Klare je napisao/la:geronimo je napisao/la:Rummenigge izjavio da igraci Ottl, Sosa i Braafheid mogu traziti novi klub/ove, te da se na njih ne racuna.
Uprkos silnim ponudama iz istocne Evrope, gdje bi mogao zaradjivati vise nego u Bayernu...Miro Klose zeli svoj ugovor odraditi do kraja u Munchenu. Ostanak Tymoshchuka je isto tako pod upitnikom.
Bastian ce ostati u Bayernu, mada bi ga mnoge ekipe zeljele u svojim redovima.
Geronimo ti se usuđuješ uspoređivati ovaj tvoj "članak" sa onim puno opširnijim i bogatijim člankom od Teda Mosbya
Ovo što si ti naveo nije ni upola rečeno od onoga što se ustvari događa, a ruku na srce ovo tvoje prepričavanje gubi i malo na istini od onoga što je Klose izjavio, a možda ti je i bilo krivo što je momak našao bolji izvor i sve onako fino prenio kako i dolikuje najvećem klubu na svijetu.

E moj kolega...ccc. Kada bih ja svaki clanak koji procitam o Bayernu prepricavao "od do", vi bi se gusili u informacijama. Valjda svako od nas prati desavanja svog omiljenog kluba, pa kada se napune informacijama, onda slijedi diskusija i vlastito misljenje. Forum ne treba sluziti za prenosenje najnovijih vijesti u smislu kopiranja tekstova sa drugih portala. Zamisli na sta bi to licilo, kada bi se svi odreda
takmicili ko ce prije objaviti neku novost. Svrha foruma je sasvim nesto drugo.
Kazes da moje prepricavanje gubi smisao...aha,da vidimo.
geronimo naveo: Uprkos
silnim ponudama iz istocne Evrope, gdje bi mogao zaradjivati vise nego u Bayernu...Miro Klose zeli svoj ugovor odraditi do kraja u Munchenu.
Miro Klose rekao:"Natürlich gibt es einige Anfragen. In den vergangenen Tagen gerade aus Osteuropa, die wirklich sehr lukrativ sind"
Pa kaze dalje:"Ich werde meinen Vertrag bei bis 2011 auf jeden Fall erfüllen.
Je li sta gero slagao, reci mi gdje se gubi smisao, sta se trebalo jos vaznoga navesti???
Ja prenosim samo ono najvaznije i iz mojih usta/prstiju ispricano/iskucano, da ne bih ostale davio sa kopiranim
stvarima, koji svako od nas moze pronaci, naravno ako zeli. Tu se dobija na drazi, ova kopiranja su isuvise blijeda da bi plijenila neciju paznju.
Ne moze meni biti krivo na neciji info, koji se objavljuje dan-dva nakon sto sam ja isto postavio. Na to se samo mogu kiselo nasmijati, jer taj sto ih postavlja uopste ne prati dati topic, nego mu je u cilju nesto drugo.
Isto tako za Alabu sam naveo da je dobio za rodjendan profesionalni ugovor, medjutim nakon 24 sata stize friska informacija o tome istom. Treba da biras izmedju brze info, koja je prepricana ili zakasnjele koja je kopirana.
Biraj kolega, biraj....