FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- Bayern@heart
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Kad će na trening Kimih, Miler, Nojer, Humels, Sančez, Boateng, Coman, Costa, Lewandowski
Jeli gotov odomor za njih
Jeli gotov odomor za njih
Costa za sedmicu, dvije, Boateng u septembru, Robben krajem ovog mjeseca. Ostali za 7 dana, dok je predstavljanje igrača za sezonu u subotu na AA.
Nova frizura je tu, da se malo teže prepozna 
Sad će on u Super kupu protiv nas zaigrati

Sad će on u Super kupu protiv nas zaigrati

Sent from my Philips Smart TV.
Smršo odmah pet kilograma. Mastermind Watzke je sve ovo planirao.
- gerdmuller
- Kontakt:
Secko ti ako se ne varam zivis u Dortmundu pa da te samo pitam slazes li se s ovim:Dortmund je ogavan grad. Bio i vidio. Socijalistički tip gradnje, mješavina svega i svačega (arhitektura), što nije niti čudno kada je grad razoren u WW2. Jedino je centar OK.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Ja sam tu do kraja oktoberfesta, u blizini sam Hauptbahnofa, radim do 5h.Neutral je napisao/la:.
Poslije sam slobodan, pa bujrum ako nađes vremena posalji poruku. Cesto sam i na Olimpiji.
Ako ima jos ko, javite se.
Mia San Mia
Boa se pridruzio saigracima u NYu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Čini mi se samo formalno, nije još oporavljen. I on je tamo skak'o po Americi, a kako se treba javiti u Minhen 5-tog ovo mu dobro dođe.harden je napisao/la:Boa se pridruzio saigracima u NYu.
Špekuliše se i o povratku Švajnija, što je svakako dobro, ali samo u nekom drugom odnosu, ne kao igrač. Najbolje bi mu bilo da sad razguli negdje u Emirate ili Ameriku, uzme novac, odigra 2-3 sezone i onda na neku od funkcija Bayerna, da bude neki ambasador, skaut ili slično. Taman tad će i Lahm u penziju i još onda postaviti Lahma kao sportskog direktora ili slične pozicije i tako bi nastavali integraciju legendi u klub. Poslije njega Mullera i nema problema što se tiče budućnosti te sportske strane.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Dobro bi Švajni doš'o i kao igrač, neka posudba ili tako nešto. Nije on još za starog gvožđamuamerc je napisao/la:Čini mi se samo formalno, nije još oporavljen. I on je tamo skak'o po Americi, a kako se treba javiti u Minhen 5-tog ovo mu dobro dođe.harden je napisao/la:Boa se pridruzio saigracima u NYu.
Špekuliše se i o povratku Švajnija, što je svakako dobro, ali samo u nekom drugom odnosu, ne kao igrač. Najbolje bi mu bilo da sad razguli negdje u Emirate ili Ameriku, uzme novac, odigra 2-3 sezone i onda na neku od funkcija Bayerna, da bude neki ambasador, skaut ili slično. Taman tad će i Lahm u penziju i još onda postaviti Lahma kao sportskog direktora ili slične pozicije i tako bi nastavali integraciju legendi u klub. Poslije njega Mullera i nema problema što se tiče budućnosti te sportske strane.
Ne moze jer bi uzimao minute Sanchesu i Kimmichu.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Sve nešto mislim da će Kimmicha forsirati na RB (što i nije loše). Tako da bi mogao dijeliti minute sa Sanchesom, ako ovaj to uopšte bude dozvolio svojim igrama. 
Sve u svemu, vratio bi Švajnija samo zato što je Švajni i što je bez obzira na transfer u UTD legenda kluba.
Sve u svemu, vratio bi Švajnija samo zato što je Švajni i što je bez obzira na transfer u UTD legenda kluba.
Kalle je rekao da ce razmisliti a doveo bi ga samo u drugom svojstvu, ne kao igraca jer je totalno nepotreban.
-
schickeria
- Kontakt:
Taman sam to htio napisati,preduhitrio si memuamerc je napisao/la:Kalle je rekao da ce razmisliti a doveo bi ga samo u drugom svojstvu, ne kao igraca jer je totalno nepotreban.
kao i svaki grad u njemackoj, i dortmund ima tih ogavnih cetvrti. grad zauzima ogromnu povrsinu, tako da najvjerovatnije nisi mogao sve vidjeti.gerdmuller je napisao/la:Secko ti ako se ne varam zivis u Dortmundu pa da te samo pitam slazes li se s ovim:Dortmund je ogavan grad. Bio i vidio. Socijalistički tip gradnje, mješavina svega i svačega (arhitektura), što nije niti čudno kada je grad razoren u WW2. Jedino je centar OK.
tamo gdje mi zivimo, budi siguran da nece vidjeti papiric na cesti.
i da, postoji dosta cetvrti u kojima covjek ne bi smio pustiti dijete.
imaju puno istocnoevropskih cigana koji prave ciganluk
sto se tice same arhitekture, i tu si u pravu. jbg., ta rurska oblast je jedno veliko radnicko naselje od kojeg ne mozes ocekivati previse.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
-
schickeria
- Kontakt:
Pitam jos jednom da li netko zna hoce li biti bundesliga na eurosport 2.
Sto se tice wolfsburga,ne smatram da im je glavni problem napadac.Oni su i prosle godine znali svima zabiti 2-3gola,ali im je problem bila jako losa obrana,nedostatak navike igranja na tri fronte te katastrofalna igra u gostima.
Ako zadrze draxlera oni i iduce godine uz jedno-dva pojacanja mogu u borbu za lp sa bvb schalke gladbach lever ,pogotovo sto imaju samo bundesligu
Sto se tice wolfsburga,ne smatram da im je glavni problem napadac.Oni su i prosle godine znali svima zabiti 2-3gola,ali im je problem bila jako losa obrana,nedostatak navike igranja na tri fronte te katastrofalna igra u gostima.
Ako zadrze draxlera oni i iduce godine uz jedno-dva pojacanja mogu u borbu za lp sa bvb schalke gladbach lever ,pogotovo sto imaju samo bundesligu
-
schickeria
- Kontakt:
Uh mislio sam da sam na temi bundeslige
Mislimo da nas furaš pa ti niko ne odgovara. Hoće, jer su potpisali ugovor na nekoliko sezona, čini mi se osim ove još koju godinu da će prenositi.schickeria je napisao/la:Pitam jos jednom da li netko zna hoce li biti bundesliga na eurosport 2.
-
schickeria
- Kontakt:
dankemuamerc je napisao/la:Mislimo da nas furaš pa ti niko ne odgovara. Hoće, jer su potpisali ugovor na nekoliko sezona, čini mi se osim ove još koju godinu da će prenositi.schickeria je napisao/la:Pitam jos jednom da li netko zna hoce li biti bundesliga na eurosport 2.
Bastian je haman pojeo jedno od najvecih gofana na svijetu kad je odlucio da napusti Bayern.
Vise je to greska sto je otisao rano. Sad nit zavrsit karijeru nit igrat gdje ozbiljan fudbal. A s druge strane mogao je igrati jos 3godine u Bayernu niko ga ne bi doticao.
No tako je kako je.
Sjecate li se vi da je kao do kraja jula Hoenes trebao objaviti da li i u kojoj funkciji se vraca u upravu Bayerna?
Je li ima nekih novosti po tom pitanju?
Vise je to greska sto je otisao rano. Sad nit zavrsit karijeru nit igrat gdje ozbiljan fudbal. A s druge strane mogao je igrati jos 3godine u Bayernu niko ga ne bi doticao.
No tako je kako je.
Sjecate li se vi da je kao do kraja jula Hoenes trebao objaviti da li i u kojoj funkciji se vraca u upravu Bayerna?
Je li ima nekih novosti po tom pitanju?
Stern des Südens
On je pojeo gofno zato što se zapustio i nije mario na fudbal pa sad ne može da igra u ManUTD, igra sa djecom. Pratio sam ga tokom odsustva u Bayernu i umjesto da postavlja slike iz teretane gdje radi na formi on se slika po Rimu, Londonu i sl i otad sam ga zvao "ambasador" što mu sad i leži kao uloga. I Pep je govorio o njegovoj spremi tj. da nikako nije spreman i da nije odigrao poštene partije od finala SP u Brazilu. Ustvari, bila je jedna protiv Majnca i to je to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.