Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Tipicno nase kad je u pitanju KS, stalno neka otkazivanja radi svakakvih razloga, svako krivi nekog drugog pa izgleda mi nikad necemo imati kompletnu reprezentaciju.
A i cim je to ovaj ce doci tad onaj tad tesko da ce biti nekog dobra iz svega toga, maksimalno neozbiljno.
A i cim je to ovaj ce doci tad onaj tad tesko da ce biti nekog dobra iz svega toga, maksimalno neozbiljno.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Re: Odg: RE: Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Niti imas para da ga platis, niti imas vremena da mu zavrsis proceduru za pasos.Civa je napisao/la:B.Wanamaker je veći upgrade za ekipu garantovano već i Renfroe. Prošle sezone nosio BroseBasket u Europi,a i u Njemačkom takmičenju. Ovo ljeto su ga mnogi ganjali ali on je ipak otišo za parama u Darusufaku. I sigurno da je spreman, samo pitanje je da li će savez pokušati da ga privede. Uglavnom, strašan igrač.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Sta je tacno sa kadetima?Federer17 je napisao/la:Fino se krenulo, ovo se moze nazvati samo kao kardinalna greska Saveza, nikako drugacije. Pitam se samo sta bi se pisalo da je Harun na celu, sada se ovi njegovi mrzitelji nesto usutili. Juka kad se pojavio na pripremama, tu su odmah, a pojavio bi se on u svakom slucaju. Da se razumijemo, ni za koga ja nisam, mene samo interesuje reprezentacija i napredak iste, nikakvi pojedinci. Evo i kadeti u sjajnoj situaciji...
nema potpisa
- NebeskaSila96
- Kontakt:
"Sve ćemo oprostit,samo uspjeh nikad nećemo"
To je slogan balkanskog naroda koji je dokazan x puta,i tako se i dalje Harun i dalje spominje u tom kontekstu a bez njega pitanje da li bi i danas postojala ova reprezentacija da se nije uključio.
To je slogan balkanskog naroda koji je dokazan x puta,i tako se i dalje Harun i dalje spominje u tom kontekstu a bez njega pitanje da li bi i danas postojala ova reprezentacija da se nije uključio.
Gubimo sve pripremne utakmice, CG nas razbila dva puta (koliko se ja sjecam), izgubili i od Turske oko 20ak razlike. Do jucer se nije znao spisak, neki od najboljih igraca nisu tu, Mehic u Sarajevu protiv CG igra 5min, itd. Selekcija igraca nikakva, a ovo je mozda i kvalitetnija generacija od Musine. Ako ispadnemo iz A divizije, opravdanja nikakvog nema.Admir_Sa je napisao/la:Sta je tacno sa kadetima?Federer17 je napisao/la:Fino se krenulo, ovo se moze nazvati samo kao kardinalna greska Saveza, nikako drugacije. Pitam se samo sta bi se pisalo da je Harun na celu, sada se ovi njegovi mrzitelji nesto usutili. Juka kad se pojavio na pripremama, tu su odmah, a pojavio bi se on u svakom slucaju. Da se razumijemo, ni za koga ja nisam, mene samo interesuje reprezentacija i napredak iste, nikakvi pojedinci. Evo i kadeti u sjajnoj situaciji...
http://sportsport.ba/bh_kosarka/ksbih-r ... jiv/202206
zato je đedovicev potez prihvatiljiv,cim se KSBiH nikad nije oglasio po tom pitanju
zato je đedovicev potez prihvatiljiv,cim se KSBiH nikad nije oglasio po tom pitanju
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije dobro ako ce Zeko sada imati bitnu ulogu, dosta raskalasen zivot vodi nakon sezona :/
Gordić je svakako tu i sugurno da će nam dobro doći kao i mnogo puta do sada, ali mislim da u ovoj situaciji ne treba bježati ni od Wrighta. Siguran sam da bi bio dobro rješenje na kraju i prema svemu sudeći je itekako dostupan.
Ako sam dobro shvatio, on bi eventualno mogao igrati ukoliko prođemo kvalifikacije?
Đedović jeste napravio loš potez koji ne bi trebao biti prihvatljiv, ali to što je njegov povratak pokrenut (iako neće igrati kvalifikacije) je bez dileme pozitivna stvar. Ne opravdavam ga, uostalom ne znamo sve o njegovom slučaju ali potreban je ekipi.filip13 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_kosarka/ksbih-r ... jiv/202206
Ako sam dobro shvatio, on bi eventualno mogao igrati ukoliko prođemo kvalifikacije?
Šteta za Renfroa, perfektan igrac za našu repku čak sam i mislio da bi ko Delaney mogao završiti u NBA nekada. Sada se nalazimo u lošoj situaciji, Wright bi mogao biti pozvan ali on je na EP bukvalno samo skakao i prevodio loptu. Mislim da čak i Gegić može bolje odraditi na pleju nego on, možda je ovo i dobro jer eto možemo sada dobiti pleja za budućnost. Nadam se da ce Mirza i Juka maksimalno povući i da izborimo taj EP. Može li neke iznijeti kako ide kalkulacije za kvalifikacije, koliko pobjeda nam treba da izborimo Europsko 
Ziggs je napisao/la:Šteta za Renfroa, perfektan igrac za našu repku čak sam i mislio da bi ko Delaney mogao završiti u NBA nekada. Sada se nalazimo u lošoj situaciji, Wright bi mogao biti pozvan ali on je na EP bukvalno samo skakao i prevodio loptu. Mislim da čak i Gegić može bolje odraditi na pleju nego on, možda je ovo i dobro jer eto možemo sada dobiti pleja za budućnost. Nadam se da ce Mirza i Juka maksimalno povući i da izborimo taj EP. Može li neke iznijeti kako ide kalkulacije za kvalifikacije, koliko pobjeda nam treba da izborimo Europsko
Gegic da bolje odradi posao od Wrighta
Istina jeste da je Renfro-e prilican minus za nasu repku, ali isto tako nije ni toliki razlog za zaljenje, ja licno ne bi zvao ni Wright-a, jeste on Zeko Bosanac i sve to stoji, ali nije on vise onaj igrac dok je igrao prvi put za nas...
Po mom misljenju moramo forsirati nase mladje igrace, baciti ih u vatru, pa nikad necemo dobit nista ako budemo pozivali samo strance, sta kada nam ode Gordic?.... Ja bi licno pozvao Camparu ili onog malog iz u 20 ne mogu da se sjetim imena, i ima ih jos sigurno, neka djeca vode napad, znaju sigurno kako se to radi, igra se nece forsirati na njima, trebaju samo razigravati a to vjerujem da znaju....
Trebamo prepisati od srbije, koja NIKADA ni pod koju cijenu nije htjela nijednog naturalizovanog igraca u svojoj repreznetaciji, jednostavno su ljudi trazili i zvali samo svoje igrace...
Po mom misljenju moramo forsirati nase mladje igrace, baciti ih u vatru, pa nikad necemo dobit nista ako budemo pozivali samo strance, sta kada nam ode Gordic?.... Ja bi licno pozvao Camparu ili onog malog iz u 20 ne mogu da se sjetim imena, i ima ih jos sigurno, neka djeca vode napad, znaju sigurno kako se to radi, igra se nece forsirati na njima, trebaju samo razigravati a to vjerujem da znaju....
Trebamo prepisati od srbije, koja NIKADA ni pod koju cijenu nije htjela nijednog naturalizovanog igraca u svojoj repreznetaciji, jednostavno su ljudi trazili i zvali samo svoje igrace...
Nek zovnu Camparu. Kolko sam vidio u prvom timu sparsa je bio bolji od Gegica. Na stranu brzina I ulaz ali play koji ne moze pogoditi slobodno bacanje bice mamac za faulove protivnicke ekipe. Vjerujem da camparu nisu zvali zbog U18 prvenstva ali ono je odgodjeno tako da bi on mogo bar da se pridruzi pripremama.
Citam da je Mula izjavio da nece zvati nove igrace da zamijeni ove koji su otkazali. Kaze da je zadovoljan igracima koji su tu.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Campara je bolji bek suter od Gegica, ali je Gegic za klasu bolji play.inter1 je napisao/la:Nek zovnu Camparu. Kolko sam vidio u prvom timu sparsa je bio bolji od Gegica. Na stranu brzina I ulaz ali play koji ne moze pogoditi slobodno bacanje bice mamac za faulove protivnicke ekipe. Vjerujem da camparu nisu zvali zbog U18 prvenstva ali ono je odgodjeno tako da bi on mogo bar da se pridruzi pripremama.
prvo, prestanite vise lagati narod.Molders je napisao/la:Đedović jeste napravio loš potez koji ne bi trebao biti prihvatljiv, ali to što je njegov povratak pokrenut (iako neće igrati kvalifikacije) je bez dileme pozitivna stvar. Ne opravdavam ga, uostalom ne znamo sve o njegovom slučaju ali potreban je ekipi.
postupak vracanja djedovica NIJE POKRENUT i NECE BITI POKRENUT DOK GA ON NE POKRENE, a to se nece nikada desiti jer bi se morao covjek odreci njemackog drzavljanstva, a zbog njega se na onaj nacin odrekao naseg...
a mula nece nikoga vise zvati, to je to, gorda prvi play, adi i amar su mu zamjene i to je to...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
A ne znam bas za to "nepozivanje" igramo vazne kvalifikacije i imat cemo i Mirzu i Juku tu a ko zna kad ce se opet to desit. Zar je moguce da nemamo nijednog playa sem Gordica pa moramo djecu bacat u vatru.
- juanitomaravillaa
- Kontakt:

Prije samo 15 dana--
Molders je napisao/la:Gordić je svakako tu i sugurno da će nam dobro doći kao i mnogo puta do sada, ali mislim da u ovoj situaciji ne treba bježati ni od Wrighta. Siguran sam da bi bio dobro rješenje na kraju i prema svemu sudeći je itekako dostupan.
Đedović jeste napravio loš potez koji ne bi trebao biti prihvatljiv, ali to što je njegov povratak pokrenut (iako neće igrati kvalifikacije) je bez dileme pozitivna stvar. Ne opravdavam ga, uostalom ne znamo sve o njegovom slučaju ali potreban je ekipi.filip13 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_kosarka/ksbih-r ... jiv/202206
pravo pitanje je što li se KS nikad nije oglasio oko đedovića,a kad amerikanac koji sa ovom drzavom nema bas nista pozure da se kao oglase,kao oni će nesto poduzeti
reeds je napisao/la:Istina jeste da je Renfro-e prilican minus za nasu repku, ali isto tako nije ni toliki razlog za zaljenje, ja licno ne bi zvao ni Wright-a, jeste on Zeko Bosanac i sve to stoji, ali nije on vise onaj igrac dok je igrao prvi put za nas...
nisam ni ja za strance,s druge strane,srbija ima npr. bar 3 playa bolja od naseg najboljeg,ako nema i više
KK_Bosna je napisao/la:prvo, prestanite vise lagati narod.Molders je napisao/la:Đedović jeste napravio loš potez koji ne bi trebao biti prihvatljiv, ali to što je njegov povratak pokrenut (iako neće igrati kvalifikacije) je bez dileme pozitivna stvar. Ne opravdavam ga, uostalom ne znamo sve o njegovom slučaju ali potreban je ekipi.
postupak vracanja djedovica NIJE POKRENUT i NECE BITI POKRENUT DOK GA ON NE POKRENE, a to se nece nikada desiti jer bi se morao covjek odreci njemackog drzavljanstva, a zbog njega se na onaj nacin odrekao naseg...
a mula nece nikoga vise zvati, to je to, gorda prvi play, adi i amar su mu zamjene i to je to...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.