali je nisam vidio na ovoj prvoj stranici: http://forum.sportsport.ba/viewforum.php?f=3aleksandar_veliki je napisao/la:High covjek ti je dobro rekao. Molim sve navijace ostalih klubova koji zele diskutovati kortiste temu Opste diskusije.
Tekma je Subota 17:30 kako trentno stoji na oficijelnom siteu NK Celik. Obicno su uvijek upravu.High je napisao/la:Tražio sam temu za opće diskusije, ali je nisam vidio na ovoj prvoj stranici: http://forum.sportsport.ba/viewforum.php?f=3aleksandar_veliki je napisao/la:High covjek ti je dobro rekao. Molim sve navijace ostalih klubova koji zele diskutovati kortiste temu Opste diskusije.
Mislio sam da je uopće nema. Halalite.![]()
@samocelik i @Convicts1988, džabe ste krečili.
3. kolo: Čelik - Sarajevo 6. avgust, 17:30 Moja TVKenoRob je napisao/la:Tekma je Subota 17:30 kako trentno stoji na oficijelnom siteu NK Celik. Obicno su uvijek upravu.High je napisao/la:Tražio sam temu za opće diskusije, ali je nisam vidio na ovoj prvoj stranici: http://forum.sportsport.ba/viewforum.php?f=3aleksandar_veliki je napisao/la:High covjek ti je dobro rekao. Molim sve navijace ostalih klubova koji zele diskutovati kortiste temu Opste diskusije.
Mislio sam da je uopće nema. Halalite.![]()
@samocelik i @Convicts1988, džabe ste krečili.
Bolje ti je u svadbu. Što se tiče bodova, u Zenici nemate šta tražitiHigh je napisao/la:Hvala obojici! Pitao sam zbog svadbe.![]()
Kad god odem, mi kiksamo.Lawer_88 je napisao/la:Bolje ti je u svadbu. Što se tiče bodova, u Zenici nemate šta tražitiHigh je napisao/la:Hvala obojici! Pitao sam zbog svadbe.![]()
![]()
Sad ako nas ne uzmete, onda ne znam
Ne bih se ja slozio sa tom pricom sad ako vas ne mlatnemo i tako to, bio je Celik i prije u teskim situacijama ali nas je pobjedjivao na BP ili nerjeseno zavrsavao, bice ovo sigurno teska i neizvjesna tekma u subotu, ja tipujem na X, a naravno prizeljkujem nasu pobjedu. Sto se tice tih pobjeda protiv vas na BP, meni, a i vecini navijaca Sarajeva je bila bitnija ona pobjeda u finalu kupa 2014. - e nego neka recimo prvenstvena, ipak je ona bila za trofej koji smo mi dugo cekali.Lawer_88 je napisao/la:Bolje ti je u svadbu. Što se tiče bodova, u Zenici nemate šta tražitiHigh je napisao/la:Hvala obojici! Pitao sam zbog svadbe.![]()
![]()
Sad ako nas ne uzmete, onda ne znam
Prosli put je bilo 4.5K, sad ce biti manje pretpostavljam.Convicts1988 je napisao/la:Koliko će danas biti naivnih slijepaca, lizača hamkinog i revolveraškog šu.pka ??
Ma buraz ni blizu toliko, prenapuhana cifra.MortemHz je napisao/la:Prosli put je bilo 4.5K, sad ce biti manje pretpostavljam.Convicts1988 je napisao/la:Koliko će danas biti naivnih slijepaca, lizača hamkinog i revolveraškog šu.pka ??
3.000FliX je napisao/la:Kolko je danas bilo raje?
Edit: Juce
Nije neko, to ti je jedini predstavnik Robijasa u skupstini kluba Vladan Popovic.pinoglavi je napisao/la:Evo neki na skokovima u Jajcu skakao u majici sa nekom porukom Za Celik
Nisam primjetio to, hvala na info i sretno protiv SirokogKenoRob je napisao/la:Nije neko, to ti je jedini predstavnik Robijasa u skupstini kluba Vladan Popovic.pinoglavi je napisao/la:Evo neki na skokovima u Jajcu skakao u majici sa nekom porukom Za Celik
Inace skace svake godine u Mostaru i Jajcu u obiljezima Celika/Robijasa.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Giuseppe1, Jadnimi, legendarnadruga, mnon46, rishovski, Shategabri, Suki46, THEC, Truba1905burazeru i 57 gostiju.