Sead Kolašinac

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

soccerfan
Kontakt:

Re: Sead Kolašinac

Post Postao/la soccerfan » 01 avg 2016, 16:04

HankMoody je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Schalke je doveo Babu iz Čelzija (istina na posudbu) koji je koliko ja znam lijevi bek i u Čelzi je otišao prošlo ljeto kao pojačanje iz Augsburga nakon odlične sezone u tom klubu.

Nije dobio baš neku priliku u Čelziju i evo ga sada je konkurencija Kolašincu, Roma bi bila fin izbor sa obzirom da nemaju lijevog beka (Digne otišao u Barcelonu) bar koliko ja znam.
Doveli su Marca Ruia, ali se on povrijedio, pa sad nemaju lijevog beka.
Da Ruii otisli ligamenti

http://www.chiesaditotti.com/2016/7/30/ ... acl-injury
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 01 avg 2016, 16:20

Njega nisam ni računao, Rui je odsutan sigurno do početka iduće godine tj. čitavu prvu polusezonu a vjerovatno i dio druge jer trebat će vremena da se vrati u optimalnu formu nakon teške povrede.

A i sve da je Rui zdrav ne smatram ga nekom velikom prijetnjom za Seu ukoliko Kolašinac bude na svom nivou.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 01 avg 2016, 17:28

Fina prilika ako je istina. Roma treba beka, a Schalke je doveo babu koji ima isjustva u bundeslgi na posudbu ali s pravon otkupa. Seo je svakako cvrst u odbrani, zna krenutii prema naprijed, bilo bi ga odlicno gledati i u romi
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 01 avg 2016, 17:51

ovo bi valjda samo za neinteligentan narod u Bosni i Hercegovini bio dobar potez

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 01 avg 2016, 21:32

Chinaglia je napisao/la:ovo bi valjda samo za neinteligentan narod u Bosni i Hercegovini bio dobar potez
Hajde da se jednom u zivotu slozim s tobom.
Seo je u Šalkeu svoj na svom,dijete Šalkea,vole ga svi...Ne znam zasto bi isao u klub kao sto je Roma,klub slicnog kvaliteta pa da se jos bori za status.Iz Šalkea dobar igrac kao sto je Seo ne ide u Romu nego u puno bolji klub.

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 01 avg 2016, 22:47

Fidelis je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:ovo bi valjda samo za neinteligentan narod u Bosni i Hercegovini bio dobar potez
Seo je u Šalkeu svoj na svom,dijete Šalkea,vole ga svi...Ne znam zasto bi isao u klub kao sto je Roma,klub slicnog kvaliteta pa da se jos bori za status.Iz Šalkea dobar igrac kao sto je Seo ne ide u Romu nego u puno bolji klub.
A ako ga Rahman izbaci iz prve postave?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 02 avg 2016, 00:53

Fidelis je napisao/la:
Ne znam druze jesi li ovo napisao mahinalno, ali samo da ti kazem da je Seo igrao u tri kluba prije Schalke-a..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 avg 2016, 01:19

Stvarno obozavam Seu i smatram ga kvalitetnim igracem, ali daj odvadi malo, nije Messi pa da mu je igranje za Romu ispod nivoa. Uostalom, sta je to njegov nivo trenutno?

Pricamo o Sei koji je pretposljednju sezonu propustio radi povrede, ovu zadnju je vecinom proveo kao zamjena na klupi, a i ove godine mu se izgleda smijesi klupa radi Babe (ako pretpostavimo da ce igrati na prirodnoj poziciji).
Ne znam koji su mu planovi, ali ja bih na njegovom mjestu isao. Ne nuzno u Romu, bilo gdje u ligi petice jer vjerujem da bi lako nasao angazman.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 02 avg 2016, 19:08

sve su prilike da ove sezone Baba igra ispred njega, niko ga ne vidi u prvom sastavu
Zarathustra

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 02 avg 2016, 20:38

rope11 je napisao/la:Stvarno obozavam Seu i smatram ga kvalitetnim igracem, ali daj odvadi malo, nije Messi pa da mu je igranje za Romu ispod nivoa. Uostalom, sta je to njegov nivo trenutno?

Pricamo o Sei koji je pretposljednju sezonu propustio radi povrede, ovu zadnju je vecinom proveo kao zamjena na klupi, a i ove godine mu se izgleda smijesi klupa radi Babe (ako pretpostavimo da ce igrati na prirodnoj poziciji).
Ne znam koji su mu planovi, ali ja bih na njegovom mjestu isao. Ne nuzno u Romu, bilo gdje u ligi petice jer vjerujem da bi lako nasao angazman.
U Romi ima sigurno mjesto u postavi pola sezone, a i par mjeseci nakon zime dok se onaj oporavi ne ulijeva neko povjerenje.
Roma je uvijek u top 3 talijanska kluba, igraju i ligu prvaka i nije nista bog zna sta losija od salkea

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 02 avg 2016, 21:32

JavierBosnia je napisao/la:
rope11 je napisao/la:Stvarno obozavam Seu i smatram ga kvalitetnim igracem, ali daj odvadi malo, nije Messi pa da mu je igranje za Romu ispod nivoa. Uostalom, sta je to njegov nivo trenutno?

U Romi ima sigurno mjesto u postavi pola sezone, a i par mjeseci nakon zime dok se onaj oporavi ne ulijeva neko povjerenje.
Roma je uvijek u top 3 talijanska kluba, igraju i ligu prvaka i nije nista bog zna sta losija od salkea
Roma je za dvije klase jaca od Salkea. :)
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 02 avg 2016, 22:20

JavierBosnia je napisao/la:

Roma je, uz dužno poštovanje prema Schalkeu, trenutno barem jedan nivo iznad.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 03 avg 2016, 11:40

Pa upravo to, ovdje se govori ma gdje ce u Romu.
U bundesligi su bez sumnje mocniji stadioni uredjeniji, al tamo isto igra Bayern ko Juve u italiji. Pored njega je borusija, bayer, salke..

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 20 avg 2016, 15:37

Momciluk u prvoj postavi danas. :opaopa:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 20 avg 2016, 15:42

Momciluk i asistira ko veliki :opaopa:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 20 avg 2016, 15:50

I opet..... :bow: :bow:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 20 avg 2016, 16:06

Momciluk meni djeluje preporodeno. Malo je i smrsao ili se meni samo cini. Ali je mnogo brzi, prodorniji i za sad odlicno izgleda. Prva asistencija nisam sto posto siguran jel njegova jer je cini mi se nakon njegovog pasa igrac drugog tima dirao loptu pa se odbila do Aoga koji je zabio gol. Druga je njegoba za Embola 100 %. :kafa: :kafa:

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 20 avg 2016, 16:16

soccerfan je napisao/la:Momciluk meni djeluje preporodeno. Malo je i smrsao ili se meni samo cini. Ali je mnogo brzi, prodorniji i za sad odlicno izgleda. Prva asistencija nisam sto posto siguran jel njegova jer je cini mi se nakon njegovog pasa igrac drugog tima dirao loptu pa se odbila do Aoga koji je zabio gol. Druga je njegoba za Embola 100 %. :kafa: :kafa:
Ko igra koju poziciju, jer vidim da igraju Kolasinac, Aogo i Baba?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 20 avg 2016, 16:18

Pivopija je napisao/la:
soccerfan je napisao/la:Momciluk meni djeluje preporodeno. Malo je i smrsao ili se meni samo cini. Ali je mnogo brzi, prodorniji i za sad odlicno izgleda. Prva asistencija nisam sto posto siguran jel njegova jer je cini mi se nakon njegovog pasa igrac drugog tima dirao loptu pa se odbila do Aoga koji je zabio gol. Druga je njegoba za Embola 100 %. :kafa: :kafa:
Ko igra koju poziciju, jer vidim da igraju Kolasinac, Aogo i Baba?
Znam da je Kolasinac na beku. Aogo cini mi se naprijed. Baba- ubij me al ja ne skontah. Sorry :D

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 20 avg 2016, 16:45

Baba lijevo krilo ja mislim.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, denza, jasmin10 i 16 gostiju.