FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 03 avg 2016, 01:02

aleksandar_veliki je napisao/la:Malo sam sad pronalizirao ove podatke i odmah mi je jedan podatak privukao paznju. Ljudi dragi, igraci Zeljeznicara malo driblaju, odnosno pokusavaju driblati. Ostao sam paf kad sam vidio da je covjek sa pet pokusaja driblinga od cega dva uspjesna covjek sa najvise driblinga na utakmici.
imal jos kakvih zanimljivosti, kakvi smo sa pasovima ?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Strob1996
Kontakt:

Post Postao/la Strob1996 » 03 avg 2016, 01:21

Mozes li provjerit koliko ce zavrsit utakmica u subotu Zeljeznicar-Široki :D
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...

Strob1996
Kontakt:

Post Postao/la Strob1996 » 03 avg 2016, 01:24

aleksandar_veliki je napisao/la:
Strob1996 je napisao/la:Mozes li provjerit koliko ce zavrsit utakmica u subotu Zeljeznicar-Široki :D
Kako igrate lose vam se pise, ne samo na Grbavici :). Samo nek bude gledljiva kao ova na Pecari i ja prezadovoljan.
Neka bude gledljiva,Zeljo ima 80% posjeda,25 suteva u okvir,56 driblinga i Wagner zabija u 92min za 0-1:)
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 03 avg 2016, 01:26

irfo je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Malo sam sad pronalizirao ove podatke i odmah mi je jedan podatak privukao paznju. Ljudi dragi, igraci Zeljeznicara malo driblaju, odnosno pokusavaju driblati. Ostao sam paf kad sam vidio da je covjek sa pet pokusaja driblinga od cega dva uspjesna covjek sa najvise driblinga na utakmici.
Moram vas bojkotase necim natjerati da kliknete, ugasit cemo se :). Salim se naravno, ima sve moguce ali bas sve. 508 dodavanja, 421 uspjesno. Olimpic 385, 302 uspjesna.
wyscout? kolko je pretplata mjesecna?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

4672980102091213
Kontakt:

Post Postao/la 4672980102091213 » 03 avg 2016, 04:32

S obzirom da se igra 4 4 2 i da su Blagojevic i Stevo vise u sredini to je i ocekivano. Ono u subotu je bilo bez krila, a oni 90 % driblaju.
Za zivot cijeli !

KapitenK
Kontakt:

Post Postao/la KapitenK » 03 avg 2016, 09:37

irfo je napisao/la:
Moram vas bojkotase necim natjerati da kliknete, ugasit cemo se :). Salim se naravno, ima sve moguce ali bas sve. 508 dodavanja, 421 uspjesno. Olimpic 385, 302 uspjesna.
Ko je radio tu statistiku ?
Mozemo li ocekivati i u buducnosti tu statistiku za utakmice nase Premijer lige ?

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 03 avg 2016, 09:44

Po meni je Secerovic bio tanak kao Uglješa. Ipak po ovome sto je objavljeno Seceerovic je koristan, a Uglješa totalno nekoristan. Stevo je isto bio los, a Pozder također. Za Stevanovica mi je logično da je imao najvise izgubljenih lopti jer je sve preko njega islo svakako.

A posto vidimo da je Kosoric najbolji i čitajući pametnjakovice foruma mi veze nemamo općenito jer su svi kudili Kosorica.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 03 avg 2016, 10:06

aleksandar_veliki je napisao/la:http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/do-dan ... ljo/202270, o ovome sam sinoc govorio.
Svaka čast, za ovo se može reći da je nekoliko stepenica iznad ostalih, bravo!

Nadam se da ćete nas i u budućnosti "častiti" sa sličnim informacijama, jer ovo je zaista užitak pogledati.

Pored toga što je užitak za nas navijače, definitivno je i korak naprijed u popularizaciji fudbala i naše lige.

Aferim!

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 03 avg 2016, 11:24

Fina stvar nema šta, interesantno bi bilo da imamo jos i pretrčane kilometre igrača [emoji2]

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

AntoniooConte
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la AntoniooConte » 03 avg 2016, 13:09

aleksandar_veliki je napisao/la:http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/do-dan ... ljo/202270, o ovome sam sinoc govorio.
Bod mi je falio da secerovica pogodim :mrgreen:

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 03 avg 2016, 16:19

o ovim nelogicnostima sam nedavno pisao. Zeljo je kaznjen sa 4.000 KM, zbog lose organizacije utakmice 1. kola, protiv fks. na osnovu cega je Zeljo lose organizovao utakmicu? je li ispostovao sve sto je trazeno i dogovoreno na sastanku sa predstavnicima MUP-a, uoci utakmice? je li angazovan dovoljan broj zastitara? je li napravio tampon zonu izmedju navijaca i mrezom razdvojio igrace? ... znaci, odradio sve u svojim realnim mogucnostima.

sta su radili zastitari, koji su trebali sprijeciti unosenje pirotehnike? sta su uradili pripadnici policije prije i tokom utakmice, kada je unistavana imovina na stadionu?...

stvarno mi nije jasno na osnovu cega, u pojedinim slucajevima, savez izrice kazne klubovima? evo, na ovom primjeru, sta je klub mogao dodatno uraditi? jedino da zabrani prisustvo navijaca, jer na unosenje pirotehnike, unistavanje imovine, ubacivanje baklji i petardi na teren... ne moze uticati. to trebaju preduprijediti, te ako dodje do problema, iste sprijeciti pripadnici MUP-a ili zastitarske agencije. klub ih zato i angazuje i to prema bezbjedosnim procjenama i uputama od strane MUP-a.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 03 avg 2016, 17:15

Bjezi nazad inace je zaledje.Sta je ono Radenko pa mi nesmijemo prema golu krenut.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 03 avg 2016, 18:27

starigrad je napisao/la:o ovim nelogicnostima sam nedavno pisao. Zeljo je kaznjen sa 4.000 KM, zbog lose organizacije utakmice 1. kola, protiv fks. na osnovu cega je Zeljo lose organizovao utakmicu? je li ispostovao sve sto je trazeno i dogovoreno na sastanku sa predstavnicima MUP-a, uoci utakmice? je li angazovan dovoljan broj zastitara? je li napravio tampon zonu izmedju navijaca i mrezom razdvojio igrace? ... znaci, odradio sve u svojim realnim mogucnostima.

sta su radili zastitari, koji su trebali sprijeciti unosenje pirotehnike? sta su uradili pripadnici policije prije i tokom utakmice, kada je unistavana imovina na stadionu?...

stvarno mi nije jasno na osnovu cega, u pojedinim slucajevima, savez izrice kazne klubovima? evo, na ovom primjeru, sta je klub mogao dodatno uraditi? jedino da zabrani prisustvo navijaca, jer na unosenje pirotehnike, unistavanje imovine, ubacivanje baklji i petardi na teren... ne moze uticati. to trebaju preduprijediti, te ako dodje do problema, iste sprijeciti pripadnici MUP-a ili zastitarske agencije. klub ih zato i angazuje i to prema bezbjedosnim procjenama i uputama od strane MUP-a.
Mi smo organizatori utakmice na kojoj je upaljeno 500 baklji. Kao organizatori unajmili smo zastitarsku agenciju koja vrsi kontrolu kod ulaza na stadion. Oni su svoj posao slabo odradili, mi smo krivi jer smo posao dodijelili agenciji koja ga ne moze obavljati. Krivi smo, ali nadam se da imamo neki ugovor sa agencijom prema kojem je ona duzna platiti kaznu ako ne obavi dobro svoj posao.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 03 avg 2016, 18:47

samoplavi je napisao/la:
starigrad je napisao/la:o ovim nelogicnostima sam nedavno pisao. Zeljo je kaznjen sa 4.000 KM, zbog lose organizacije utakmice 1. kola, protiv fks. na osnovu cega je Zeljo lose organizovao utakmicu? je li ispostovao sve sto je trazeno i dogovoreno na sastanku sa predstavnicima MUP-a, uoci utakmice? je li angazovan dovoljan broj zastitara? je li napravio tampon zonu izmedju navijaca i mrezom razdvojio igrace? ... znaci, odradio sve u svojim realnim mogucnostima.

Mi smo organizatori utakmice na kojoj je upaljeno 500 baklji. Kao organizatori unajmili smo zastitarsku agenciju koja vrsi kontrolu kod ulaza na stadion. Oni su svoj posao slabo odradili, mi smo krivi jer smo posao dodijelili agenciji koja ga ne moze obavljati. Krivi smo, ali nadam se da imamo neki ugovor sa agencijom prema kojem je ona duzna platiti kaznu ako ne obavi dobro svoj posao.
nikada, nijedna, agencija nece potpisati takav ugovor. moras ih angazovati i platiti, a sta ce oni raditi, na ime PLACENOG angazmana, klub nema uticaja.

isto tako, klub nema uticaja (niti ima pravo uticati) na rad policije, koja je, kroz platu iz budzeta, koji puni i FKZ, PLACENA da sprjecava narusavanje javnog reda i mira, unistavanje imovine, ugrozavanje bacanjem baklji medju protivnicke navijace...

nego, plati kaznu savezu i suti, + plati zastitare koji su ti nametnuti pravilima, a ne rade ono zasto ih placas.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

AntoniooConte
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la AntoniooConte » 03 avg 2016, 18:52

AntoniooConte je napisao/la:
Rekao sam ti da si blizu. Ima stvarno zanimljivih podataka, tek kad vidis ovako kompletnu statistiku skontas da golim okom nista zapravo ne vidis.
Ma dobro u ocima javnosti ce strijelci i asistenti uvijek biti medju najboljim, kao i ovi ofanzivci uvijek prije defanzivaca, ali eto secerovic je radilica bas velika za ovu 4-4-2 po meni idealan igrač :mrgreen:

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 03 avg 2016, 18:53

starigrad je napisao/la:
samoplavi je napisao/la:

nikada, nijedna, agencija nece potpisati takav ugovor. moras ih angazovati i platiti, a sta ce oni raditi, na ime PLACENOG angazmana, klub nema uticaja.

isto tako, klub nema uticaja (niti ima pravo uticati) na rad policije, koja je, kroz platu iz budzeta, koji puni i FKZ, PLACENA da sprjecava narusavanje javnog reda i mira, unistavanje imovine, ugrozavanje bacanjem baklji medju protivnicke navijace...

nego, plati kaznu savezu i suti, + plati zastitare koji su ti nametnuti pravilima, a ne rade ono zasto ih placas.
Ne znam onda jedino da na svakom ulazu angazujemo po tri nasa covjeka koji ce vrsiti preglede i tako sprijeciti unosenje pirotehnike.

Blueboy1
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Blueboy1 » 03 avg 2016, 21:34

AntoniooConte je napisao/la:
Rekao sam ti da si blizu. Ima stvarno zanimljivih podataka, tek kad vidis ovako kompletnu statistiku skontas da golim okom nista zapravo ne vidis.
Sigurno je ovo jako dobra stvar, ali daleko od toga da se golim okom ne vidi ko je dobar, a ko loš na terenu. Ko god je nekad igrao fudbal ne treba mu wyscout i slične stvari da ocijeni je li neko dobar. Ovdje možeš imati perfektnu statistiku i u zadnjoj minuti izgubiš loptu kao zadnji igrač odbrane i onda sve ovo pada u vodu. Lijepo je za vidjeti, ali ljepše je pogledati utakmicu, odnosno stvarno stanje stvari.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 04 avg 2016, 09:08

Veoma vazna utakmica je pred nama. Ako pobijedimo Siroki u sta ne sumnjam, u Tuzlu idemo bez prevelikog pritiska. Poraz ili nula sa Sirokim znacili bi i ogroman pritisak i takvi u Tuzli ne bismo imali sta traziti. Zbog toga nam je ova utakmica mozda i najvaznija u prvom dijelu sezone. Siroki nije cemu, ali protiv nas su znali zablistati i ne trebamo biti opusteni.

Transfer1312
Kontakt:

Post Postao/la Transfer1312 » 04 avg 2016, 14:58

.
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 11 nov 2017, 13:57, ukupno mijenjano 1 put.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 04 avg 2016, 15:33

Kućica ispred BBI fenomanalno radi, i čini mi se da je došla i nova pošiljka drasova - može se reći u pravo vrijeme!

Šta mislite hoće li se uspjeti nagurati 2000 godišnjih karata?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.