FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

joker90
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la joker90 » 02 avg 2016, 14:07

Braco, da li ce ga Semsudin zabiberiti u Zenici? :think:

a) hoce

b) naravno

c) bar dva komada

d) Dino odlazi!
Bahati, bahati Željkan!
1946

High

Post Postao/la High » 02 avg 2016, 14:10

@hilmo, ubaci nam anketu u vezi s utakmicom u Zenici. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 02 avg 2016, 14:11

Stvarno ne kontam u čemu je problem sa semaforom. Fino ga kupiš, uknjižiš na sebe i ako se ikad razejbeš sa gradom (ili nedaj Bože napraviš svoj stadion) fino ga odšarafiš i poneseš.

Stvarno nam je semafor jad jada.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 02 avg 2016, 14:14

nukleusmember je napisao/la:ako dodje dobra ponuda dulja se prodaje bez razmishljanja,"don't dream dreams"

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma znam to nazalost. Ali eto,pricamo sbb-kbb :)

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 02 avg 2016, 14:30

Majkl je napisao/la:
Besic je napisao/la:Zasto ova pozitiva ovoliko? :mrgreen:

momci hajmo malo crnčenja-Evander,Sioux i klapa javite se.

Sioux se usutio,koliko je pljuvo i govorio da pojma nemamo da smo fulili sa pojacanjima ,da je Novakovic i odbrana fula,Crnkic itd.da Hurtic pojma nema,ali neka ,bez euforije idemo iz utakmice u utakmicu ,nikog ne potcjenjujuci ,jer ako se imalo opustimo i kazemo lako cemo,bit cemo u problemima i necemo pobjediti.Hyrtic pokazo da zna ,Zrinjski lafo najbolja ekipa ,pokazali smo da su Divovi ipak najjaci sa najsirom klupom .Ali bez potcjenjivanja ,idemo dalje MI SMO DIVOVI
Ja nekad stvarno pomislim da si ti ustvari nas video skaut. Al bez zayebancije.

Ja sam govorio za Novakovica da mi ne sjeda nikako i da se ne zna postavljat, nije kvalitet kakav smo trebali dovest, ko recimo Dzidic. Dosta je kasnio. Pa i ono Todorovo masanje je, cini mi se, nastalo tako sto je on ispo. Mozda grijesim, ne znam. Uglavnom ako ovako nastavi, povlacim sve sto sam reko.. Balic dosta bolji od njega..

A de ti meni sad kazi gdje nam je tvoje najvece pojacanje, Cetkovic? Ozbiljno pitam, nema ga ni na klupi. Sta se desava sa njim?

Crnkic mi je protiv Zelje dosta isprepadano djelovo, to je i rezultiralo njegovom losijom igrom, dok je protiv Zrinje bio dobar pravo. Valjda mu je trema samo bila.

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 02 avg 2016, 14:38

Plakali su ovdje sedmicama prije pocetka sezone za pojacanja,za ovo,za ono,zivota mi bili su nesnosljivi nije se moglo na temu uci.Kakav je to plac bio zivota mi jel ko primjetio......?I tako et........Treba nekako da se zabiljezi ta era placa na temi da dobije naziv pa da je obiljezavamo svake godine.....I etoo takoooo....

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 avg 2016, 14:51

Nece nam biti organizovan prevoz do Zenice nazalost.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

saskend444
Kontakt:

Post Postao/la saskend444 » 02 avg 2016, 14:51

Pozdrav za novinara A.Mehanović sa Faktora, koji laže i laže o FKS. Naravno, Novaković nije bio sa igračima u sobi, nit je pio, a čitava pozadina uvaljivanja momka jeste ta, da "anoniman izvor" ili bolje reći menadžer Admir Husarić, pokušava na ovaj ili onaj način svog štopera Tipurića da ubaci u FKS. Sramota novinarska i bijedništvo da ne može veće biti. I, onda mi prozivamo klub, upravu, ove, one, među sobom se svađamo, dijelimo i slično, a 101 neprijatelj oko kluba samo stoji i koristi priliku da udari u ono što nam je sveto, ne birajući način.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 02 avg 2016, 15:00

amorovski je napisao/la:
Majkl je napisao/la:
Besic je napisao/la:Zasto ova pozitiva ovoliko? :mrgreen:

momci hajmo malo crnčenja-Evander,Sioux i klapa javite se.

Sioux Puracic se usutio,koliko je pljuvo i govorio da pojma nemamo da smo fulili sa pojacanjima ,da je Novakovic i odbrana fula,Crnkic itd.da Hurtic pojma nema,ali neka ,bez euforije idemo iz utakmice u utakmicu ,nikog ne potcjenjujuci ,jer ako se imalo opustimo i kazemo lako cemo,bit cemo u problemima i necemo pobjediti.Hyrtic pokazo da zna ,Zrinjski lafo najbolja ekipa ,pokazali smo da su Divovi ipak najjaci sa najsirom klupom .Ali bez potcjenjivanja ,idemo dalje MI SMO DIVOVI
Ja nekad stvarno pomislim da si ti ustvari nas video skaut. Al bez zayebancije.

Ja sam govorio za Novakovica da mi ne sjeda nikako i da se ne zna postavljat, nije kvalitet kakav smo trebali dovest, ko recimo Dzidic. Dosta je kasnio. Pa i ono Todorovo masanje je, cini mi se, nastalo tako sto je on ispo. Mozda grijesim, ne znam. Uglavnom ako ovako nastavi, povlacim sve sto sam reko.. Balic dosta bolji od njega..

A de ti meni sad kazi gdje nam je tvoje najvece pojacanje, Cetkovic? Ozbiljno pitam, nema ga ni na klupi. Sta se desava sa njim?

Crnkic mi je protiv Zelje dosta isprepadano djelovo, to je i rezultiralo njegovom losijom igrom, dok je protiv Zrinje bio dobar pravo. Valjda mu je trema samo bila.

Svi igraci su divedeni ciljano,skautirani su ,igrali su standardno za svoje klubove i bilo je za ocekivati da se pokazu kao pojacanja,naravno moglo je biti i drugacije jer u fudbalu nema nista sigurno ali bilo je za ocekivati da bude to,to .I zato sam bio optimista ali ne zelim da gledam to tako ,kao ja sam bio u pravu i da likujem.Sarajevo mi svi volimo i svima nam je cilj i zelja da budemo prvi i najbolji.
Ima tu period adaptacije i naravno trebalo bi biti jos bolje.Cetkovic kako sam cuo ima nekih problema privatnih i ceka se to da se rjesi,za to da je nesto trazio i bio nezadovoljan ne znam,doveden je da se dokaze i niko mu nije garantovao da ce igrati tako da ne vjerujem u to da se bunio.Naravno svaki igrac misli da treba da igra .Na njega se racuna ,jer je isto tako sjajan igrac.A to isto sto se prica da je Novakovic pio sa njima i kao nije kaznjen jer "nemamo" stopera je izmisljotina,da je njega Hurtic uhvatio bio bi isto suspendovan pa makar igrali sa igracem manje budite sigurni,a pogotovo zato sto je Hurtic zadovoljan sa Mujakicem i sigurno bi mu dao sansu.Ovo ce se rjesiti ja mislim i nije toliko strasno,kaznjeni su i bice rjesenjo ali klub se mora postovati kao i sef.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 02 avg 2016, 15:01

MortemHz je napisao/la:Nece nam biti organizovan prevoz do Zenice nazalost.
Ma neka nam samo parking tamo obezbjede. Ostalo nije ni potrebno. I onako, ako ce raja masovno ici, ici ce autima, slicno kao i u Gradacac kad smo isli.
Ne bih u onaj neuslovni bus usao po ovoj vrelini, da oni meni plate :D

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 02 avg 2016, 15:01

saskend444 je napisao/la:Pozdrav za novinara A.Mehanović sa Faktora, koji laže i laže o FKS. Naravno, Novaković nije bio sa igračima u sobi, nit je pio, a čitava pozadina uvaljivanja momka jeste ta, da "anoniman izvor" ili bolje reći menadžer Admir Husarić, pokušava na ovaj ili onaj način svog štopera Tipurića da ubaci u FKS. Sramota novinarska i bijedništvo da ne može veće biti. I, onda mi prozivamo klub, upravu, ove, one, među sobom se svađamo, dijelimo i slično, a 101 neprijatelj oko kluba samo stoji i koristi priliku da udari u ono što nam je sveto, ne birajući način.
Novinari su najveća ****. Ljudi koji bi se za 50 KM prodali i pisali o tebi šta im padne na pamet. Ja jedino pratim ss.ba, ova ostalo k od ovce, pogotovo onaj primus.

saskend444
Kontakt:

Post Postao/la saskend444 » 02 avg 2016, 15:04

KenChoo je napisao/la:
saskend444 je napisao/la:Pozdrav za novinara A.Mehanović sa Faktora, koji laže i laže o FKS. Naravno, Novaković nije bio sa igračima u sobi, nit je pio, a čitava pozadina uvaljivanja momka jeste ta, da "anoniman izvor" ili bolje reći menadžer Admir Husarić, pokušava na ovaj ili onaj način svog štopera Tipurića da ubaci u FKS. Sramota novinarska i bijedništvo da ne može veće biti. I, onda mi prozivamo klub, upravu, ove, one, među sobom se svađamo, dijelimo i slično, a 101 neprijatelj oko kluba samo stoji i koristi priliku da udari u ono što nam je sveto, ne birajući način.
Novinari su najveća ****. Ljudi koji bi se za 50 KM prodali i pisali o tebi šta im padne na pamet. Ja jedino pratim ss.ba, ova ostalo k od ovce, pogotovo onaj primus.
Zamisli kakva osoba moraš biti da svjesno u laž Novakovića utjeruješ, da bi tamo nekom menadžeru pravio uslugu. Fuj.

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 02 avg 2016, 15:06

@majkl baš bih volio da te probleme riješi Četković i da ostane, jer mislim i imam osjećaj da bi bio pravo pojačanje, naravno ako se koristi na njegovoj prirodnoj poziciji, a ne na krilu.

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 02 avg 2016, 15:08

saskend444 je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:
Zamisli kakva osoba moraš biti da svjesno u laž Novakovića utjeruješ, da bi tamo nekom menadžeru pravio uslugu. Fuj.
Ma kakvi, njih boli briga. Napiši ovo i ovo za 50 KM, i oni dobri. Pogotovo, ovog Husarića mrzim, pravi ljakse na njuški mu možeš vidjeti. Napadneš novinare i onda krenu pričati sloboda izražavanja... Katastrofa, jedino ss.ba je pravi portal.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 02 avg 2016, 15:09

KenChoo je napisao/la:@majkl baš bih volio da te probleme riješi Četković i da ostane, jer mislim i imam osjećaj da bi bio pravo pojačanje, naravno ako se koristi na njegovoj prirodnoj poziciji, a ne na krilu.

Mi smo ga gledali onu tekmu protiv Spartaka na krilo i nije bio nesto priznajem,ali to nije mjerilo ,pripremna utakmica po vrucini u jutro trening bio.Moze on igrati na krilu,moze pozadi u veznon redu ,naprijed ,vrlo zahvalan ali eto vidjecemo.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 avg 2016, 15:11

U skladu s katima FK Sarajevo trojica fudbalera danas su u prostorije kluba dostavili izjave u kojima rukovodstvu kluba, stučnom štabu, saigračima i navijačima upućuju duboko i iskreno izvinjenje zbog minulih dešavanja. Oni su istakli da se takav vid ponašanja i kršenja klupskih pravila neće ponoviti u budućnosti. Ovi igrači će se priključiti ostatku prvog tima u sklopu priprema za predstojeću ligašku utakmicu. Leon Benko je dobio dva dana slobodno i trenutno je u Hrvatskoj, a nakon povratka u Sarajevo bit će obavljeni dodatni razgovori s njim. Prema važećim pravilnicima FK Sarajevo Benko, Pavlović i Hodžić bit će novčano kažnjeni zbog kršenja klupske discipline.

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 02 avg 2016, 15:21

Morteme ispravljen je taj tekst (ili si ga uzeo iz drugog izvora). Piše sada da su Hodžić i Pavlović dostavili ta izvinjenja, dok je Benko u Hrvatskoj i izgleda nije uradio isto.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 02 avg 2016, 15:22

Sada nema potrebe ni dovoditi stopera, prošao voz. Imaš tu Nihada, a i Mihojevic se vraća..
Sabrine mi moje!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 avg 2016, 15:23

Locust je napisao/la:Morteme ispravljen je taj tekst (ili si ga uzeo iz drugog izvora). Piše sada da su Hodžić i Pavlović dostavili ta izvinjenja, dok je Benko u Hrvatskoj i izgleda nije uradio isto.
Prepisao sa ovog portala.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 02 avg 2016, 15:24

Majkl je napisao/la:Sioux Puracic se usutio,koliko je pljuvo i govorio da pojma nemamo da smo fulili sa pojacanjima ,da je Novakovic i odbrana fula,Crnkic itd.da Hurtic pojma nema,ali neka ,bez euforije idemo iz utakmice u utakmicu ,nikog ne potcjenjujuci ,jer ako se imalo opustimo i kazemo lako cemo,bit cemo u problemima i necemo pobjediti.Hyrtic pokazo da zna ,Zrinjski lafo najbolja ekipa ,pokazali smo da su Divovi ipak najjaci sa najsirom klupom .Ali bez potcjenjivanja ,idemo dalje MI SMO DIVOVI
Kako da mi promakne ovaj komentar od video skauta? Sad sam opet tražio ali ga nisam mogao naći, vjerovatno izbrisan ali moram odgovoriti video skautu.

Ni u jednom trenutno se nisam ušutio, odmah sam poslije utakmica komentarisao iste, pri povratku kući.
Što se tiče pojačanja, više puta sam napisao da sam zadovoljan većinom a to su Sarić (znao sam da će biti najveće pojačanje i trenutno je to i pokazao), Ahmetović (za sada mu i više nego dobro ide i znao sam da će nam pomoći), Hodžić (nije loš bio na derbiju ali me razočaraao zbog afere alkohol prije važne utakmice), Balić (dobar je za sada, vjerujem da bi bio bolji na lijevom beku ali za sada nije loše u odbran,i samo treba još da se uigra zadnja linija), Adilović (napisao sam da je on kao drugi golman odličan, što je i istina), Husejnović (rekao sam da sam zadovoljan i njime ali da od njega ne očekujemo puno što sam i pogodio).

Igrači kojima nisam zadovoljan su:
Ćetković, i s razlogom sam bio nezadovoljan, na prijateljskim je dokazao da je igrač za mali fudbal, u ovim zvaničnim i jedinim bitnim ga uopšte nema.
Novaković, i dalje tvrdim da je on loš igrač, istina, solidno je odradio posao u prve dvije utakmice ali imao je zajedno sa Balićem dosta amaterskih grešaka koje će ispraviti, nadam se.
Crnkić, za njeg sam rekao da će biti novi Okić/Simeunović/Harba, za sada je pokazao da će biti bolji od nabrojanih ali mora nastaviti sa dobrim igrama i odmah poslije utakmice sa Zrinjskim sam mu se javno izvinuo i zaželio da nastavi sa onakvim igrama kao protiv Zrinjskog.
Nisam bio zadovoljan ni onim iz Sparte što je došao na probu i njega tu i nema.

Hurtića nisam pljuvao mnogo kao što su to ostali radili, ali mišljenja sam kao i većina, smatram da on nije trener za Sarajevo niti za bilo koji klub dok ne bude imao licencu.

Takođe, više puta sam napisao da smo skroz tanki u odbrani i to još uvijek tvrdim i stojim iza toga.
Pisao sam i da uz ostanak Benke i Duljevića se ravnopravno možemo boriti sa ostalim ekipama za neki od trofeja ukoliko odbrana ne zakaže.

Pisao sam da ukoliko odu Benko i Duljević da ćemo imati prosječnu ekipu kojoj će biti Evropa plafon, i stojim iza toga.
Odlaskom jednog od pomenute dvojice, trebat će nam baš dosta sreće da se rezultati poklope pa da osvojimo nešto, stojim i iza toga.

Ja ne mogu reći da imamo najjaču ekipu, samo zbog odbrane, dok smo prema naprijed sigurno jedni od najjačih.
Daleko smo od ozbiljne ekipe ali bilo bi to solidno da imamo na poziciji stopera igrača kao što je Kostić/Memišević/Džidić i da umjesto Rustemovića imamo igrača kao što je Tomoć iz Zrinjskog, Blagojević iz Željezničara ili Ordagić iz Slobode.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, kogmagie46, Proximic i 35 gostiju.