Spominje se De Siglio iz Milana. Treba nam jedan Italijan.OTNYS_YNWA je napisao/la:Pa bolje za te pare Joao Maria dovesti, mada dzaba sve ako se ne dotakne odbrana, pogotovo taj lijevi bek.
Slazem se Hare, ja i dalje mislim da ce se dosta raditi na transferim, pogotovo kada su se svi vratili.
Edit: Pierce prenosi kako Liverpool odustaje od Hectora jer Klopp smatra kako ne vrijedi 20m. Prava poruka za PSV koji sigurno nece dobiti vise od 13 za Jetra.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Kocka je bačena
Desna mu je jaca strana ali može igrat oba bekaackeey je napisao/la:Zar nije Siljo desni bek?

Ma on bi bio neko idealno rjesenja jer moze na obje strane igrati al sam nesto siguran da nece doćiackeey je napisao/la:Zar nije Siljo desni bek?
You are someone else I am still right here
Sta predvidjate na kojem mjestu cemo zavrsiti sezonu? Ja nisam nesto pretjerano optimistican, nekako mi se zadnjih par sezona optimizam svaki put obio o glavu. Mislim da cemo biti 6,7 uz neki osvojeni kup.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sto se tice odbrane, bujrum italijanima. Na svim ostalim pozicijama, neka hvala
Pa svi bi bili zadovoljni plasmanom u top 4, ali da Bog da. Defanzivno smo bas tanki. Ne preostaje nam nista nego da vjerujemo u to kako imamo dosta jaci napad.

Pa svi bi bili zadovoljni plasmanom u top 4, ali da Bog da. Defanzivno smo bas tanki. Ne preostaje nam nista nego da vjerujemo u to kako imamo dosta jaci napad.

Zna KloppOTNYS_YNWA je napisao/la:Pierce prenosi kako Liverpool odustaje od Hectora jer Klopp smatra kako ne vrijedi 20m.

A mogli smo lagano pokupiti Vrsaljka i rijesiti problem sa bekovima.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- JackRaven7
- Kontakt:
Hvala fera i Carlo.
Mi sa dvije pozicije kuburimo godinama, LB i DMF.
Od Riise/Aurelio Alonso/Mascherano generacije.tu nismo nacisto.
Can je stvarno potencijal i ovo mora biti njegova godina kontinuteta kvalitetnih partija, a LB skripi uveliko. Znam da vas je dosta bilo odusevljeno dovodjenjem mladog spanca, iako su za mene uvijek bolje opcije bile Rodriguez i nesto realniji Bertrand.
U danasnje doba ne razumijem zasto nismo zainteresovani za Kolasinca. Momak je.stijena nazad. Ono sto je "dobro" kod njega jeste da zna biti povrijeden relativno cesto, pa bi Moreno mogao ostati i eventualno se dokazati.
De Sciglio je slabija verzija Darmiana, ali bi posluzio kratkorocno.
Mi sa dvije pozicije kuburimo godinama, LB i DMF.
Od Riise/Aurelio Alonso/Mascherano generacije.tu nismo nacisto.
Can je stvarno potencijal i ovo mora biti njegova godina kontinuteta kvalitetnih partija, a LB skripi uveliko. Znam da vas je dosta bilo odusevljeno dovodjenjem mladog spanca, iako su za mene uvijek bolje opcije bile Rodriguez i nesto realniji Bertrand.
U danasnje doba ne razumijem zasto nismo zainteresovani za Kolasinca. Momak je.stijena nazad. Ono sto je "dobro" kod njega jeste da zna biti povrijeden relativno cesto, pa bi Moreno mogao ostati i eventualno se dokazati.
De Sciglio je slabija verzija Darmiana, ali bi posluzio kratkorocno.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Mascherano, Xabi, Gerrard
Mislim da Liverpool nikada ne moze imati jacu sredinu nego li je tad imao.
Recimo da su Can i Wijnaldum kvalitet ali bi sasvim sigurno morao tu da 'legne' igrac poput Sissoka. Iskreno mislim da je 35m odlicna cijena ali isto tako mislim kako Klopp nece izdvojiti tolike pare za njega. Evidentno je da nam je neophodan takav igrac, inace cemo uz ovakvu odbranu naprimati dosta golova.
Nisam za dovodjenje de Sciglia, ima boljih rjesenja.
Mislim da Liverpool nikada ne moze imati jacu sredinu nego li je tad imao.
Recimo da su Can i Wijnaldum kvalitet ali bi sasvim sigurno morao tu da 'legne' igrac poput Sissoka. Iskreno mislim da je 35m odlicna cijena ali isto tako mislim kako Klopp nece izdvojiti tolike pare za njega. Evidentno je da nam je neophodan takav igrac, inace cemo uz ovakvu odbranu naprimati dosta golova.
Nisam za dovodjenje de Sciglia, ima boljih rjesenja.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Izgleda da Benteke zeli samo na posudbu.
Klub je zauzeo jasan stav kad je Benteke u pitanju, nikakve posudbe ko zeli da ga kupi mora da iskešira 30 miliona funti. Kad i nas svi gule red je da i mi pocnemo.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ako je Pogba preko 100 mil (LOL) Onda big Ben je najmanje 35..
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Iskreno ne znam po kojoj si logici to zakljucio. Prije bih rekao da, ako je Benteke 35 onda je Pogba 135Fudo je napisao/la:Ako je Pogba preko 100 mil (LOL) Onda big Ben je najmanje 35..

Po kojoj si ti logici to zakljucio? Bolji je Bale i Ronaldo u svako doba, a ovaj skupljiOTNYS_YNWA je napisao/la:Iskreno ne znam po kojoj si logici to zakljucio. Prije bih rekao da, ako je Benteke 35 onda je Pogba 135Fudo je napisao/la:Ako je Pogba preko 100 mil (LOL) Onda big Ben je najmanje 35..

BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Flanagan i zvanično na pozajmici u Burnleyu. Klopp je danas najavio još 1-2 pojačanja u jednom razgovoru sa novinarima pa se nadam nekom beku koji može odigrati na obje strane a prvi koji mi pada na pamet je De Sciglio. 
Drugi je Glenn Johnson

Drugi je Glenn Johnson

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Dokle se došlo sa stadionom? Gdje će se igrati prve domaće utakmice?
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Na Anfieldu aBdsamocelik je napisao/la:Dokle se došlo sa stadionom? Gdje će se igrati prve domaće utakmice?

Dogovoreno je da se prve 3 tekme msm igraju u gostima a za to vrijeme bi se trebala zavrsiti izgradnja tribine.
Alternativa je Wiganov stadion.
Kad smo kod Wigana, Brannagan ide na jednogodišnju pozajmicu tamo sa klauzulom da mora odigrati bar 75% utakmica

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Evo završnica lova na Joaa Maria. Dižu ponudu, mislim da bi sada to trebalo biti gotovo..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.