Premijer liga BiH 2008/09
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Premier liga BiH 2008/09
sudeći po posjećenosti utakmica ipak postoji zanimanje za nasu ligu, jos po ovakvome vremenu. tako da padaju u vodu one price o paralelnim terminima sa ligama petice
Poslije ovog kola Zrinjski je novi prvak BiH i to sasvim zasluzeno....cestitam!
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
bh liga postala nezanimljiva poput spanske, tu se vec zna prvak a to je zrinjski. imaju ljudi sve upravu, sponzore , igrace...
ma u nas je fazon sto ti nemozes godinama imati dobru ekipu,igrace,trenera....to se sve raspe nakon jedne sezone i onda moras iz pocetka krenuti i dok napravis dobru ekipu koja je uigrana treba nekoliko godina,pa sve tako...
u nasoj tz premijer ligi sve po starom opet gosti nemogu i bod osvojiti izuzev zrinskog sudije u travniku donijele pobjedu a sigurno ce se zaliti i na ostalim terenima tako da jad i bijeda nase lige se nastavlja ljudi uzivajte veceras u derbiju hehehe nase lige a ja cu u spanskoj i talijanskoj ligi pozzzzzzzzzzzzzzzz

zrinjski prvak, sloboda, siroki, slavija i sarajevo u borbi za drugo mjesto koje vodi u evropu
i trece mjesto vodi u evropubh hrvat je napisao/la:zrinjski prvak, sloboda, siroki, slavija i sarajevo u borbi za drugo mjesto koje vodi u evropu
- FK Sarajevo
- Kontakt:
vidjecemo snagu sirokog i slavije u vecerasnjoj utakmici
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
derbi kola siroki-slavija jedva 200 ljudi na utakmici hehehe a jada i bijede a o kvalitetu utakmice da negovorim naravno na jucerasnjim utakmicama opet sudije kroile igru bravoooooooooo idemo dalje bice bolji nogomet za 50 godina mislim tz premijerligaski jos jednom bravo bravo bravo

Ovo je mogao napisati neko tko nije gledao utakmicu ili nema pojma o nogometu. kvalitet utakmice nema nikakve veze sa posjećenosti tribinaesso je napisao/la:derbi kola siroki-slavija jedva 200 ljudi na utakmici hehehe a jada i bijede a o kvalitetu utakmice da negovorim naravno na jucerasnjim utakmicama opet sudije kroile igru bravoooooooooo idemo dalje bice bolji nogomet za 50 godina mislim tz premijerligaski jos jednom bravo bravo bravo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- antipolitika
- Kontakt:
Dobro esso slazem se s tih 200 ljudi to je ipak pre malo i sto se mene tice sirokobrijezani nisu trebali trosit pare na onoliki stadion kad se sve moze natrpat na jednu tribinuesso je napisao/la:derbi kola siroki-slavija jedva 200 ljudi na utakmici hehehe a jada i bijede a o kvalitetu utakmice da negovorim naravno na jucerasnjim utakmicama opet sudije kroile igru bravoooooooooo idemo dalje bice bolji nogomet za 50 godina mislim tz premijerligaski jos jednom bravo bravo bravo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

A sto se tice kvalitete nije nimalo ispod hnl gdje ljudi ulazu i prate svoje prvenstvo 10 puta vise nego mi a ovaj derbi je prosao i po meni to je u biti najlosiji ove sezone al kad bude se prikazivalo Zrinjski Velez,Sarajevo Zeljo,Celik Zeljo i dr. ima da se susjedi postite od nasih derbija.

I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee
kakav ti je ovo derbi..pojest cete ih lagaini..5 komada...antipolitika je napisao/la:Dobro esso slazem se s tih 200 ljudi to je ipak pre malo i sto se mene tice sirokobrijezani nisu trebali trosit pare na onoliki stadion kad se sve moze natrpat na jednu tribinuesso je napisao/la:derbi kola siroki-slavija jedva 200 ljudi na utakmici hehehe a jada i bijede a o kvalitetu utakmice da negovorim naravno na jucerasnjim utakmicama opet sudije kroile igru bravoooooooooo idemo dalje bice bolji nogomet za 50 godina mislim tz premijerligaski jos jednom bravo bravo bravo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A sto se tice kvalitete nije nimalo ispod hnl gdje ljudi ulazu i prate svoje prvenstvo 10 puta vise nego mi a ovaj derbi je prosao i po meni to je u biti najlosiji ove sezone al kad bude se prikazivalo Zrinjski Velez,Sarajevo Zeljo,Celik Zeljo i dr. ima da se susjedi postite od nasih derbija.
inace bilo je oko 700 ljudi...a bilo je hladno skroz..pa eto..ionako slabija posjeta..plus jos hladno, subota 20h..dobro je i da je ovoliko bilo..skriparima svaka cast..
- antipolitika
- Kontakt:
Ok nemam nista protiv S.B cesto sam gore izlasci i to posao,al mi ne ide u glavu kako imaju godinama losu posjetu a vjecito su pri vrhu ,kad se sjetim lige HB nije tekme bilo ispod 1000 1 500 a kad bi posusje dolazilo bilo bi po 5,6 tisuca...Sto se tice derbija Zrinjski Velez jedva ga cekam ima da to bude praznik nogometa i vjerovatno ako se sve poklopi i proslava prvenstva vec u 6 kolu protiv nasih susjeda ima da se cuga citavu noc. 

I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee
- Stone Island
- Kontakt:
Ako je jučer na Pecari bilo 700 ljudi onda je u Vrapčićima bilo 10 000 ! 

Evo mojih prognoza za sljedece kolo :
Leotar - Zvijezda 1
Zeljo - Velez 1
Slavija - Travnik 1
Posusje - Sloboda 1X
Celik - Siroki 1X
Zrinjski - Sarajevo 1
Laktasi - Modrica 1
Orasje - Borac X
Leotar - Zvijezda 1
Zeljo - Velez 1
Slavija - Travnik 1
Posusje - Sloboda 1X
Celik - Siroki 1X
Zrinjski - Sarajevo 1
Laktasi - Modrica 1
Orasje - Borac X
pa covjece..ti prosuđujes po tribini koju vidis nasuprot kamere..a ne vidis juznu tribinu, natkrivenu, ispod mjesta gdje je kamera bila...Stone Island je napisao/la:Ako je jučer na Pecari bilo 700 ljudi onda je u Vrapčićima bilo 10 000 !
celikovac sam od rodjenja...iskreno kazem da je zrinski zasluzio ovo prvenstvo iz razloga sto su svi radili marljivo od rukovodstva,uprave,igraca i navijaca..skidam kapu i veliki respekt. kenanov tata
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Leotar - Zvijezda 1
Zeljo - Velez 1
Slavija - Travnik 1
Posusje - Sloboda 1X
Celik - Siroki 1
Zrinjski - Sarajevo x2 (zrinjski ima veće šanse da pobjedi ali ja se nadam dobrom rezultatu)
Laktasi - Modrica 1x
Orasje - Borac 1
Zeljo - Velez 1
Slavija - Travnik 1
Posusje - Sloboda 1X
Celik - Siroki 1
Zrinjski - Sarajevo x2 (zrinjski ima veće šanse da pobjedi ali ja se nadam dobrom rezultatu)
Laktasi - Modrica 1x
Orasje - Borac 1
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Leotar - Zvijezda 1
Zeljo - Velez 1
Slavija - Travnik 1
Posusje - Sloboda 1
Celik - Siroki x
Zrinjski - Sarajevo 1
Laktasi - Modrica 1
Orasje - Borac 1
Zeljo - Velez 1
Slavija - Travnik 1
Posusje - Sloboda 1
Celik - Siroki x
Zrinjski - Sarajevo 1
Laktasi - Modrica 1
Orasje - Borac 1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.