Rahma je napisao/la:
Jao slike
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- f0rest1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- BosnianKingdom
- Kontakt:
U narednih 8 utakmica očekujem minimalno 20 bodova, ispod toga ne bi smjelo ići.
Sabrine mi moje!
Zajebava li me nekoPrema istom izvoru, Celtic bi Duljevića mogao dovesti za manje od 1 miliona funti, obzirom da njegov ugovor sa Sarajevom ističe naredne godine.
Amer Dupovac!
Rahma je napisao/la:Zajebava li me nekoPrema istom izvoru, Celtic bi Duljevića mogao dovesti za manje od 1 miliona funti, obzirom da njegov ugovor sa Sarajevom ističe naredne godine.
sto brate prejaka i realna cifra za takvog igraca mislim sve u svemu ovo je njegova sezona i sad ce jos malo pa kvale igrat ce, jer u suprotnom i jos bolje za nas sto ce produzit ugovor onda ce se drugi za gkavu hvatat
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Duljević je dobar igrač, fantastičan ali ja bih njega prodao. Ako bi Crnkić u narednom periodu pružao partije kao u nedjelju, i još ubaciti Anđušića mislim da se ne bi puno osjetio odlazak Duljevića.
Njemu je vrijeme da ide, ne vjerujem d aon ima interesa produženja ugovora, a svaki dan postojeći ugovor je sve kraći, a time i otkupna klauzula manja.
Uzeti za njega do milion funti je odličan posao.
Njemu je vrijeme da ide, ne vjerujem d aon ima interesa produženja ugovora, a svaki dan postojeći ugovor je sve kraći, a time i otkupna klauzula manja.
hilmo je napisao/la:Duljević je dobar igrač, fantastičan ali ja bih njega prodao. Ako bi Crnkić u narednom periodu pružao partije kao u nedjelju, i još ubaciti Anđušića mislim da se ne bi puno osjetio odlazak Duljevića.
Ni u hebenom ludilu sad tek kad imamo ekipu i kad je ovaj transfer rok uradjen daleko najbolje od prijasnjih prodati motornu snagu ekipe to bi bio krah.Dulja je sad nezamjenljiv,kad mu nadju solidnu zamjenu onda nek ga prodaju naredene sezone.Nisi nista naucio o proslih godina o prodaji najboljih igarca u jeku hebene sezone.Budemo donji samo tako.Sad imamo sampionski tim niko se ne prodaje sad a ponajmanje najbolji igrac lige.
I ja se slazem. Samo momku pojacati ugovor i da isti produzi,pa neka ide onda iduce godine moze mu cijena samo rasti,pogotovo ako bude igrao u kvalifikacijama.tenpenny je napisao/la:hilmo je napisao/la:Duljević je dobar igrač, fantastičan ali ja bih njega prodao. Ako bi Crnkić u narednom periodu pružao partije kao u nedjelju, i još ubaciti Anđušića mislim da se ne bi puno osjetio odlazak Duljevića.
Ni u hebenom ludilu sad tek kad imamo ekipu i kad je ovaj transfer rok uradjen daleko najbolje od prijasnjih prodati motornu snagu ekipe to bi bio krah.Dulja je sad nezamjenljiv,kad mu nadju solidnu zamjenu onda nek ga prodaju naredene sezone.Nisi nista naucio o proslih godina o prodaji najboljih igarca u jeku hebene sezone.Budemo donji samo tako.Sad imamo sampionski tim niko se ne prodaje sad a ponajmanje najbolji igrac lige.
ma nece on nigdje ba, 100% mozda na zimskoj pauzi kad bude da se moze adekvatna zamjena naci, i kad bude moglo da se uigrac do februara tako da mislim da ce dulja produzit ugovor evo i javno je par puta to izjavio, kao sto sam rekao kvalifikacije ce ga lansirati u pravu ligu mozda cak da bude skupljiji od gojke cimirota ako nastavi ovako igrati a slijede mi sad i lakse tekme mislim da moze doci do potpunog izrazaja, vec je poslije japana vidno poceo odskakat od lige... bar se u ova prva dva kola jasno vidjelo protiv izrazito teskih protivnika i konkirenata za titulu
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
f0rest1946 je napisao/la:Rahma je napisao/la:
Jao slike![]()
![]()
![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- f0rest1946
- Kontakt:
Sta je sa Mihojevicem?
Zadnja izmjena: f0rest1946, dana/u 02 avg 2016, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.
A šta ako nece da produži?
Držati ga na tribinama i onda ni rezultata ni para...
Držati ga na tribinama i onda ni rezultata ni para...
Onda neka igra do kraja ugovora,sto bi bio na tribinama.
Svakako se te pare nece uloziti u adekvatnu zamjenu ili u stadion,a Tan ionako ima dovoljno para tako da ako mu se izmakne jedan milioncek od Dulje nikakva steta
Svakako se te pare nece uloziti u adekvatnu zamjenu ili u stadion,a Tan ionako ima dovoljno para tako da ako mu se izmakne jedan milioncek od Dulje nikakva steta
Cuj Kusturice jada on bi izjave uzimao i saslusanja svjedoka sta ti je majku ti J*** lopovsku nisi u hagu **** propalo
Pozdrav za apokala elektriku i arsena
Leon>arapi, tuzlaci i sandze
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Brate, ti haman pogrijesi forum..RN87 je napisao/la:Cuj Kusturice jada on bi izjave uzimao i saslusanja svjedoka sta ti je majku ti **** lopovsku nisi u hagu **** propalo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Xzagorski je napisao/la:Onda neka igra do kraja ugovora,sto bi bio na tribinama.
Ako se pare od prodaje Duljevica nece uloziti u nove igrace ili u infrastrukturu, onda je za nas navijace bolje da odradi ugovor do kraja i ode dzaba, nego da ga prodamo za milion od kojeg nikakve koristi necemo imati.
Boljeg igraca od Duljevica sigurno necemo dovesti.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 02 avg 2016, 14:22, ukupno mijenjano 1 put.
Prodajte ga i dajte nam novi semafor! 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
nukleusmember
- Kontakt:
ako dodje dobra ponuda dulja se prodaje bez razmishljanja,"don't dream dreams"
VVVBK
VVVBK
Naci cemo zamjenu Dulji kao sto smo i Cimirotu i Stojcevu, nakon vise od godine mozda. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovakav je dovoljan.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ma nikog ne prodavati, sjetite se prošle sezone i brukanja, moraju se svi iskupit ove sezone osvajanjem bar jednog trofeja.
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, rimljanin90 i 25 gostiju.