FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Amca007

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Amca007 » 02 avg 2016, 17:03

Mene samo zanima kada ce doci dan da dobijemo u Zenici. Kad god smo se zahuktali oni su nam sjebali sve. Ocekujem bar 0 1 :opaopa:
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 avg 2016, 17:03

Fazon je sto igraci poput Benka ,Zebe,Ibricica,Stojceva su vodje i ne trpe klupu ili neku manju ulogu tu je problem . naveo sam ove igrace zato sto su slicni karakterno a imali su slicne situacije kao Benko . slicno je recimo i s Totijem u Romi on je njima ikona al realno ne moze vise na visokom nivou igrati i tu je stalno neki problem s trenerima a navijaci ga podrzavaju i eto problema u svlacionici ,cinim se da je nesto slicno i kod nas

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 avg 2016, 17:06

Nisu previse bitne sad ove price, ceka nas utakmica u subotu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 02 avg 2016, 17:07

KenChoo je napisao/la:Niko Benki ne može ponuditi više novca od danas u ovoj ligi.
Nemojmo se zanositi previse tom tvrdnjom, jer se po svemu vidi, da slabo ulazemo u igracki kadar.

Da dodam jos samo to ako nekog interesuje, Ibricic u Kopru zaradje preko 400k € za sezonu! Znaci u jednom obicnom klubu kao Koper koji vecinoma drzi sredinu slovenske tabele (ponekad znaju bljesnuti koju sezonu kao 2010 kada su osvojili prvenstvo), a pogledaj nas hocemo u grupe u Evropi, a kad se spomene da neki igrac ima platu preko 150k € po sezoni prvo ga NASI navijaci razapnu...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 02 avg 2016, 17:08

bordobijeli je napisao/la:Fazon je sto igraci poput Benka ,Zebe,Ibricica,Stojceva su vodje i ne trpe klupu ili neku manju ulogu tu je problem . naveo sam ove igrace zato sto su slicni karakterno a imali su slicne situacije kao Benko . slicno je recimo i s Totijem u Romi on je njima ikona al realno ne moze vise na visokom nivou igrati i tu je stalno neki problem s trenerima a navijaci ga podrzavaju i eto problema u svlacionici ,cinim se da je nesto slicno i kod nas
ja bih samo podsjetio kakvo smo mišljenje imali o Ahmetoviću prošle sezone kad smo igrali sa Tuzlacima, vratite se na postove i pogledajte, ipak je Benko nerijetko zabijao i po 2, 3 gola po tekmi i to kakva gola, lobovi , škarice, itd. prebrzo zaboravljamo a još brže idoliziramo nekog(sjetite se brazilaca)to nam je kolektivni poremećaj , ne znamo cijeniti što imamo....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 02 avg 2016, 17:12

ma za nas su one domžale pink floyd izgleda,nemojte da se mi poredimo sa bilo kim eto sviju vam

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 02 avg 2016, 17:13

ama da Leona nije bilo prosle sezone bili bi u donjem dijelu tabele!! koliko ste ga hvalili kad ga trener nepravedno drzi na klupi do 80' i onda on udje i rijesi tekmu a sad ga tjerate zbog yebene pive! FUJ!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 02 avg 2016, 17:14

Što se diže ovolika prašina oko Benke? Leona volim i cijenim kao i svaki drugi navijač Sarajeva, ali on je sigurno završio sa nama, a počela me nervirati više situacija oko njega. Neće da produži ugovor i to je to. A uz to, ima 33 godine i njemu je sad jedino bitno da uzme što je više para, da se osigura. Njemu hvala na svemu, što nas je uveseljavao svojim majstorijama, ali idemo dalje. Imamo sada Ahmetovića, koji je već sada pokazao da je sjajan igrač. Tako je, kako je, nećemo se sada ubiti. I budite sigurni, Benki niko u ovoj ligi ne može ponuditi pare koje ima kod nas.

I molim vas, da više ne pričamo o njemu, koncentrišimo se na tekmu s Čelikom. :bih:

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 02 avg 2016, 17:17

ElCartel11 je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:Niko Benki ne može ponuditi više novca od danas u ovoj ligi.
Nemojmo se zanositi previse tom tvrdnjom, jer se po svemu vidi, da slabo ulazemo u igracki kadar.

Da dodam jos samo to ako nekog interesuje, Ibricic u Kopru zaradje preko 400k € za sezonu! Znaci u jednom obicnom klubu kao Koper koji vecinoma drzi sredinu slovenske tabele (ponekad znaju bljesnuti koju sezonu kao 2010 kada su osvojili prvenstvo), a pogledaj nas hocemo u grupe u Evropi, a kad se spomene da neki igrac ima platu preko 150k € po sezoni prvo ga NASI navijaci razapnu...
Ja stojim iza svojih riječi, ako ga neko dovede iz ove lige i obezbjedi mu više eurića od nas, slobodno me pljunite. On je bruku para tražio i od Vardara.

High

Post Postao/la High » 02 avg 2016, 17:17

Ko napiše otkad nismo pobijedili u Zenici u premijerligaškim utakmicama, čeka ga giljotina!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 02 avg 2016, 17:19

FrancescoTotti je napisao/la:ama da Leona nije bilo prosle sezone bili bi u donjem dijelu tabele!! koliko ste ga hvalili kad ga trener nepravedno drzi na klupi do 80' i onda on udje i rijesi tekmu a sad ga tjerate zbog yebene pive! FUJ!!
Niko njega ne tjera, što se mene lično tiče, može ostati do svoje 40. Shvati da se njemu više ne ostaje i to je čitava situacija.

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 02 avg 2016, 17:21

Šta vi mislite koliko golova će naš Ibra uvaliti i pritom rastužiti Zeničane?

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 02 avg 2016, 17:22

KenChoo je napisao/la:Što se diže ovolika prašina oko Benke? Leona volim i cijenim kao i svaki drugi navijač Sarajeva, ali on je sigurno završio sa nama, a počela me nervirati više situacija oko njega. Neće da produži ugovor i to je to. A uz to, ima 33 godine i njemu je sad jedino bitno da uzme što je više para, da se osigura. Njemu hvala na svemu, što nas je uveseljavao svojim majstorijama, ali idemo dalje. Imamo sada Ahmetovića, koji je već sada pokazao da je sjajan igrač. Tako je, kako je, nećemo se sada ubiti. I budite sigurni, Benki niko u ovoj ligi ne može ponuditi pare koje ima kod nas.

I molim vas, da više ne pričamo o njemu, koncentrišimo se na tekmu s Čelikom. :bih:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 avg 2016, 17:23

Ja ne tjeram Benku samo iznosim neke stvari koje su problem ,drag mi je igrac kao i svim navijacima Sarajeva al :hmmmmm: evo par cinjenica najbolji nas strijelac i igrac al u utakmicama s prvi pet ekipa samo jedan gol sirokom i ni jedan asist to prosla sezona a Ahmetovic vec dva zabio. Znam da sad sljedi salva kritika al ovo je cinjenica.

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 02 avg 2016, 17:31

bordobijeli je napisao/la:Ja ne tjeram Benku samo iznosim neke stvari koje su problem ,drag mi je igrac kao i svim navijacima Sarajeva al :hmmmmm: evo par cinjenica najbolji nas strijelac i igrac al u utakmicama s prvi pet ekipa samo jedan gol sirokom i ni jedan asist to prosla sezona a Ahmetovic vec dva zabio. Znam da sad sljedi salva kritika al ovo je cinjenica.
To sam baš pročitao sinoć na Sport Centru. Benko nije bio uspješan protiv 'većih' timova, to je činjenjica. Smatram da je to zato što on nije igrač koji će uzeti loptu i pronaći put do gola, već je on igrač koji se sjajno snalazi u šesnestercu i ima filing za gol. S druge strane, imamo Mersudina koji je pokazao i u pripremnim i evo u ove dvije utakmice da mnogo više učestvuje u igri od Leona, mene je zaista oduševio. Vrati se do centra po loptu, spušta, razigrava, bori se k'o lav... I šta slijedi, DVA gola u dva derbija. Mislim da će biti i više nego dobra zamjena za Benku. Sad će komentari kako ga tjeramo zbog pive i mrzimo, ali hajde. :D

Ovo je moje zadnje izlaganje o Benkari.

tamburica
Kontakt:

Post Postao/la tamburica » 02 avg 2016, 17:32

FK Sarajevo - Spartak Trnava, na vogošći. :D

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 02 avg 2016, 17:37

Imate li kakvih slika dobrih za pozadinu telefona?
Sabrine mi moje!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 02 avg 2016, 18:22

Likče Rajvosa 05 šalke04 Hanover87 il je 86.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 02 avg 2016, 18:33

MortemHz je napisao/la:Ovakav je dovoljan. :kafa:
slika
slika

https://www.alibaba.com/product-detail/ ... 0.0.Bph3WA

https://www.alibaba.com/product-detail/ ... 0.0.Bph3WA

Sramota me vise gledati ono!

Pohvale za sminkanje klupe i svlacionice.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 avg 2016, 18:43

MortemHz je napisao/la:Nisu previse bitne sad ove price, ceka nas utakmica u subotu.
:opaopa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bvsic, Dave, HariTz, Konzerva, Lecler, mnon46, MSOZ101, nedimmmm1337, rimljanin90 i 69 gostiju.