FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 01 avg 2016, 23:52

HeraklitMracni je napisao/la:hilmo mijenjaj profilnu , i gdje je sad okic ?
Okića nema nigdje, bukvalno, još nije našao angažman.

A profilna će biti promjenjena kada gospodin Samir napusti FK Sarajevo. A za novi avatar već ima nekoliko kandidata. :D

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 01 avg 2016, 23:57

hilmo je napisao/la:
HeraklitMracni je napisao/la:hilmo mijenjaj profilnu , i gdje je sad okic ?
Okića nema nigdje, bukvalno, još nije našao angažman.

A profilna će biti promjenjena kada gospodin Samir napusti FK Sarajevo. A za novi avatar već ima nekoliko kandidata. :D
Pričaju žene po brijačnicama da ti je spreman avatar sa Plakalom. :kafa:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 01 avg 2016, 23:59

nije tacno, ima spreman avatar rustemovica sa kapitenskom
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 02 avg 2016, 00:07

Helem, solidna cak i vrlo dobra utakmica nakon vise od godinu dana na Kosevu. Konacno se moglo nesto vidjeti i konacno je vrijedilo dati pare za kartu.
Sve u svemu, solidno je izgledalo.
Daje neku nadu u nastvak prvenstva, ako se bude igralo na slican nacin i dodatno napredovalo, jer prostora xa napredak ima.

Adilovic, bez posla. Sasvim korektno odradio ono sto je imao.
Kadusic. Mozda je Hodzic bolji igra od njega, ali meni bi Kadusic bio prvi izbor. Strasno vjerujem u tog momka, od prvog dana. I kad je navise grijesio prosle sezone, jedan sam od rijetkih bio koji je govorio da on treba igrati ispred Kalasija.
Balic, ocekivano dobar. Ne vise od dobar, ali za vise na ovoj utakmici nije niti bilo potrebe.
Novakovic, solidno odigrao, ali to ne mijenja cinjenicu da je on tanak igrac. Ako dovodis stranca, on treba biti puno kvalitetniji od Novakovica. Ovalvih igraca puna liga.
Al Bekic. Po meni najlosiji. Nije mi se svidjelo ni derbi kako je odigrao, isto je nastavio i ovu tekmu.

Rustemovic, pa ok. Ne mogu reci da je los, cak sta vise. Popravio je izvodjenje prekida. U polju je solidan. Najveca mu je mana pas sa jedne strane terena na drugu ii to u zadnjem polji. TO SE NE RADI!!!
Ako tu loptu presjeku, to je pola gola. Salji je ili naprijed ili nazad.
Saric, dosta popravio sliku nakon derbija. Opravdavanje ocekivanja najveceg naseg pojacanja. Nakon prosle godine, konacno imamo bar jednog kompletnog veznog igraca.
Duljevic, konacno bar malo pokazao svoj potencijal. Kad to kazem, ne mislim na gol. Bitnija mi je njegova igra u polju. Duljevic je igrac sa najvecimm potencijalom u ekipi, cak i u ligi, ali to mora i dokazati. Igrama kao prosle godine, uradit ce suprotno. Sve je na njemu. Crnkic je juce dokazao da nije novi Simeunovic ili Harba.
Vidi se da je skolovan igrac i da raazumije igru. Bolji trener bi puno kvalitetnije znao iskoristiti njegov potencijal. Da Duljevic ima njegovu glavu i njegovo shvatanje fudbala, bio bi puno bolji igrac.
Ali, jedna utakmica ne cini igraca igracem, tako da je pred Crnkocem dalek put da dokaze da je pojacanje i da je za prvih 11. Bitno je za pocetak da ne bude novi Harba.
Am Bekic, sinoc dosta zatajan, ali i kao takav jako borben. Momak koji nikad ne izda. Mi da u ekipi imamo 11 Amera Bekica, bili bi sampioni ubijedljivo. Amer je zahvalan igrac i igrat ce kod svakog trenera.
Ahmetovic jako dobar i borben. Vidi se daje igrao fudbal u ozbiljnijoj ligi. Steta sto nije mladji.
Jos da pomenem Radovca, odlican ono malo vremena sto je proveo na terenu. Zasluzuje da pocne u Zenici.

Hurtic, solidno postavio ekipu, ali je i dalje trener bez licence i kao takav samo bruka klub. Zelis biti trener? Idi se ba skoluj. Ne trebas anatomiju poloziti daa bio trener.
Marijoneta koji je tu samo da bi udovoljavao zeljama lopova i nesposobnjakovica.

Zrinjski. Dosta los. Da li su oni sami losi ili je zbog one "igras koliko ti protivnik dozvoli", vidjet cemo u nastavku.
Realno niti u jedno trenutku nisu djelovali kao ravnopravan protivnik koji je dosao po bodove.
Sudija, solidan.
Mislim da mu je najveca greska bila nedosudjen faul na sredini, nakon kojeg je Tomic mogao lako napraviti 100% sansu za njih.
Ostalo, manje vise ok sudjeno.

Posjeta, ocekivano. Navijanje, jako lose.

A sad o "pijanicama".
Da su se samo prije godinu dana drzali istog kriterija, ja bih apsulutno bio za kazne. Svi znamo sta se desavalo u zadnje dvije godine i sta se igracima tolerisalo.
Imam osjecaj da je ovdje dignuta frka samo zato sto je rijec o Benki. Sistematski se na njemu autoritet gradi i gura ga se u stranu. Je li to Benko zasluzio?
Prvo dovedu onog laznog brazilca, Benko klupa. Onda Benko se vrati i sam koliko toliko spasi par utakmica.
Onda sad sa Ahmetovicem. Ahemtovic je dobar igrac, ali ni u kom slucaju on ne moze biti ispred Benke.
Vjerovatno je upravi teret Benkina plata i to sto nemaju tal u istoj. Vjerovatno im je teret sto Benko nije mahalskog mentaliteta kao i oni i sto ima svoj stav.

UPRAVA NAPOLJE!!!
Leon Benkooooo

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 02 avg 2016, 00:10

Nemam nista za napisati, ja samo dosao da se qrcim Semsudinom na avataru! :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

begiii
Kontakt:

Post Postao/la begiii » 02 avg 2016, 00:37

Pratimo,listam i već duže vrijeme ništa čovjek nije mogao napisati!?puno se digla prašina oko Benke i co?pa ljudi možemo mi nekog voljeti ili ne ali ako je prekršen pravilnik ponašanja da je Ronaldo mora da bude sankcionisan TACKA!znači ovi momci što su pukli Zrinjskog a vidjeli smo svi kako,sve na nivou se pridržavaju istog a ovi nešto glume??Benko ima kredita kod raje pa ga boli neka stvar,da je borben i igracina to stoji ali kocka se sam a sjever mu pomaže!!!dosta je javasluka ili kako Hurtic kaže ili mrs na tribine i cugaj!svaka čast i Hurti na hrabrosti ali i igračima koji svoj profi angažman bar u ovoj tekmi odradise pošteno!
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 02 avg 2016, 00:37

Evander je napisao/la:Helem, solidna cak i vrlo dobra utakmica nakon vise od godinu dana na Kosevu. Konacno se moglo nesto vidjeti i konacno je vrijedilo dati pare za kartu.
Sve u svemu, solidno je izgledalo.
Daje neku nadu u nastvak prvenstva, ako se bude igralo na slican nacin i dodatno napredovalo, jer prostora xa napredak ima.

Adilovic, bez posla. Sasvim korektno odradio ono sto je imao.
Kadusic. Mozda je Hodzic bolji igra od njega, ali meni bi Kadusic bio prvi izbor. Strasno vjerujem u tog momka, od prvog dana. I kad je navise grijesio prosle sezone, jedan sam od rijetkih bio koji je govorio da on treba igrati ispred Kalasija.
Balic, ocekivano dobar. Ne vise od dobar, ali za vise na ovoj utakmici nije niti bilo potrebe.
Novakovic, solidno odigrao, ali to ne mijenja cinjenicu da je on tanak igrac. Ako dovodis stranca, on treba biti puno kvalitetniji od Novakovica. Ovalvih igraca puna liga.
Al Bekic. Po meni najlosiji. Nije mi se svidjelo ni derbi kako je odigrao, isto je nastavio i ovu tekmu.

Rustemovic, pa ok. Ne mogu reci da je los, cak sta vise. Popravio je izvodjenje prekida. U polju je solidan. Najveca mu je mana pas sa jedne strane terena na drugu ii to u zadnjem polji. TO SE NE RADI!!!
Ako tu loptu presjeku, to je pola gola. Salji je ili naprijed ili nazad.
Saric, dosta popravio sliku nakon derbija. Opravdavanje ocekivanja najveceg naseg pojacanja. Nakon prosle godine, konacno imamo bar jednog kompletnog veznog igraca.
Duljevic, konacno bar malo pokazao svoj potencijal. Kad to kazem, ne mislim na gol. Bitnija mi je njegova igra u polju. Duljevic je igrac sa najvecimm potencijalom u ekipi, cak i u ligi, ali to mora i dokazati. Igrama kao prosle godine, uradit ce suprotno. Sve je na njemu. Crnkic je juce dokazao da nije novi Simeunovic ili Harba.
Vidi se da je skolovan igrac i da raazumije igru. Bolji trener bi puno kvalitetnije znao iskoristiti njegov potencijal. Da Duljevic ima njegovu glavu i njegovo shvatanje fudbala, bio bi puno bolji igrac.
Ali, jedna utakmica ne cini igraca igracem, tako da je pred Crnkocem dalek put da dokaze da je pojacanje i da je za prvih 11. Bitno je za pocetak da ne bude novi Harba.
Am Bekic, sinoc dosta zatajan, ali i kao takav jako borben. Momak koji nikad ne izda. Mi da u ekipi imamo 11 Amera Bekica, bili bi sampioni ubijedljivo. Amer je zahvalan igrac i igrat ce kod svakog trenera.
Ahmetovic jako dobar i borben. Vidi se daje igrao fudbal u ozbiljnijoj ligi. Steta sto nije mladji.
Jos da pomenem Radovca, odlican ono malo vremena sto je proveo na terenu. Zasluzuje da pocne u Zenici.

Hurtic, solidno postavio ekipu, ali je i dalje trener bez licence i kao takav samo bruka klub. Zelis biti trener? Idi se ba skoluj. Ne trebas anatomiju poloziti daa bio trener.
Marijoneta koji je tu samo da bi udovoljavao zeljama lopova i nesposobnjakovica.

Zrinjski. Dosta los. Da li su oni sami losi ili je zbog one "igras koliko ti protivnik dozvoli", vidjet cemo u nastavku.
Realno niti u jedno trenutku nisu djelovali kao ravnopravan protivnik koji je dosao po bodove.
Sudija, solidan.
Mislim da mu je najveca greska bila nedosudjen faul na sredini, nakon kojeg je Tomic mogao lako napraviti 100% sansu za njih.
Ostalo, manje vise ok sudjeno.

Posjeta, ocekivano. Navijanje, jako lose.

A sad o "pijanicama".
Da su se samo prije godinu dana drzali istog kriterija, ja bih apsulutno bio za kazne. Svi znamo sta se desavalo u zadnje dvije godine i sta se igracima tolerisalo.
Imam osjecaj da je ovdje dignuta frka samo zato sto je rijec o Benki. Sistematski se na njemu autoritet gradi i gura ga se u stranu. Je li to Benko zasluzio?
Prvo dovedu onog laznog brazilca, Benko klupa. Onda Benko se vrati i sam koliko toliko spasi par utakmica.
Onda sad sa Ahmetovicem. Ahemtovic je dobar igrac, ali ni u kom slucaju on ne moze biti ispred Benke.
Vjerovatno je upravi teret Benkina plata i to sto nemaju tal u istoj. Vjerovatno im je teret sto Benko nije mahalskog mentaliteta kao i oni i sto ima svoj stav.

UPRAVA NAPOLJE!!!
Leon Benkooooo
Plus jedan.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 02 avg 2016, 00:37

joker90 je napisao/la:Nemam nista za napisati, ja samo dosao da se qrcim Semsudinom na avataru! :kafa:

odusevio nas je sinoc preoro teren momcina :tokralju:
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 02 avg 2016, 00:39

@Joker
Kako si mu ovo glavu iskružio, ne zaslužuje to Sejfo... :nedam: Ili je to samo radi uroka? :mrgreen:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 02 avg 2016, 00:44

uNbx je napisao/la:@Joker
Kako si mu ovo glavu iskružio, ne zaslužuje to Sejfo... :nedam: Ili je to samo radi uroka? :mrgreen:
Je li sad bolje? :)
Bahati, bahati Željkan!
1946

High

Post Postao/la High » 02 avg 2016, 00:52

http://www.transfermarkt.com/mersudin-a ... eler/69352

Ulicu nazvati po ovom gorostasu! Ulica Sejfudina Sejfe Kandžijaša! :thumbup: Ionako ima ulica sa bezveznim nazivom, npr. ona Hamida Dizdara. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 02 avg 2016, 00:53

joker90 je napisao/la:Nemam nista za napisati, ja samo dosao da se qrcim Semsudinom na avataru! :kafa:
Znaci ja pisem ovdje da mi lajkas naslovnu a ti lajkas :urnebes: :urnebes:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 02 avg 2016, 00:58

FrancescoTotti je napisao/la:
Znaci ja pisem ovdje da mi lajkas naslovnu a ti lajkas :urnebes: :urnebes:
Slika je perverzija!
Bahati, bahati Željkan!
1946

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 02 avg 2016, 01:03

Sejfo je perverzija! Do dzenneta (duple) sa njim. Covjek je kao hamajlija. Bosanski Isus,

@unbx cekam tvoj lajk pa da idem spavat :zviz:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 02 avg 2016, 02:00

Moram novu sliku staviti ovo sta pise bas ruzno izgleda. ;)

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 02 avg 2016, 07:23

FrancescoTotti je napisao/la:Sejfo je perverzija! Do dzenneta (duple) sa njim. Covjek je kao hamajlija. Bosanski Isus,

@unbx cekam tvoj lajk pa da idem spavat :zviz:
Tek sam sad vid'o. :tokralju:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 avg 2016, 08:43

Vakat je za prangijanje Celika u Zenici!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 02 avg 2016, 09:34

Prva pobjeda i odmah euforija. Zato cim bude prvi poraz bice i masovna pljuvacina. Pomalo...

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 02 avg 2016, 10:16

muhamedhulk je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:Zna li neko ostaje li Četković?
Cetkovic kao ima privatnih problema, po Hurticu. Opet, kao nezadovoljan je sto ne igra nikako, i puk'o, trazio raskid ugovora. Hocel' ga smiriti, ili ce otici, ne znam.
E sad moram podržati komšije ako želi da ide kao španac kod njih onda fino neka nam plati ili neka sjedi na tribini ili kući pa **** ga ko če više izdržati.
Sarajevo ljubavi moja!

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 02 avg 2016, 11:19

slika
Jao slike :rol:
Amer Dupovac!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, iliyaa8, kogmagie46, ovisnik, Sazg, seha77 i 41 gost.