RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Bebanic i Petrovic potpisali, Lukomirak se vratio
Edin Bebanić, odbjegli sin kojeg je stara uprava Veleža šutnula nakon što je briljirao za juniore. Svojevremeno je trebao potpisati za Stuttgart Kickers-e, ali ljudi tražili prevelik novac za taj transfer i tako su mu uništili životnu priliku.
Trebao je ranije doći u Velež, ali zbog takvog odnosa zbog kojeg je propustio veliki razvoj u karijeri ostao je u Branitelju. Valjda zbog nove uprave, poznatih ljudi odlučio se vratiti u Velež.
Momak je imao po 20 asistencija i nekoliko golova u prvoj ligi Federacije. Velika konstanta u ekipi iz Rodoča. Dobra tehnika, bomba u nogama, sjajan igrač. Zaista žalosno da dobija priliku u svom matičnom klubu u 28-oj godini.
Lično sam upoznao ovog igrača i gledao sam ga u nekoliko navrata. Bolji je od svih veznjaka što su igrali u Velež u posljednjih 10 godina, rame uz rame sa Blagojevićem i siguran sam da će biti od velike pomoći za Rođene da se što prije vrate u Premijer ligi.
PS: Sada mi je krivo što sam odustao od fudbala, ako Rijad Demić ima mjesta u prvih jedanaest u Premijer ligi, onda svako na svijetu može uspjeti u fudbalu. Ne ogovaram ga, nego čisto kažem da nakon povrede poznati mostarski Misimović nije ni f od fudbalera.
Trebao je ranije doći u Velež, ali zbog takvog odnosa zbog kojeg je propustio veliki razvoj u karijeri ostao je u Branitelju. Valjda zbog nove uprave, poznatih ljudi odlučio se vratiti u Velež.
Momak je imao po 20 asistencija i nekoliko golova u prvoj ligi Federacije. Velika konstanta u ekipi iz Rodoča. Dobra tehnika, bomba u nogama, sjajan igrač. Zaista žalosno da dobija priliku u svom matičnom klubu u 28-oj godini.
Lično sam upoznao ovog igrača i gledao sam ga u nekoliko navrata. Bolji je od svih veznjaka što su igrali u Velež u posljednjih 10 godina, rame uz rame sa Blagojevićem i siguran sam da će biti od velike pomoći za Rođene da se što prije vrate u Premijer ligi.
PS: Sada mi je krivo što sam odustao od fudbala, ako Rijad Demić ima mjesta u prvih jedanaest u Premijer ligi, onda svako na svijetu može uspjeti u fudbalu. Ne ogovaram ga, nego čisto kažem da nakon povrede poznati mostarski Misimović nije ni f od fudbalera.
Bebanic je uz onog kapitena Branitelja (ne mogu se sjetiti imena) bio glavni igrac. Gledao sam ga par puta i mogu reci da je pravo pojacanje. Kalibar za PL , siguran sam.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Ko je ovaj Petrovic odakle dolazi????? Sta igrashaman7 je napisao/la:Bebanic i Petrovic potpisali, Lukomirak se vratio
Nikako ne mogu da ga nadjem na transfermarktu, ali zadnja mu je stanica navodno Sloga Ljubuski, to je preporuka Ibre Rahimica. Navodno da ga je bilo i po njemackoj, nizim ligama, ali ne uzimaj za istinu, i ja sam to cuo.Rodeni je napisao/la:Ko je ovaj Petrovic odakle dolazi????? Sta igrashaman7 je napisao/la:Bebanic i Petrovic potpisali, Lukomirak se vratio
Igra lijevo, valjda na obje pozicije moze. Protiv Brotnja je bio na krilu i doslovno je pojeo tu stranu i zabio strasni gol s 25-30 metara
-
- Kontakt:
Ne mogu se prijaviti na rodjeni.com., jeli sve u redu na našem forumu? Ne znam što ne mogu ući?
Niko kresimir prtrovic valjda u Goska Gabeli nije proso 1993 godiste pa produzio za Mostar
Sve je uredu, ne znam što to neće bratoviteski33velezovac je napisao/la:Ne mogu se prijaviti na rodjeni.com., jeli sve u redu na našem forumu? Ne znam što ne mogu ući?

@Rodeni, ovaj se zove Ante Petrović, definitivno pojačanje

Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!
FORZA VELEŽ!
Fino, pojacava se Velez
Ko zna, mozda se ukljucite i u borbu za vrh, nista nije nemoguce

Kakav je igrac ovaj Faruk Uzun???????
Prosjek, teski prosjek.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Samo polako brato, ljudi imaju plan sto je najvažnije, ulažu svoje pare tako da ne bi trebalo biti problema. Ako se ukaze prilika napast ćemo, a ako ne sljedeće sezone idemo na pohodOmar500 je napisao/la:Fino, pojacava se Velez![]()

@Rodeni on ne ostaje jer nije igrao sada u subotu protiv Brotnja, ali vidit ćemo.
MASOVNO U TRAVNIK

Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!
FORZA VELEŽ!
-
- Kontakt:
Neki kvar na rodjeni.com, nemam pristup. Šta se dešava, jeli još neko potpisao?
-
- Kontakt:
Nikakvog kvara nema, upravo sad sam onlineviteski33velezovac je napisao/la:Neki kvar na rodjeni.com, nemam pristup. Šta se dešava, jeli još neko potpisao?
#musvdg
-
- Kontakt:
Kod mene od jučer stoji Current tip, i ne mogu ući.

U mene radi normalaviteski33velezovac je napisao/la:Kod mene od jučer stoji Current tip, i ne mogu ući.
Imas sve na pp kako ces rijesitviteski33velezovac je napisao/la:Kod mene od jučer stoji Current tip, i ne mogu ući.
SVI U TRAVNIK
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Ante Petrovic je bivsi junior Sirokog, prosao nasu skolu. Igra lijevog beka, dosta brz igrac. Prosle sezone igrao u Svedskoj, prije toga u Njemackoj cini mi se 4. liga, te u Neretvancu i GOSK-ushaman7 je napisao/la:Nikako ne mogu da ga nadjem na transfermarktu, ali zadnja mu je stanica navodno Sloga Ljubuski, to je preporuka Ibre Rahimica. Navodno da ga je bilo i po njemackoj, nizim ligama, ali ne uzimaj za istinu, i ja sam to cuo.Rodeni je napisao/la:Ko je ovaj Petrovic odakle dolazi????? Sta igrashaman7 je napisao/la:Bebanic i Petrovic potpisali, Lukomirak se vratio
Igra lijevo, valjda na obje pozicije moze. Protiv Brotnja je bio na krilu i doslovno je pojeo tu stranu i zabio strasni gol s 25-30 metara

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Bili uz tebe kad je bilo najteze. Iako je tek pocelo ne brini za najbolje
[youtube][/youtube]
SVI U TRAVNIK

[youtube][/youtube]
SVI U TRAVNIK
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.