a) hoce
b) naravno
c) bar dva komada
d) Dino odlazi!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma znam to nazalost. Ali eto,pricamo sbb-kbbnukleusmember je napisao/la:ako dodje dobra ponuda dulja se prodaje bez razmishljanja,"don't dream dreams"
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ja nekad stvarno pomislim da si ti ustvari nas video skaut. Al bez zayebancije.Majkl je napisao/la:Besic je napisao/la:Zasto ova pozitiva ovoliko?
momci hajmo malo crnčenja-Evander,Sioux i klapa javite se.
Sioux se usutio,koliko je pljuvo i govorio da pojma nemamo da smo fulili sa pojacanjima ,da je Novakovic i odbrana fula,Crnkic itd.da Hurtic pojma nema,ali neka ,bez euforije idemo iz utakmice u utakmicu ,nikog ne potcjenjujuci ,jer ako se imalo opustimo i kazemo lako cemo,bit cemo u problemima i necemo pobjediti.Hyrtic pokazo da zna ,Zrinjski lafo najbolja ekipa ,pokazali smo da su Divovi ipak najjaci sa najsirom klupom .Ali bez potcjenjivanja ,idemo dalje MI SMO DIVOVI
Svi igraci su divedeni ciljano,skautirani su ,igrali su standardno za svoje klubove i bilo je za ocekivati da se pokazu kao pojacanja,naravno moglo je biti i drugacije jer u fudbalu nema nista sigurno ali bilo je za ocekivati da bude to,to .I zato sam bio optimista ali ne zelim da gledam to tako ,kao ja sam bio u pravu i da likujem.Sarajevo mi svi volimo i svima nam je cilj i zelja da budemo prvi i najbolji.amorovski je napisao/la:Ja nekad stvarno pomislim da si ti ustvari nas video skaut. Al bez zayebancije.Majkl je napisao/la:Besic je napisao/la:Zasto ova pozitiva ovoliko?
momci hajmo malo crnčenja-Evander,Sioux i klapa javite se.
Sioux Puracic se usutio,koliko je pljuvo i govorio da pojma nemamo da smo fulili sa pojacanjima ,da je Novakovic i odbrana fula,Crnkic itd.da Hurtic pojma nema,ali neka ,bez euforije idemo iz utakmice u utakmicu ,nikog ne potcjenjujuci ,jer ako se imalo opustimo i kazemo lako cemo,bit cemo u problemima i necemo pobjediti.Hyrtic pokazo da zna ,Zrinjski lafo najbolja ekipa ,pokazali smo da su Divovi ipak najjaci sa najsirom klupom .Ali bez potcjenjivanja ,idemo dalje MI SMO DIVOVI
Ja sam govorio za Novakovica da mi ne sjeda nikako i da se ne zna postavljat, nije kvalitet kakav smo trebali dovest, ko recimo Dzidic. Dosta je kasnio. Pa i ono Todorovo masanje je, cini mi se, nastalo tako sto je on ispo. Mozda grijesim, ne znam. Uglavnom ako ovako nastavi, povlacim sve sto sam reko.. Balic dosta bolji od njega..
A de ti meni sad kazi gdje nam je tvoje najvece pojacanje, Cetkovic? Ozbiljno pitam, nema ga ni na klupi. Sta se desava sa njim?
Crnkic mi je protiv Zelje dosta isprepadano djelovo, to je i rezultiralo njegovom losijom igrom, dok je protiv Zrinje bio dobar pravo. Valjda mu je trema samo bila.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma neka nam samo parking tamo obezbjede. Ostalo nije ni potrebno. I onako, ako ce raja masovno ici, ici ce autima, slicno kao i u Gradacac kad smo isli.MortemHz je napisao/la:Nece nam biti organizovan prevoz do Zenice nazalost.
Novinari su najveća ****. Ljudi koji bi se za 50 KM prodali i pisali o tebi šta im padne na pamet. Ja jedino pratim ss.ba, ova ostalo k od ovce, pogotovo onaj primus.saskend444 je napisao/la:Pozdrav za novinara A.Mehanović sa Faktora, koji laže i laže o FKS. Naravno, Novaković nije bio sa igračima u sobi, nit je pio, a čitava pozadina uvaljivanja momka jeste ta, da "anoniman izvor" ili bolje reći menadžer Admir Husarić, pokušava na ovaj ili onaj način svog štopera Tipurića da ubaci u FKS. Sramota novinarska i bijedništvo da ne može veće biti. I, onda mi prozivamo klub, upravu, ove, one, među sobom se svađamo, dijelimo i slično, a 101 neprijatelj oko kluba samo stoji i koristi priliku da udari u ono što nam je sveto, ne birajući način.
Zamisli kakva osoba moraš biti da svjesno u laž Novakovića utjeruješ, da bi tamo nekom menadžeru pravio uslugu. Fuj.KenChoo je napisao/la:Novinari su najveća ****. Ljudi koji bi se za 50 KM prodali i pisali o tebi šta im padne na pamet. Ja jedino pratim ss.ba, ova ostalo k od ovce, pogotovo onaj primus.saskend444 je napisao/la:Pozdrav za novinara A.Mehanović sa Faktora, koji laže i laže o FKS. Naravno, Novaković nije bio sa igračima u sobi, nit je pio, a čitava pozadina uvaljivanja momka jeste ta, da "anoniman izvor" ili bolje reći menadžer Admir Husarić, pokušava na ovaj ili onaj način svog štopera Tipurića da ubaci u FKS. Sramota novinarska i bijedništvo da ne može veće biti. I, onda mi prozivamo klub, upravu, ove, one, među sobom se svađamo, dijelimo i slično, a 101 neprijatelj oko kluba samo stoji i koristi priliku da udari u ono što nam je sveto, ne birajući način.
Ma kakvi, njih boli briga. Napiši ovo i ovo za 50 KM, i oni dobri. Pogotovo, ovog Husarića mrzim, pravi ljakse na njuški mu možeš vidjeti. Napadneš novinare i onda krenu pričati sloboda izražavanja... Katastrofa, jedino ss.ba je pravi portal.saskend444 je napisao/la:Zamisli kakva osoba moraš biti da svjesno u laž Novakovića utjeruješ, da bi tamo nekom menadžeru pravio uslugu. Fuj.KenChoo je napisao/la:Novinari su najveća ****. Ljudi koji bi se za 50 KM prodali i pisali o tebi šta im padne na pamet. Ja jedino pratim ss.ba, ova ostalo k od ovce, pogotovo onaj primus.saskend444 je napisao/la:Pozdrav za novinara A.Mehanović sa Faktora, koji laže i laže o FKS. Naravno, Novaković nije bio sa igračima u sobi, nit je pio, a čitava pozadina uvaljivanja momka jeste ta, da "anoniman izvor" ili bolje reći menadžer Admir Husarić, pokušava na ovaj ili onaj način svog štopera Tipurića da ubaci u FKS. Sramota novinarska i bijedništvo da ne može veće biti. I, onda mi prozivamo klub, upravu, ove, one, među sobom se svađamo, dijelimo i slično, a 101 neprijatelj oko kluba samo stoji i koristi priliku da udari u ono što nam je sveto, ne birajući način.
KenChoo je napisao/la:@majkl baš bih volio da te probleme riješi Četković i da ostane, jer mislim i imam osjećaj da bi bio pravo pojačanje, naravno ako se koristi na njegovoj prirodnoj poziciji, a ne na krilu.
Prepisao sa ovog portala.Locust je napisao/la:Morteme ispravljen je taj tekst (ili si ga uzeo iz drugog izvora). Piše sada da su Hodžić i Pavlović dostavili ta izvinjenja, dok je Benko u Hrvatskoj i izgleda nije uradio isto.
Kako da mi promakne ovaj komentar od video skauta? Sad sam opet tražio ali ga nisam mogao naći, vjerovatno izbrisan ali moram odgovoriti video skautu.Majkl je napisao/la:Sioux Puracic se usutio,koliko je pljuvo i govorio da pojma nemamo da smo fulili sa pojacanjima ,da je Novakovic i odbrana fula,Crnkic itd.da Hurtic pojma nema,ali neka ,bez euforije idemo iz utakmice u utakmicu ,nikog ne potcjenjujuci ,jer ako se imalo opustimo i kazemo lako cemo,bit cemo u problemima i necemo pobjediti.Hyrtic pokazo da zna ,Zrinjski lafo najbolja ekipa ,pokazali smo da su Divovi ipak najjaci sa najsirom klupom .Ali bez potcjenjivanja ,idemo dalje MI SMO DIVOVI
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Serha, StarmoCity i 32 gosta.