Banovan si, naravno da si banovan. I to dvije sedmice, vidi se na tvojim postovima, odnosno otsustvu istih od 05/06 tamo do oko 20/06 . I ja sam banovan jer sam ti napisao da si debil.
Ja sam počeo sa ovim...Locust je napisao/la:Nema nesto onog debila Evandera, da mu nije pesimizam dohako, da nije ruku digao sam na sebe?
A onda si ti odgovorio sa necim što je izbrisano, na što je Redevil imao da kaže ovo:
Began ovo:RedEvil je napisao/la:Fkt si debil s takvim rijecnikom @evander
I onda ovo:aleksandar_veliki je napisao/la:Svi oni koji vrijedjaju sagovornike nisu dobro dosli na forum i nece biti clanovi istog. Stvarno su pojedinci pretjerali.
Što znači da si mi psovao djecu. Imam jedno dijete, i halalim ti.aleksandar_veliki je napisao/la:Ovaj ovom debilu, ovaj njemu djecu, onaj tamo mater, pa opet neko se javi retardu. Nema smisla, razliciti stavovi ok, ali ovo prelazi sve granice.
I onda ovo meni u PP:
Ali dobro ako nisi nikada nikome psovao.Evander je napisao/la:Znaam da si picikica koje nece dati ime u prezime. Ali cu se potruditi da te nadjem po IP adresi.
Pizda li ti materina seljacka. Ima da te ****.
Drago mi je da si i iskren čovjek.
Tu počinje, 05.06.16., ko želi da provjeri.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... art=233320
I da, offtopic je ali se nadam da neće biti obrisano da se vidi kakav je ovaj Evander čovjek.