FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ovisnik
Kontakt:

Re: Odg: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ovisnik » 01 avg 2016, 18:02

Glupo je reći da sam nezadovoljan bodom nakon 2:0,al mislim da smo morali krenuti na sva tri boda,imali smo psihološku prednost i 40 minuta da zabijemo gol a mi smo stali i bjesumočno se dodavali između đide i koste,ovaj široki više nije ekipa od prije,general je odstupio i nema više para,svaku šansu za bodove treba iskoristiti,liga je ujednačenog kvaliteta i biće puno "iznenađenja",inače čini mi se da smo prošle sezone bili kompaktniji i da smo se bolje branili i stojali na terenu,protivnici nam lako stvaraju šanse,kosta i đida su dosta visoki i tromi,tako da bi ja volio vidjeti harisa umjesto jednog od njih dvojice, iako sada imamo širi roster,nisam siguran da možemo do trofeja ove godine.

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 01 avg 2016, 19:05

Sad pogledam ove golove sa meca..pa kod oba gola krivac je bio Efendic..dobro kod prvog gola ima i krivice Pirije,ali Efendic je amaterski ispao dva puta..

Smije li kod nas uprava angazovat boljeg desnog beka ili je Efendic nezamjenjiv??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 01 avg 2016, 19:34

”Sigurno jedno slabo prvo poluvrijeme i mene i čitave ekipe. Mislim da nije bio nijedan pojedinac koji je odigrao dobro prvo poluvrijeme u susretu sa Širokobriježanima. Ali drugo poluvrijeme smo odigrali i više nego dobro i malo nas je dijelilo od situacije da odnesemo sva tri boda sa Pecare. S druge strane, biću iskren, nakon katastrofalno odigranog prvog poluvremenam ekipa je u cjelosti pokazala da ima karakter, što je ustvari i najvažnije”, rekao je Subić za Radio televiziju Slon.

”Što se tiče kluba i igrača odlično sam prihvaćen kao da sam tu već nekoliko godina. Dosta dobrih igrača je u Slobodi. To će ova sezona i pokazati kao što je pokazala i prošla. Uzmemo li u obzir sva pojačanja, dok uhvatimo ritam sve će biti u redu. Nakon dvije utakmice Sloboda ima četiri osvojena boda i prva je na tabeli. Ni to nije loše”, dodao je Subić.

”Vitez je nezgodna ekipa. Ja inače ne volim da najavljujem postizanje nekih nerealnih ciljeva. Na nama je da dođemo i odigramo dobru utakmicu. Mi ćemo svakako ići na pobjedu. Šta će da bude nakon devedeset minuta to ćemo da vidimo. Jedno je sigurno a to je da ćemo ići na pobjedu”, zaključio je novi lijevi bek tuzlanske Slobode.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 01 avg 2016, 21:15

tuzlak1987 je napisao/la:
Pa Deda nije nikakvo mjerilo, covjek je obicni alkoholicar ..

Ako se pamte dobre partije Pirica onda treba pamtiti i niz kikseva prosle sezone. Ima najmanje posla od svih golmana uz golmana Zrinjskog. Mogu se kladiti i da je u ligi procentualno najslabiji u omjeru sutevi/golovi.

Isto tako nije bio na pocetku priprema, isao da se ugovara. Pa se misteriozno vratio, znaci nista od transfera. A ugovor istice ..
Care nemoj tako o Dedi ziv bio, mene ne zanima da li pije ili ne. Ja ti govorim da zna svoj posao. Uvijek smo imali dobre golmane.
A sto se tice Pirije, niko ne kaze da je najbolji na terenu i ja bih volio kad golman ne bi bio najbolji jer to znaci da smo bolji od ostalih, ali kazem da je dobro sto igra dok traje prijelazni rok pa i postoji jos uvijek mogucnost da ode. Da se razumijemo, poslije onakve partije Bobica protiv Olimpica i njegovih odbrana u Velezu i ja sam za to da Bobic brani, ali eto ako postoji mogucnost da se ko proda i da u klub napokon od igraca nekog dodju pare, sto da ne.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 02 avg 2016, 00:42

Bilo bi super sad Borgija i djecu vratit, nismo se tri godine evo za opstanak borili, :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 avg 2016, 00:46

Heller je napisao/la:Bilo bi super sad Borgija i djecu vratit, nismo se tri godine evo za opstanak borili, :mrgreen:
Divkovic-Efendic-Gojkovic-Salihovic-Borogovac-Omerovic-Jusufovic-Prses-Music Grashoppers2- Ribic- Bekic Am

I moja familija ce doci na Tusanj

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 02 avg 2016, 00:51

Heller je napisao/la:Bilo bi super sad Borgija i djecu vratit, nismo se tri godine evo za opstanak borili, :mrgreen:
Divkovic-Efendic-Gojkovic-Salihovic-Borogovac-Omerovic-Jusufovic-Prses-Music Grashoppers2- Ribic- Bekic Am

Čak čevorica s ovog spiska se profesionaln bave fudbalom, od toga dvojica jedva :mrgreen:
Nullius in verba

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 avg 2016, 00:52

Heller je napisao/la:

Čak čevorica s ovog spiska se profesionaln bave fudbalom, od toga dvojica jedva :mrgreen:
Trener Buco

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 02 avg 2016, 00:54

Salih Šabović precjednik, Adem tim menađer, joksim skaut
Nullius in verba

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 avg 2016, 01:03

Heller je napisao/la:Salih Šabović precjednik, Adem tim menađer, joksim skaut
Muharemagic predsjednik skupstine, Tinjic Mirsad podpredsjednik kluba :salut:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 02 avg 2016, 01:15

Fule glasnogovornik
Nullius in verba

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 avg 2016, 02:16

vas dvojica ste ubjedljivo najveci licemjeri i klosariiiii na ovom forumu

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 02 avg 2016, 02:39

Chinaglia je napisao/la:vas dvojica ste ubjedljivo najveci licemjeri i klosariiiii na ovom forumu
:mrgreen:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 02 avg 2016, 08:31

:urnebes: :urnebes: :tokralju:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 02 avg 2016, 09:49

Esselamu. aleykum

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 02 avg 2016, 09:55

vozdrica :mrgreen:
nego da priupitam nesto. zeba je dobio 5 utakmica jelde? kad se vraca? odradio je uzvrat protiv radnika i sad u ovoj sezoni 4 kola?
nikako da slozim

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 02 avg 2016, 09:57

Sariel je napisao/la:vozdrica :mrgreen:
nego da priupitam nesto. zeba je dobio 5 utakmica jelde? kad se vraca? odradio je uzvrat protiv radnika i sad u ovoj sezoni 4 kola?
nikako da slozim
Zrinjski, Radnik, Olimpic, Siroki i Vitez. Vraca se protiv Zelje.
Jedan grad, jedna ljubav!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 02 avg 2016, 09:58

a bio je i zrinjski? poslije kupa jel? aa ko da je prije godiu dana bilo :crazy: :lol:
taman na zelju yupi :mrgreen:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 02 avg 2016, 10:02

Sariel je napisao/la:a bio je i zrinjski? poslije kupa jel? aa ko da je prije godiu dana bilo :crazy: :lol:
taman na zelju yupi :mrgreen:
Znas kako se kaze.... ko ce koga neg svoj svoga :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

merak
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la merak » 02 avg 2016, 10:02

solinas je napisao/la:
merak je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Od 26.04.2009. godine nismo Sirokom dali gol na Pecari ( ma da smo i tad izgubili 4:1 ) :lol:

Naredna 3 kola ce biti teska. Izgleda da je i dobro sto u petak igramo, onda ide 10.8. Zeljo, pa 13.8. Zrinjskom.
Ako 7 bodova izvucemo, treba se udarat nogom u guzicu :salut:

P.S. Jel ovo neko sranje u gradu ? Cujem 101 sirenu :shock:
Protesti na petlji
Ko protestuje.
Demobilisani borci
samo Sloboda

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []