PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Mirsade, prestani lagati ovaj napaćeni narod. [emoji24]
Zašto vlada plavo-bijelo jednoumlje?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Baš me zanima znaju li u klubu da ti računi u Sberbanci uopšte postoje 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
sad ce oni tamo napisati da je to odlican potez uprave i da je najbolje uzeti jos love od misketa i placati dozivotnu kamatu, i onda ce svi kolektivno to podrzati uz erupciju odusevljenja 
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- AzaKamikaza
- Kontakt:
Zaboravio si napisati "POVOLJNO"AzaKamikaza je napisao/la:KARAM PITARE
Our hearts, our souls, are shallow empty holes
We sing this anthem for us all
We're so fucked up
Oh god we're so alone
Just close your eyes and sing along
We sing this anthem for us all
We're so fucked up
Oh god we're so alone
Just close your eyes and sing along
Što govoris to postojis
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Koji show?FrancescoTotti je napisao/la:![]()
koji show sa lobotomcima uvijek
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pozdrav za komsiju krmka ajzeu i probisvjeta stare ejakulatore sa ove teme

Eto, sve pogodjeno, bukvalno u fening.jurisicduska je napisao/la:Najbolje da vam isplatimo istok da napravite. Daj ba pa nije srušeno sve iz temelja kakvih 30 + savezu. Nije stolica 100 km.Virtu4l je napisao/la:Znači oko 30 milja moraju nama platiti, plus desetak savezu, mnogo...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
miske bi kompletnu grbavicu prodo za 30 milja. inace nasi zeljkanu nece platiti nista, zbog toga sto je osoba zaduzena za brojanje od saveza izbrojala ukupno nesto manje od 200 unistenih i ostecenih stolica, a zeljkanova uprava je to pokusala prepraviti na 800. opet ce zeljkanove pare zavrsiti kod misketa i siljka u dzepu. realna steta je oko 4000 a oni ce ovako iz zeljkanove kase uzeti 24. 4 ide za popravke a dje ce onih 20?? provjerite to pa pitajte gospodu na lobotomiji sta oni kazu na toVirtu4l je napisao/la:Eto, sve pogodjeno, bukvalno u fening.jurisicduska je napisao/la:Najbolje da vam isplatimo istok da napravite. Daj ba pa nije srušeno sve iz temelja kakvih 30 + savezu. Nije stolica 100 km.Virtu4l je napisao/la:Znači oko 30 milja moraju nama platiti, plus desetak savezu, mnogo...
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Ubi frajer argumentima. Momčina jednostavno zna 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
jarane, to nije tesko provjeriti. znas i ti za to ali ne smijes pisati o tom. znamo svi da vi ne smijete slovo napisati protiv uprave, i da niste navijaci zelje nego misketovi i siljkovi sljedbenici (90% vas).Virtu4l je napisao/la:Ubi frajer argumentima. Momčina jednostavno zna
Naravno da smo sljedbenici svoje uprave, ne smjenjujemo nakon svakog poraza i nismo prvaci svemira nakon svake pobjede kao neki i hvala bogu da je tako. Naša uprava radi sjajan posao i imaju punu podršku navijača, znam da bi dobar dio vas volio da je drugačije, znam da vas boli ovo zajedništvo, ali jbg, ne zamarajte se sa nama, ako padnemo sami smo krivi.
Imate vi zalizanog koji vam se smije u facu, pun qrac problema u klubu i ne znam šta se uopšte zamaraš sa Željkanom. Evo, pobijedili ste jednu utakmicu i opet ste se pomamili, bez obzira što ste na kraju prošle sezone dobili pljusku nezapamćenu u našem fudbalu i nikako da naučite...
Prošle godine u ovo doba smo bili 14. na tabeli, sad smo za 10 mjesta bolji... ja prezadovoljan.
Imate vi zalizanog koji vam se smije u facu, pun qrac problema u klubu i ne znam šta se uopšte zamaraš sa Željkanom. Evo, pobijedili ste jednu utakmicu i opet ste se pomamili, bez obzira što ste na kraju prošle sezone dobili pljusku nezapamćenu u našem fudbalu i nikako da naučite...
Prošle godine u ovo doba smo bili 14. na tabeli, sad smo za 10 mjesta bolji... ja prezadovoljan.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jesu to došle plate na sjever?admirr je napisao/la:jarane, to nije tesko provjeriti. znas i ti za to ali ne smijes pisati o tom. znamo svi da vi ne smijete slovo napisati protiv uprave, i da niste navijaci zelje nego misketovi i siljkovi sljedbenici (90% vas).Virtu4l je napisao/la:Ubi frajer argumentima. Momčina jednostavno zna
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nisu došle plate, već je došla lagana pobjeda protiv najbolje ekipe u ligi, tačno onoliko koliko im je potrebno. Sve će to nestati ako ne pobijede u Zenici.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ja se sa zeljkanom ne zamaram, nego sprdam hajvane. vi ste uvjek bili nasa sprdnja i tako ce i ostati.Virtu4l je napisao/la:Naravno da smo sljedbenici svoje uprave, ne smjenjujemo nakon svakog poraza i nismo prvaci svemira nakon svake pobjede kao neki i hvala bogu da je tako. Naša uprava radi sjajan posao i imaju punu podršku navijača, znam da bi dobar dio vas volio da je drugačije, znam da vas boli ovo zajedništvo, ali jbg, ne zamarajte se sa nama, ako padnemo sami smo krivi.
@fahraon, ja sam na odmoru pa jos nisam dobio lovu. ali cim se vratim kes me ceka. ostali su uredno primili plate
nego, malo je 24 milje.
- AzaKamikaza
- Kontakt:
e kaže mi njihova šprdnja
a laž da je ovo napisao a lažž

a laž da je ovo napisao a lažž
Željezničar iz metropole!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.