Pa imamo tih nasih legendi po svjetu sumnjam da oni ne mogu smeknut nekoh i nakoj ligi a ti ihraci dolaze masama i nude se , kad Hajduk koji hrca u dugovima ima dvojicu , al u pravu si to je zacatani krug istih ljudiRule_hz je napisao/la:paulus je napisao/la:Sinoc gledam Zvezdu protiv onih Bogara i svi skoro imaju po jednog dvojicu brazilaca ili nekih crnaca , onaj Cafu iz Ludogoreca sta je radio sinoc po 5 igraca pretrci i zabije . Ja razumjem da smo mi daleko ispod Ludogoreca finansijski al i jadni duzni Hajduk ima onog Ohandzu , covjek jos nije spreman uso je zadnje tri utakmice i zabio go. Kako mi ne mozemo iskopat tog jednog a svi su ko od brda odvaljeni brzi i znaju sa loptom . Doduse Jesic nam je doveo Brazičce iz Mianmara, nikad sebi necu doc , kaze dao sto golova . Prosjek tezine ljudi iz te zemlje je 70 kg, mislim, to je ispod Vijetnamske lige 5 levela. Jesic , ko da je iz svemira pao , otjero i ono malo sto je valjalo uz ono sto se trebalo otjerat i doveo nam Cezara i Bumbara . Uglavnom to je moje pitanje , gledam svaki klub ima makar jednog ako ne i vise . Ja sam sto posto za to da he akademija prioritet al nece izac 20 igraca iz generacije da svi valjaju , Nek akademija da 4 5 duper igraca iz generacije to je pogodak , ostalo moras popunit,
nemas skauta, ne radis sa kvalitetnim menadjerima nasi spali na neke propale kvazi menadjera iz cg srbije idt ljudi svugdje imaju svoje ljude legende koji su u sportu i sa razlogom im vjeruju pa vaha je soudanija doveo iz francuske u dinamo, sta ce nama ponuditi onaj skaut avdic i board skauta koji su zaposleni u klubu mimo sejmona koji vise nego odlicno radi svoj posao da smo iskreni i takvinam ljudi trebaju u klubu u upravi i akademiji a ne neki uhljebljeni ljudi poput dzeme berberovica dzenana uscupluca alagica idt,a o van granica da ne gvorim.Umjesto da nazovu F Hadzibegica piraju ima li kakav dobar igrac u francusim nizeligasima a ima ih mali milion pa one nase po svedskoj bivse legende moze se naci,i to je jedini razlog zasto mi ne mozemo i ne znamo ptrefit sa takvim igracima bilo koje rase
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Uhhh,Celik ce biti nagazna mina za mnoge favorite ove sezone sigurno,a ne treba napominjati da se protiv nas posebno naloze,treba biti oprezan mada mislim ako ponovimo pristup sa utakmice protiv grinjskog da cemo bit blizi pobjedi.
A sta he sa Saidom jel nije spreman il povrjedjen ?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije spreman 100%paulus je napisao/la:A sta he sa Saidom jel nije spreman il povrjedjen ?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Valjda ga vidimo bar poluvrijeme u zenici. Onako za nasu dusuMortemHz je napisao/la:Nije spreman 100%paulus je napisao/la:A sta he sa Saidom jel nije spreman il povrjedjen ?

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Nije spreman i Bog zna kad će biti. Uglavnom, nije povrijeđen.paulus je napisao/la:A sta he sa Saidom jel nije spreman il povrjedjen ?
paulus je napisao/la:A sta he sa Saidom jel nije spreman il povrjedjen ?
nista sad treba da ulazi u tu neku svoju ulaznu formu dolaze ovi laksi klubovi pa ce imat prostora za igru i povrtak u formu mislim da ce bar poluvrijeme u zenici odigrat citavu protiv krupe 20 30 min u kaknju citavu protiv metaleza i tako doziratti minute na tekmama da ga imsamo top u play offu
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Dejan Radonjić na izlaznim vratima Dinama...ako ode benko on bi bio vrhunska zamjena...
To treba pratit i ostali smo bez 10 sa obtirom da Duljevic odlazi a meni je pokazao protiv zrinskog da on moze igrat iza napafava , moramo nac il klasicnu 10 i napadaca koji moze sam napravit viska . zad bi igrali 4411mohz87 je napisao/la:Dejan Radonjić na izlaznim vratima Dinama...ako ode benko on bi bio vrhunska zamjena...
NAGRADNA IGRA
| Osvoji novi, takmičarski dres FK Sarajevo i prisustvuj treningu prvog tima. Potrebno je da na svom profilu na društvenim mrežama (Facebook, twitter, instagram) objavite fotografije sa članskim karticama ili sezonskim ulaznima za tekuću sezonu koristeći HASHTAG - #FKS
-
- Kontakt:
Trebali smo Papeta za skauta postaviti. Ili bilo koju drugu legendu. Daj bolan, hadžija tražio 20.000 i ugovor da se ne može prekinuti na 3 godine. Nećemo djeca bit.FrancescoTotti je napisao/la:Hm, sumnjam da je video skaut nesto uplacivao, ili Ihtijarevic?... Al nejse. Ako rade dobar posao neka ih...jurisicduska je napisao/la:Imali su šansu da rade, nisu.FrancescoTotti je napisao/la:Nije mislio na druzenja vec na ljude koji rade u klubu.
Pa prije Tana je bila godina dana akcija za kupovinu manjeg upravljačkog prava koji ti garantuje ulazak u skupštinu i direktno odlučivanje. Pa uplatile sve legende. Nemoj ba šuplje.
Od naših legendi za očekivati je jedino da budu u upravi kluba što oni nisu htjeli. A sitne pozicije tipa ekonom i skaut ne bi pape radio to ni hadžija ni petković ni Musemić ni neki drugi.
Ps. Evander koliko god i ja i ti mrzili dinu on je recimo uplatio, njegova porodica je kupila 2 uloga od po 30.000 KM.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
@duska svaka cast. Objektivni mrzitelj uprave. 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
[/quote]Ps. Evander koliko god i ja i ti mrzili dinu on je recimo uplatio, njegova porodica je kupila 2 uloga od po 30.000 KM.[/quote]
Onda kapa dole za to. Nisam znao.
Evo da i ja pohvalim Dinu
Onda kapa dole za to. Nisam znao.
Evo da i ja pohvalim Dinu

-
- Kontakt:
Da bi pobjedit u subotu..
-
- Kontakt:
Dino kupio tek nedavno, kad se malo stalo na noge
. Benko se tjera, jer je ima finu platu (koju je zasluzio), imao je ponudu msm za kinu ali se nije dog sa platom dole i ovi mu nasi kao zamjeraju pa ga sikaniraju. Umjesto da iskorsite maksimum iz njega do zime, ili produze ugovor on i Merso bi rasturili PL BiH uzduz i poprijeko, plus mi profitiralo i dsota igraca iz drugog plana recimo Crnkic ili Saric, jer Benko i merso jako puno trce i otvaraju prsotor. Al valja uvalit nekog novo cezara da se ogrebe Dincek o procenat.

UPRAVA NAPOLJE!
- ElCartel11
- Kontakt:
Husejnovica uzgajamo za ligu za prvaka 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Joj svi znaju situaciju oko Benke, svi pametuju a ustvari svi pretpostavljaju i misle da su upravu.
Popustimo malo sa tom pričom o Benki i pretpostavkama.
Zabrinjavajuće je da već na početku sezone pravimo afere a ovaj potez dotičnih je samo pokazatelj koliko pojedinci poštuju ljude koji ih vode, vjerovatno su i oni svjesni da ih vode više amateri nego profesionalci pa se ponašaju u skladu sa tim, nažalost.
Postat ćemo ozbiljan klub tek kada sezonu privedemo bez afera, mahale i slično dok se to ne desi, vodit će nas nestručni i ne profesionalni ljudi.
Hajdemo se okrenuti Čeliku, pružiti podršku igračima i ako Bog da slaviti još jednu pobjedu i najaviti borbu za titulu.
Čelik koliko god bio u problemima, koliko god imali lošu ekipu, pa da igraju i sa kadetima uvijek su nezgodni za nas ali nadam se i vjerujem u pobjedu.
Popustimo malo sa tom pričom o Benki i pretpostavkama.
Zabrinjavajuće je da već na početku sezone pravimo afere a ovaj potez dotičnih je samo pokazatelj koliko pojedinci poštuju ljude koji ih vode, vjerovatno su i oni svjesni da ih vode više amateri nego profesionalci pa se ponašaju u skladu sa tim, nažalost.
Postat ćemo ozbiljan klub tek kada sezonu privedemo bez afera, mahale i slično dok se to ne desi, vodit će nas nestručni i ne profesionalni ljudi.
Hajdemo se okrenuti Čeliku, pružiti podršku igračima i ako Bog da slaviti još jednu pobjedu i najaviti borbu za titulu.
Čelik koliko god bio u problemima, koliko god imali lošu ekipu, pa da igraju i sa kadetima uvijek su nezgodni za nas ali nadam se i vjerujem u pobjedu.
Ovo ljeto i evo pocetak ove sezone mi izgledamo puno profesionalnije nego proteklih godina. I za ovo ja zelim da cestitam upravi (ili ko god je odgovoran za ovo). Vidim da ima puno "uvrijedjenih" jer su distancirani od kluba, ali ako zelimo profesionalan i uspjesan klub, mislim da je ovo jedini pravi put.
Da se razumijemo, i dalje ne vjerujem ovoj upravi. Medjutim, kad znam kuditi nesto sto mi se ne svidja, bio bih licemjer kad ne bih priznao ono sto je dobro uradjeno. Sto se mene licno tice, moramo osvojiti titulu ove godine, i to bez nekih trakavica i trzavica, i oprostio bih im puno toga. Brukanje sa Slobodom i Jesicem im nikada necu zaboraviti, ali ako osvojimo titulu imace moju podrsku.
I jos samo da se dohvatim Kadusica... Momak igra fantasticno!!! Koliko je njemu godina? 18? Dragulj! Cini mi se da ima veoma zdrav i profesionalan pristup fudbalu. Samo neka nastavi ovako, on ce biti u repki veoma brzo. Bravo Advane!
Idemo sada u Zenicu, i ako Bog da, da jos jednom uzivamo u nasem Sarajevu.
Da se razumijemo, i dalje ne vjerujem ovoj upravi. Medjutim, kad znam kuditi nesto sto mi se ne svidja, bio bih licemjer kad ne bih priznao ono sto je dobro uradjeno. Sto se mene licno tice, moramo osvojiti titulu ove godine, i to bez nekih trakavica i trzavica, i oprostio bih im puno toga. Brukanje sa Slobodom i Jesicem im nikada necu zaboraviti, ali ako osvojimo titulu imace moju podrsku.
I jos samo da se dohvatim Kadusica... Momak igra fantasticno!!! Koliko je njemu godina? 18? Dragulj! Cini mi se da ima veoma zdrav i profesionalan pristup fudbalu. Samo neka nastavi ovako, on ce biti u repki veoma brzo. Bravo Advane!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Elcor je napisao/la:Ovo ljeto i evo pocetak ove sezone mi izgledamo puno profesionalnije nego proteklih godina. I za ovo ja zelim da cestitam upravi (ili ko god je odgovoran za ovo). Vidim da ima puno "uvrijedjenih" jer su distancirani od kluba, ali ako zelimo profesionalan i uspjesan klub, mislim da je ovo jedini pravi put.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Evo nam Rustem-paše u Metropolisu, SCC, pije Tangerinu
Nije kao neki ...

Nije kao neki ...

Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.