Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
I nakon dvije godine se piše o Harunu, jadan, jadan.
Renfroe otkazao. Postoji li sad šansa da se naturilizira Đedović?
Bilo bi dobro ili naci nekog amerikanca jer Zeko realno nije na nivouremA1 je napisao/la:Renfroe otkazao. Postoji li sad šansa da se naturilizira Đedović?
A gdje ces sada traziti novog, kvale za mjesec startaju...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
ranfoe je doveden za ere konakovica i mahmutovica i razlog otkaza u zadnji cas je maslo njih dvojice da napakoste i otezaju rad.
kasno je za iznalazenje novog rjesenja i kakav god da je zeko, ako ima zelju da dodje - treba da dodje.
kasno je za iznalazenje novog rjesenja i kakav god da je zeko, ako ima zelju da dodje - treba da dodje.
Ove sto pisu da je kriv Harun i ostali nemaju veze.Ja sam prije dva mjeseca otprilike citao sta je pisao Chris Mathieu Amerikanac koji pise za stranicu eurobasket i o nasoj kosarci i tu je davno govorio da Renfroe nece igrati za nas jer ima kao neki turnir ili tako nesto sto se prijavio.
yebem mu mater
Zasto onda Renfroe nije obavijestio savez o tome ranije da nece moci igrati, a ne kad je trebao da bude na okupljanju repke.Lotus je napisao/la:Ove sto pisu da je kriv Harun i ostali nemaju veze.Ja sam prije dva mjeseca otprilike citao sta je pisao Chris Mathieu Amerikanac koji pise za stranicu eurobasket i o nasoj kosarci i tu je davno govorio da Renfroe nece igrati za nas jer ima kao neki turnir ili tako nesto sto se prijavio.
Ne treba ganjati Zeku sad bolje da sansu dobije Gegic(15min) i Gorda(25min),jer i onako vecina napada ce ici na Jusufa/Mirzu, Gordic neka "prenese" svoju ulogu iz cedevite u repku i tjt.
Za EB naci nekog mladjeg PG koji nece biti pod uticajem Miska
Bassha,to pitanje postavi ovima sto vode savez.I meni nije jasno kako jedan novinar moze imat informaciju i to dva mjeseca prije nego sto ce se objavit,a oni ne znaju.To se treba zapitati..
Kako je najavio selektor Nurkić će putovati sa ekipom u Sloveniju, ali neće nastupiti na turniru u Celju gdje ćemo već 5. augusta igrati protiv Belgije, a dan kasnije protiv Slovenije ili Portugala. Centar Denver Nuggetsa u pogonu će biti od 7. augusta, kada će stići i kapiten Mirza Teletović.
Čekamo na Gordić otkaže 
remA1 je napisao/la:Čekamo na Gordić otkaže

Bassha je napisao/la:remA1 je napisao/la:Čekamo na Gordić otkaže
Pa neko samo nesto kaze ruzno na njega
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Chris Mathieu
"I did tell people, including KSBiH officials that Alex Renfroe wasn't planning on playing for BiH this summer. I told them at least two months ago that this would happen. BiH needs to do everything they can to bring in electric point guard Brad Wanamaker"....
Eto covjek kaze da je prije dva mjeseca javio ljudima u savezu.Da mi je samo znat kakvo ce biti saopstenje
"I did tell people, including KSBiH officials that Alex Renfroe wasn't planning on playing for BiH this summer. I told them at least two months ago that this would happen. BiH needs to do everything they can to bring in electric point guard Brad Wanamaker"....
Eto covjek kaze da je prije dva mjeseca javio ljudima u savezu.Da mi je samo znat kakvo ce biti saopstenje
Fino se krenulo, ovo se moze nazvati samo kao kardinalna greska Saveza, nikako drugacije. Pitam se samo sta bi se pisalo da je Harun na celu, sada se ovi njegovi mrzitelji nesto usutili. Juka kad se pojavio na pripremama, tu su odmah, a pojavio bi se on u svakom slucaju. Da se razumijemo, ni za koga ja nisam, mene samo interesuje reprezentacija i napredak iste, nikakvi pojedinci. Evo i kadeti u sjajnoj situaciji...
Ima li dovoljno vremena da se naturalizira jedan igrac? ovaj iz darussfake sto ga spominje mathieu?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
ako nemas sta pametno da kazes, bolje je stedi slova na tastaturi. za ovakve lazi bi mogao biti i banovan jer ovo je zlonamjerno izuzetno od tebe.hz1987 je napisao/la:ranfoe je doveden za ere konakovica i mahmutovica i razlog otkaza u zadnji cas je maslo njih dvojice da napakoste i otezaju rad
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
B.Wanamaker je veći upgrade za ekipu garantovano već i Renfroe. Prošle sezone nosio BroseBasket u Europi,a i u Njemačkom takmičenju. Ovo ljeto su ga mnogi ganjali ali on je ipak otišo za parama u Darusufaku. I sigurno da je spreman, samo pitanje je da li će savez pokušati da ga privede. Uglavnom, strašan igrač. 
Tako blizu, a tako daleko.
Nece ovo na dobro ,evo nemamo ni Renfroa ni Djedovica (inače smo na tim pozicijama bas jaki
).
Ne znam samo kako teku pripreme, očigledno su se neki dobro spremali po Vivama i koncertima.Zašto ne može bar jednom ozbiljno da se pristupi radu sa reprezentacijom.
Ne znam samo kako teku pripreme, očigledno su se neki dobro spremali po Vivama i koncertima.Zašto ne može bar jednom ozbiljno da se pristupi radu sa reprezentacijom.
Ako vam ide suviše lahko - pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo.
Carpe diem!
Carpe diem!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.